![]() |
Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix] |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]elveda Geceler uzun sessiz tadı yok dünyanın sensiz bir başımayım kimsesiz ağlıyorum çağresiz sen --------sin sana dönmeyeceğim senin gözyaşlarını ben silmeyeceğim artık yanında yokum bunu görmeni isterim sen bana bunu nasıl yapabildin? benim kalbime bir kurşun sıkıpta gittin sanki senin için bir insan değildim, bir hiçtim şunu bilmeni isterim ![]() baksana, tanıyamaz hale geldim ben insan değilmiyim ![]() sana herşeyimi verdim söylesene benden daha ne istedin sana birşey veremezdim çünkü kalbimi çoktan sana vermiştim sanki sokaklara atıp üstünden geçtin senin için değerin olmayan birisiydim ![]() Ne zaman bana seni seviyorum dedin diyemezdin çünkü sen beni hiç sevmedin Sevseydin beni bırakıpta gidermiydin? sen Allahsızın birisin ![]() bana dönmek istesen bile sana dönmeyeceğim ![]() buna yemin bile ederim kahpe kaderim ![]() şimdi ellere gittin, beni ellere yendin -------- beni hiç yere terkettin söylesene ben neyine değer verdim bunları bilseydim seni çoktan silerdim ve düşünmeden ezilmeden hayatıma devam ederdim sen gittin gideli ben gülemedim hasretimdin ama şimdi ise nefretimsin duy bunları kalbine işlesin sen nasıl birisin bunu ala çözemedim gittim ![]() zamanı geldi çözmek bile istemedim sen benim için çoktan yok oldun gittin en değersize değer vermişsin bunu göremedim neden bunları benden gizledin Allahım bumuydu benim kaderim Sevdim birkere birdaha severmiyim bu tertemiz kalbimi kimselere veripte kirletmeyeceğim ![]() bu yalan dünyada gerçek sevgi varmı ki seveyim artık sevgiye inanmayan birisiyim acılar bırakın peşimi artık hayatıma devam edeyim bir kere benim yüzümün gülerken görmesini isterim ben ben artık değilim, ben çoktan değiştim sen beni değiştirdin saolasın bana çok şeyler öğrettin insafsızların gerçek yüzünü gösterdin bunlardan biriside sensin Allah hepinizin belasını versin sen insan kalbini artık kendine çekipte sökersin nasıl seviyorum derken birden gidersin taş kalplisin sen bunları hissedemezsin ![]() ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]dönme bana Dinle sana sesleniyorum Bana bir daha dönmeni istemiyorum Senin kitabını ben çoktan kapattım En büyük hatayı seni sevmekle yapmışım İyi ki kalbime değil kitaba yazmışım Senin gideceğini ben çoktan anlamıştım Gerçek seven insan yaparmı bunu Söylesene bana bana karşı olan hislerini açıklamazmı? Arayıp hal,hatır sormazmı? İnsan sevdiğine sevdiğini hatırlatmazmı? Bana karşı sen yapmadın bunları Ne zaman gelipte bana sarıldın Seviyorum diyerek bagrıma yaslandın Hiçbir zaman yoksa benmi hatırlamadım Hatırlayamam Çünkü sen benim yanımda hiç olmadın Her arayışımda gelemiyorum diyerek beni kandırdın Ama seni sokaklarda görünce gerçekleri anladım Sen bana karşı layık biri olamadın Sensiz hayatın ne kadar zor oldugunu bilirmisin Bilseydin yanımdan gitmezdin Akan gözyaşlarımı sana haram ettim Kimseye kimseye kimseye vermediğim mutlulukları hep sana verdim Zor günümde bile senin yanına geldim Senden ufacık bir sevgi istedim Çok istediysem,çok istediysem söyle bileyim Duydum ki bana dönmek istiyormussun Dönemem sana artık seni sevemiyorum Hataları sen bana ta baştan yapmıştın O zaman aklın nerelerde kalmıştı Ama ben senin yolunu kapatmamıştım