![]() |
Ünlü Düşünürlerin Sözleri.. |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..Sevginin enerjisini kavanoza koyup bekletmek yerine,özgürce akmasına izin vermek ![]() ![]() ![]() Paolo Coelho |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Can gözü kör olunca, gözle görüşün bir yararı yoktur ![]() ![]() ![]() Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Aşk defterde, kitap sayfalarında yazılı değildir ![]() ![]() ![]() Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Çekemeyenlerden birisi; Mevlana Hazretleri'ne :" Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bi izzeti şerefi var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mevlana Hazretler mektubu sabırla okumuş ve arkasına şu cümleyi yazarak sahibine geri göndermiş ![]() ![]() ![]() "Sen de gel ![]() ![]() Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Mutlu olmanın zamanı bugündür, yarın değil ![]() ![]() Epiktetos |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Ben; Benden olgun insan isterim karşımda! Benden dürüst, En ufak dalgada, Arkasını dönmeyecek kadar olgun ![]() Arkamı döndüğümde, Sırtımdan vurmayacak kadar güvenilir ![]() Bir o kadar cesaretli olmalı ![]() Yağmurdan ıslanıp,fırtınadan kaçmamalı ![]() Ayağı taşa takılınca kayadan korkmamalı ![]() İşine gelince sevip, Zoru görünce bırakmamalı!" Can Yücel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Düşünce tarzınızın kalitesi yaşam kalitesini belirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Robin Sharma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum , Rüzgara , gel-gite ya da denize aldırmıyorum ; Artık zamana ya da kadere isyan etmiyorum , Bana ait olan , bana gelecek çünkü ![]() ![]() ![]() JOHN BURROUGHS |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."İnsan zihni, evrenin kendisinden çok daha fazla evrendir ![]() ![]() ![]() John Fowles |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."İnsanlar sogan gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ROBIN SHARMA |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Bir insana zorla sevdiremezsin kendini, Bana güven diyemezsin ![]() Sen bilirsin ![]() ![]() ![]() Can Yücel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..''İnsanlar Maşuk aramıyor, bencil duygularına köle arıyor ![]() