![]() |
[A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..! |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!- Sevmiş miydin? + Hayır ![]() - O zaman yüzünü ıslatan ne? + Sevmiş olmam değil, hala seviyor olmam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Sen gönlüme haciz koymayı göze aldıysan eğer , Ben yolunda iflas etmeye razıyımm ! ♥ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Geminin tek Kaptan'ı olur , Gerisi Mürettebattır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!'Cehennemin dibindeyim' dese, yanına gidecek kadar sevdik bazılarını ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Bazen 'özne' o kadar uzun süre gizli olur ki, 'özlem' olur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Seni özlüyorum işte… ![]() Her kavgamızın sonunda çektiğim sancıları seni kaybetmek korkusunun yüreğimi bir bıçak gibi kestiği anları bile ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Ne kadar yaşayabileceğini biliyor musun ? -O halde sarıl sevdiğine SON NEFESİN gibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Belki de hepimiz hiç düşünmeden kalbimizin en iyi kısmını vermişizdir ![]() Hemde karşılığında bizi düşünmesi bile zor olanlara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı Seni özlüyorum işte… ![]() Her kavgamızın sonunda çektiğim sancıları seni kaybetmek korkusunun yüreğimi bir bıçak gibi kestiği anları bile ![]() seninle kavga etmeyi bile özlüyorum demek bu olsa gerek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!"Gerçekleşmeyeceğini bildiğin bir hayali düşlemek ne acı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Benimle olmak için değil, benimle ölmek için gel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!“Yaşayacak bir günüm daha olsa, onu da seninle geçirmek isterdim ![]() Pearl Harbor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Dünyanın neresinde olursan ol, Bulunduğun yerde değil düşündüğüm yerdesindir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Sevmiyorsa Unut' MALI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sokak lambaları aydınlatmadı kararan gözlerimi avuçladığım hayata yol aldıkça ardımdan geldi yalnızlık ![]() ![]() yalnız seninle kalmak istedim oysa seninse cesaretin yoktu ![]() sevmek acı ![]() ![]() sevmek dert ![]() ![]() şimdi bu hastalığa yakalanan ben; nöbetçi bir aşkçare arıyorum ![]() tüm kapılar yüzüme kapalı ![]() ![]() yüzsüzüm sevdana ![]() ![]() gittiğim yolların sonundayım ![]() ![]() ![]() yolların hatrına; ![]() |
![]() |
![]() |
|