Bana döneceğini çok iyi anlamıştım Bu hayatta benim kadar seveni bulamazdın Ama sana karşı olan sevgimi ben çoktan kapattım Senin yerine kimseyi koyamadım Senin kadar "--------" ben olamadım Sana tek sözüm allahından bulasın Sakın seni seviyorum deme Lanet olsun senin gibilerine Seni sevmekmi bana uzak olan bir kelime Bundan sonra koydum seni kapının önüne Dönmemek üzere Sakın bir daha seni seviyorum deme Lanet olsun senin gibilerine Seni sevmekmi bana uzak olan bir kelime Bundan sonra koydum seni kapının önüne Dönmemek üzere Sakın bir daha görüneyim deme benim gözüme benim gözüme dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]dost dedik hain çıktın dost dedık haın cıktın, bızı kıskandın vurdun bırıcık sevgılımı onuda benden aldın yalan mı yalan mı artık nefret dolu yasamaya baslıyorum,çilelerım yukselıyo acılarım konusuyor,kalbımse unutulmus gbı ağlıyor,iki sene boyunca onunla yasamıstım,ama kovuldum sırtımdan vuruldum,dost dedık haın cıktın,dost dedım kalbımı aldın,dj akman son nefes yenilmedi ayakta gerceklerle savasmakta saygı dolu kalmakta,seneler verdık boyle haın ınsanlara,sırtımızdan vurulduk anlasan baba,kolaya kolay yasamadık boyle sokaklarda,kursunlar bırer bırer bıze sayıldı,sılahlar birer birer dusmana atıldı,su ana kadar hep onlar kazandı,melekler ağladı seytan oynadı,bunlara kım acı dolu dayanırdı,kaderımın kaderı cok beter oldu zaten,ayaz anlarda yıne bızdık yenılen,akman ne yapsak boyle durumda,acı yasamın yalanları ortaya cıktı,zalımın gunahları sadece sayıldı,bunların sorumlusu kım be baba, bu gurbetın sorunları hep mi bana ![]() ![]() dost dedık haın cıktın bızı kıskandın vurdun bırıcık sevgılımı onu da benden aldın ![]() ![]() ![]() bu hayata dayanamıyorum be , azraıl yıne bızım pesımızde,kaçamazsın dostum, sana dost dedık, sende haın cıktın, sırtımdan vurdun, hanı arkadastık hanı dostuk onu da benden aldın demek, helal olsun helal olsun ![]() ![]() ![]() sen gore gore yalan soyleyebılırsın ama ben bunlara karsı yenılmedım yalan soylemek ya da bıle bıle yanlıs yapmak bana yakısmaz babadan boyle gorduk sevgı ve saygı benım ıcın bır gercek kendıne gel dedım acımadan benı ezdın sokakalara cıktın yıne yenıldın sana yardım etmek ıstedım be arkadas yedık dayakları yedık sopaları hıc mı dudunmedın dostluk zamanlarını kadere yenılme sadece seveceksın sevdıkce sen de herseyı bıleceksın bu dunya sadece parayla sayılmaz sevgı ve saygı bıze parayla satılmaz sen sen ol baskasına uyma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dost dedık haın cıktın bızı kıskandın vurdun bırıcık sevgılımı onu da ben den aldın yalan mı yalan mı ![]() ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]diyar diyar Gözyaşlarım yağmur gibi yağıyor bu hasretlik yüreyimi yakıyor kimse garip hallarımı bilmiyor ayırdılar beni senden nedensiz günler geçmez yaşayamam ki sensiz seni sevmek yasak olsa süresiz sensiz taşıdığım bu can deyersiz Sensin benim kaderim sensin derdim kederim başımı alır giderim diyar diyar eller nederse desin vazgeçemem benimsin isterse ölüm gelsin diyar diyar Aramızda engeller var sıralı laf anlamaz gönlüm kara sevdalı eksilmez ezelden bahtım karalı ayırdılar beni senden nedensiz günler geçmez yaşayamam ki sensiz seni sevmek yasak olsa süresiz sensiz taşıdığım bu can deyersiz Sensin benim kaderim sensin derdim kederim başımı alır giderim diyar diyar eller nederse desin vazgeçemem benimsin isterse ölüm gelsin diyar diyar dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]çek git Günes gibi doğmustun karanlık dünyama Güneşim seçmistim seni yarınlarıma Nerden bilecektim benden gidecegini Aklimin ucundan bile gecirmezdim Beni birakip acimadan gittin Seni sevdigimi bile bile terk ettin Bana geri don Sen bile beni bulamayacaksin Bana cektirdiklerinin nasibini alacaksin Bu aciya sende dayanamayacaksin Benim agladigim gibi sende aglayacaksin Benim gibi seveni birdaha bulamazsin degerimi bilemedin hayatimi mahfettin yazikki senin gibisine gonul vermisim son nefes Aşkım çek git hayatımdann dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]bırakma beni (ft son nefes) agladim,, beni birakip gitdin,, elinde degildi be guzelim bizi ayirdilar,, bizi kirdilar,, ama kaderimiz boyle yazilmis,, sen orda bense burda,, yapa yalniz usurum gel yanima,, beni birakip gitme oralara,, seni sevdigimi unutma guzelim,, sensiz inan cok zor bana,, seni gordum sana vuruldum ben,, seni sevdim agladim,, neden??,, kursunlar gecti aramizdan,, siyah guller bize yuzumuze guldu,, kader kader yine agladi,, insan insani mutluluk tanimadi,, ba k dedim yuzume tukurdun,, yapma dedim sirtimdan vurdun,, zorla sevgi olmaz arkadasim,, beni neden ayirdin ondan anlat,, sevenin allahi vardir be guzelim,, bir canim vardi onu da aldin,, sevgilime gozleri dolu biraktin,, varmiydi zorla sevgi kazanmak,, bence yok kalbimi verdim oyle sevdim olumune kadar,, dedim (4x) dj akman,, son nefes,, cok ozledim gel yanima,, cok bekledim beni anla,, sensiz hersey haram bana,, sensiz yasamak olumden beter,, kelepceler gibi baglanmistim boyle sekilde biraktin baksana,, yakisirmi sana be guzelim,, ben olumune kadar gidecektim,, hani bizi sadece olum ayirirdi,, gunes gibi gunler,, yagmur gibi damladi,, kara bulutlar sardi ustumuzu,, yaninda olsam seni korsam,, eminim sende beni ozluyorsun kalbin bunu bana soyliyor,, senin kalbin bir hapisane ver bana ceza omurboyu yatarim,, sucumu seninle paylasirim yeterki senin yaninda olayim,, ellerim tutmaz gozlerim kor senin yaninda olmak bir cennet,, son nefesime kadar seni sevecem,, dunyada sadece seni goruyorum,, geceleri seni dusuniyorum gunduzleri seni ariyorum ama bulamazsam gine iciyorum,, alistim acilara deyip geciyorum,, dayanamiyorum beni anla,, seni cok cok seviyorum,, son nefes,, dj akman,, eindhoven underground,, benden bu kadar,, sadece seni seviyorum,, benim en buyuk gunahim o,, benim en buyuk gunahim o,, sadece seviyorum,, sevmek varya,, o sevmek kelimesi varya,, beni batiriyor biliyormusun,, ask varya ask sandigimdanda gucludur be arkadas,, ama birakmam seni birakmam,, yeah,, seni seviyorum dj akman --->: Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-MajiX] frmacil altıncı 6 sayfa --->: Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-MajiX] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]bu benim kaderim senı sevmıstım olumune kadar boyle yazılmıs kadarım kalbım kadere yanar sadece kader de deıl sende de var hatalar gozyaslarım kadere deıl en cok senın ıcın aglar ıcımde kı gecen acılar kalbımden cıkmak bılmedı bugune kadar lanet olası sevdalar benı yıne bulup yakaladılar yalanlarına kandırıp benı bıraktılar duygu nedır bılmeden duygularımla oynadılar içinde kı hıslerı saklayıp benımkını yaktılar sevdım ama yıkılmadım yıkamazlar acıdıgım tek bır sey var o da bosa gecmıs olan zamanlar yandı butun umutlar butun hayaller butun sevgıler demek ki buraya kadarmıs askım dıye seslenen dıller sevdım burnumdan getırmyı bırak bunu bana haram ettıler sevmek oldu bana dert ve keder bula bula yıne benı sectıler suc oldu bana sevmek artık yeter sevmeyıpte seviyorum diyen benden beter olsun beter ![]() ![]() senı sevmıstım delıler gibı sen bana veremedın benım sana verdıgım sewgiyi bırak yalanları konus artık gerceklerı sen neredesın ben neredeyım sımdı hadı soyle bana benı sevmedıgını solemesen bıle gozlerın anlatıyorun tum ıcınden gecenleri bu sevdamız burada bıttı zaten fazla uzun surmezdı soyle bana bunun sonu gelırmıydı neyse kapatalım artık gecmıste olup bıtenlerı istesekte bundan sonra bıse duzelmez kı ıste ayrıldık butun seven ınsanlar gıbı senın ıstedıgınde zaten bu deılmıydı soyle bana vıcdanın rahat ettı mı etmedıyse kapat gozlerını ve dusunme benı bana yanlıs anlatmıslar gercek olan sevgıyı boyle olacagını bılseydım severmıydım senın gbı serefsızı ![]() ![]() ![]() sevdım ama sevılemedım alın yazım olamaz bu benı kaderım ıstedıklerın yerine geldıyse sana tebrık ederım sen kendı yoluna bende senden uzak dıyarlara gıdeyım ![]() ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]bitmez sevda seni sectim bebegim yaniyorum askina seni sectim cicegim kokunla hep sonsuza bu kalp deli gibi hasta alevler icinde sana uzat elini bak bana benim icin bitmez sevda bir yol sectim gunesi batmayacak bir gul buldum koklayinca solmayacak kalbim atiyor sevenime bagli kalacak yemin ettim kaderim boyle yasayacak seninle omur boyumu bitirmek isterim yanan atesim gul kokan bebegim senin icin olmek tek dilegim gulusunu bakisini hepsevecegim seni sana anlatmak o kadar zorki ince dudaklarin kumral saclarin mahsun bakislarin gozlerim dolar gozyaslarim seller gibi akar allahima sukur sen benimsin kirmizi gulum benim cicegimsin ruyalarimda hep sensin mezar tasimda senin kalbin sana ilk bakisim cok vuruldum adim atmazsam pisman olurum icimdeki yurek buz gibi dagilir aklim sende kalir kafam cok karisir boyle bir firsati ben kaciramam kalbim bir hossen bana inan bir numara birak seni ararim seni goremezsem cok yanarim seni sectim bebegim yaniyorum askina seni sectim cicegim kokunla hep sonsuza bu kalp deli gibi hasta alevler icinde sana uzat elini bak bana benim icin bitmez sevda bitmedi sozlerim bitmedi hayallerim ben sana asik ben bir deliyim yansin bu yurek yeterki gel sen ben denizler gibi bir sel uzakta kal benim icin farketmez sunu bil gulum yoluma kimse gecemez ben seversem tam severim sunu bil ben olumune kadar giderim olumde soz mu tarihler bizi hayatta yazamaz gelecekte kimse bizi tutamaz zamanla oynariz kimse yikamaz yalanlar cikacak bizi ezemez yalan soz cikacak kimse cekemez bunada yanirsan gel yanima oyle bakma gel yanima benim gunum solsun sen solma gunler yasasin sen aglama anca beraber kanca beraber hep sonsuza hep yanyana sevmekicin can vereceksin yalan yok biz de seveceksin iste ask bu iste ask bu kara kuvvet son nefes seni sectim bebegim yani yorum askina senisectim cicegim kokunla hep sonsuza bu kalp deli gibi hasta alevler icinde sana uzat elini bak bana benim icin bitmez sevda dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]bir tek sen varsın Yarın hiç birşey bugünkü gibi olmayacak bunu biliyorum içimden sen geciceksin Sen gidiceksin bi yerlere ama biliyorum sevda biticek birgün bi yerlerde insanlar hep acı cekicek Ama yinede biliyorum sen uzaklarda da olsan benim yanımda hep yanıbaşımda taa suramda yüreciğimde olacaksın Sen içimde bitmeyen bir alev bir hal aklımda kalacaksın Sen olmasan bitmez Bu sevda ![]() ![]() -akman; aşkı seninle öğrendim bu oyunu hiç düşünemedim verdiğin yeminler sözler kalbimin derinlerinde yüzer Sensizlik beni adeta keser biçer Gezdiğimiz yerler gözlerimin önünden gelir gecer Elimi tuttugun günler seni seviyorum diyen diller hani nerdeler beni bırakip gittin Hayallerimle beni tek başıma koydun Degermiydi bunca güsel gecen günlere ettigimiz aşk yeminlerine Simdi baskalarının ellerine dokunursun bilemem ama seni benim gibi sevecek Gercek birini asla göreme Hayatın sönecek kalbin kan aglayacak gözlerinden yas akacak adımı anacaksın bırakma beni bi tanem affet beni sevgilim senden baskasını sevemem Ellerin ellerimden ayrılamaz unutmadım o yeminimizi Affet beni bi tanem bu sözleri sölemek için artık çok gec Sen bu sözleri dinlerken ben bu dünyadan yok olup gidicem öbür tarafta senin hayalinle oturup seni bekleyecem Melek gibi yüzünü o güsel kaşlarını özledim bitanem nolur bana dön ![]() ![]() Sevipte terkedilmek budur işte Kader arkadasim söyletmez Başla içindekileri anlatmaya dostum Söyletmez; Beni tanımayıp arkamdan konuşanlar Beni sana seni bana yanlış anlatanlar Bizi bu duruma sokar burnumda ise senin kokun kokar Sana olan duygularım kaçınılmaz bir halde çıkar 77ye inmez 7ye özlerim seni hergece her parçam seni söylüyor İçimdeki duygular senden hiçbişey gizlemiyor Nereye gidersem gideyim ruhun benimle Yoklugun ise benimle alay gecmekte Bu hüzün bana acı vermekte sendin beni sevmeyen bendim ugrunda can veren Aşkım ölüyorum sana seni taktım kafama rakı elimde kalem sözlerimde oldu paramparca sevmeyecegim sevdim bir defa ölmeyecegim sen öldürdün beni bin defa bir tanem özlüyorum seni nasıl kıydın bu kalbe bu cana yıkılmak yok dedin çaktı şimşek gibi indi kalbime bu acı elimi sallasam ellisi dedin beni bırakmaz terketmez sandım sen benimle oynadın zamanımı harcadın Sendin benim tek umudum gökteki yagan yagmur gözlerimden akan yaşlarin sahidi Ne olursa olsun sevgilim birtek SEN VARSIN BENİM İÇİN ![]() ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]bir tanem bir gün bi çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip güler misin yoksa sen de sever misin konuşmadan gözlerınle beni sevdiğini söylesen yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem var mı cesaretin aşka bak şimdi kalbıme paramparca gözyaşlarım karıştı yağmura damla damla sevdan kanıyor yüreğim de hala kokun burnum da nereye baksam senin hayalin var orda takılıp kaldım beraber geçirdiğimiz zamana bak gökyüzündeki dolunaya gözlerime bakarcasına söyle bana neyin uğruna kıydın aşkımıza hani benden başka kimse yar olmaz dı sana yazıklar olsun terkedip bıraktın beni tek başıma canın sağolsun varlığın yeter bana ama şimdi mutlumusun uzaklarda yaşadıklarımızın hepsi oldu hatıra arada birde olsa unutma sen beni çoktan unutmuş olsanda sevdan sonsussa kalbimdesin hala paramparça resmine baktıkça dalıyorum uzaklara aklımdan çıkmıyorsun bebeğim ne olursun anla anla karşılaştığımız ilk gün gibi geliyor bana aşkın gözü körola öksüz kaldım yolunda senden sonra sevemedim bir daha bıraktın acılarla yalnız kaldım sonunda bir daha sev gülüm bir daha cesaretin var mı aşka var mı cesaretin aşka bir gün bi çılgınlık edıp seni sevdiğimi söylesem alay edip güler misin yoksa sende sever misin dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]bir avuç gözyaşı (feat tehlikeli madde) hayallerımle benı bırakıp gıttın yıne sensız kaldım gece karanlıgın da uzaklarda olsanda cok uzaklarda senı ıstıyorum ben hep sonsuza yıldız gbı parlak ısık sacan gozlerıne dalıp gdıyorum ben hayalınle uzaklara gece ruyalarım da beraber olsakta yokluguna alısamam dustum yataklara bu gıdısım yarına cıkar mı bılemem bırtanem senden baskasını sevemem kendımı unuttum senın ıcın yasadım dort duvar arasında senın ıcın haykırdım benı bıraktın ama yıkılmadım dırendım her gece allahtan bır tek senı dıledım kalbımı kırdın ama yıne sen dedım belkı donersın dıye hep yolunu bekledım gunler aylar yıllar gerıde kaldı öksüz adalet yıne senın ıcın ağladı delıkanlı gbı gozyası bırakıp içimden gecenlerı hep gunelere haykırdım ![]() ![]() ![]() artık gunlerım gunlerden uzun gecelerım gecelerden yalnız senı sevdıgımden bu yana her acıyı tattım herseyı gordum hayatın her cılvesıne alıstım yalnız yalnız senın yokluguna alısamadım sımdı anlıyorum kı acıdan hasretten gozyasından baska hıc bısey vermemıs senın bu amansız gıdısın yıkılan hayallerıme sensız gecen gunlerıme yok olan gecmısıme ağladım ağladım ağladım ![]() ![]() ![]() olmuyor guzelım baskasına bakamam kalbımın sarayını baskasına acamam gecelerım cok soguk hadı dön gel bana al kalbımı ıster sev ıster parcala ya da bır gul açsın boynu bukulmesın askımız varoldukca guller solmasın mezara kadar sevecek bu kalbım bır gunum olsun onu da sevecegı kalbın buna ızın ver cık gel yanıma sevdamızı yazalım mutlu yarınlara yanımdayken bıle senı ozluyordum yoklugum da her gece senı arar oldum bulamadım kafamı tastan tasa vurdum gercek askı ılk kez senın yanında buldum kaybetmek ıstemem sen benım umudum uzerınde sensızlık yazan bır kursun donmezsen bu kursun sonu olsun sevıyorum senı allah canımı alsın yoluma gecmesınler dunyaları yıkarım derdım zaten bana yeter sevdıgıme yanarım benım ısyanlarım benım benım kara bahtıma ısyanım sana deıl sensız gecen yıllara dayanmıyorum bırtanem benı bırakma anılarımızın hatrına benden ayrılma yuregımden gelen sozler haykırıslarım sana bu feryadım gozlerımden dokulen yaslarım da hepsı sana bırtanem tut elımı sonsuza neyım varsa alıp gotursunler senı asla bırtek senın paylasamam bunu asla unutma soldurmadan benzımı bırtanem gel yanıma ![]() ![]() ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]ben miyim yaşayan gitmen bir sukunetmıydı yoksa senı artık takmıyorum demen mıydı ve benden daha degerlıydı demek kırdın kalbimi o dusuncen dusundurdu beni yoksa benı sana dusman eden dusuncelerım mıydı benı kendı kafana gore yargılama sana gelemıyorum dıyorsam senı ozlemedıgımı sanma senı her gecen sanıye ozledım ozledıgımı belkı sana bellı etmedım ama senı aklımdan bır dakıka bıle sılmedım sen bana hep yanlıs dusuncelerınle geldın sana duydugum sevgıyı yavas yavas nefrete cevırdın hangı seven ınsan kendı yalanlarına kanar sevdıgı ınsanın canını yakar artık kalbım de kaldı askının ızı cunku senın ızın benden coktan sılındı ![]() ![]() onca senelerım yok yerıne yanmıs dogru sandıklarım cıkıyor yıne yanlıs yoksa ben mıyım yanlısları yapan senın bana olan dusuncelerın sacma sapan ![]() ![]() ![]() yolun açık olsun kalbın kalbıne layık olanı bulsun ve onunla beraber gul gbı sararıp solsun cıkar at benı kalbınden yokolsun umutların kaybolsun ne kadar zor olsada sen artık benım ıcın yoksun dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]ben bıktım artık Son nefes geldik yine aci gercekleriyle Dj Akmanla kardes gibi yan yana Senelerdir boyle yasiyoruz bu yasamda Ama ne fayda herkes gider fani yola Her yerde buz gibi donup kaliyoruz Osanmadiniz mi zayif yasiyoruz Ben biktim artik boyle yasamaktan Ben biktim artik hep ezilmekten O kadar caba veriyoruz guveniyoruz Ama zamansiz zamani sayiyoruz Fakirler dunyanin cilesini cekiyor Bazilari da diskolarda cosuyor Ama bosver herkes allahindan bulsun Dunyanin durumuna yaziklar olsun Dj Akmanla Son Nefes savasmakta Gercekleri saygiyla size saymakta Geel yanimaa, birakmaa sen benii Cook zor banaa, dayanamiyorum sanaa Bi daha bi daha Her gun haberlerde olumden baska birsey yok Gurbetin durumuysa artik pek cok İnsanlar birbirini unutmuslar ne yazik Guzel yasamamiz geregerken elde kaldik Kapidan cikamadik sokaklari tanimadik Sevdalilar sikintili yasamaya baslamis Guvenen kisiyi birden birakmis O dayanamamis kalpsiz kalmis Damatin siyah elbisesi kana bulasdi Gelinlik gibi guller karardi Ana baba artik bir kenara atildi Ne kadar duygusal bir yasamdi İnsan gibi yasa dedik bizide sevmedin Dustun kotu yollara yine yenildin Biz burda kafamizi malasef asiyoruz Kadere hic karsi gelemiyoz Geel yanimaa, birakmaa sen benii Cook zor banaa, dayanamiyorum sanaa Aci dolu yasam sizde haklisiniz Ama ne yapalim kader artik boyle yazmis Gercekleri anlata anlata agliyoruz Biz pes etmeyiz sonuna kadar gidiyoruz Usuyorum kalacak yerim kalmadi Her kez oyle olmuski nefret dunyayi sardi Neden sorularim neden genc yaslarda o kadar cile ceken ? Genc yaslarda o kadar cile ceken ? Yeah, Dj Akman Son Nefes Dunyanin soguklari Sorularim neden Cevabsiz kaliyorum Dj Akman Son Nefes Saygilarimiz hepinize Geel yanimaa, birakmaa sen benii gitme bebğim seni seviyorum aşkım dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]belalım benim Sevdik sevildik bu dunyada ki hayati hep beraber yasadik olecegiz birlikte aglama bosuna gozyaslarini silen yok giden geri gelmez birak sen uzulme arkadas ![]() ![]() ![]() sevdik sevildik bu dunyada ki hayati hep beraber yasadik olecegiz birlikte ![]() belalim benim nereden ciktinki karsima beni vurup gittin bir basima sen ve ben gelecekte bir yastıga abs koymak uzere uzere tanrımı seni bana gonderdi yoksa benim dilegim mi kabul oldu bilemiyecem senin o baskislarin sanki bir gunesin batisi elimdeki bardak kirildi ellerim kana bulandi beni benden alip goturdu verilen sozler maziye kadar onumuzu kesmeyi çalısanlar nereye kadar aaradan tam ıkı yıl gectı aılelerımız bır arada soz kesıldı hep o anı beklemıstım seneye benım olacaktın gunun bırınde arkamdan bır darbe yedım bayılmıstım bu dıyardan gocup gıttım o an ıkımızı gordum yaslı bır dede yanıma yanastı kulagıma fısıldadı delıkanlı goncagulun baskasının kollarında actı ınanamadım tek carem kaçtım bu bir kabusmuydu yoksa bunlar bir ihanetmiydi sevdik sevildik bu dunyada ki hayati hep beraber yasadik olecegiz birlikte sen ve ben dusunsene birtanem sokaklarda gizli gizli bulusurduk bizi gorup bizi bizden kiskanirlardi seni benden alamazlardi gulumu solduramazlardi unuttunumu birtanem yeminimiz vardi unuttunmu omur boyu beraber olacaktik askımızı tarıhe yazıp dıllere destan olacaktık hersey geride kaldi yanip bitip tuttustu bu aglayan kalbımle sen yazmıstın alın yazımı seni sevdim sana taptim sevgimi daglara haykirdim simdiyse birtanem baskasina yar olup gitti seni bana vermediler canlari sagolsun benim sevgim sanada banada yeter birtanem hayat buymus yazik oldu askimiza yaralandim sokak koselerinde yine bende agladim acilar yukseldi ecelim soyledi azrail gulup gecti omrumden omur aldi yarali kalbime merhem bulan olmadi hayat a kustum canima kiydim kefene sarildim sonsozum mutlu ol birtanem sevdik sevildik bu dunyadaki hayati hep beraber yasadik olecegiz birlikte ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]beddua Sana her gece dua ediyorum, sevdigim icin degil beter olasin diye ![]() Allahimdan birtek sey diliyorum,bana cektirdigin acilari sanada cektirsin diye ![]() Geceleri gozyaslarin yas olarak degil, kan olarak akmasini istiyorum ![]() Benden gitigine bir gün pisman olacaksin cünkü benden COK seveni sen istesende asla bulamassin ![]() Pisman olacaksin, ask yolunda birtek ben degil sende bir gül gibi solasin ![]() Sende benim yandigim gibi yanasin,sende her gece benim gibi GÖZyasi akitasin, hayatin boyunca insallah yuva kuramassin, HER gece ruyalarinda bir kabusa bogulassin ![]() Uykunda gozlerin acilsin, o gozlerin asla uyanmassin ![]() Birak senin gibileri hep boyle kalsin ![]() Yaralariniza bir merhem bulunmassin Kalp kiranlaR bu dunyada yassamasin yok olsun ![]() Nefretlerim teker teker kaybolsun, kaybolsun! Beddualar bile sana azgelir, SEN benim hayatimi maf ettin ![]() Iste benim sana olan nefretim ![]() Sen benim degerimi bilemedin,gittin ![]() Hangi serefsize kollarini acip da yatagini girdin?- *Simdi ellerden ellere gececeksin,hayatindan sen birgun bezeceksin ![]() Allahim sana cennet YÜZÜNÜ göstermesin, yattigin yattagini mezarina bez etsin ![]() Kimseler gelipte sana duva etmesin, SEN insan degilsin, seytandan da bettersin ![]() SEN insan degerini nerden bileceksin?- Bilemessin kalpsizin birisin ![]() SEN nasil seveceksin ![]() Sana aciyordum,ayni bebek gibiydin ama simdi bana gercek yuzunu gosterdin, simdi anladimki sen basit biriymişsin Kollardan-kollara gecmeyi ogrenmissin ![]() Basaramaz derken beni hayatimdan ettin ![]() Sana nasil inanipta kollarina girdim? Simdi sira sende,SEN suruneceksin, benim pesimden kopek gibi gezeceksin ![]() Bana cok dönmek istiyeceksin ![]() Bundan sonra donmeyecegim sana cunku sen ellerinsin bunu anlasana ![]() Sen beni ağlattın Birakipta ellere kactin ![]() Senin hatani anladim ![]() ![]() Kitabini coktan kapattim ![]() ![]() Sen beni ağlattın Birakipta ellere kactin ![]() Senin hatani anladim ![]() ![]() Kitabini coktan kapattim ![]() ![]() Sen beni ağlattın Birakipta ellere kactin ![]() Senin hatani anladim ![]() ![]() Kitabini coktan kapattim ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
|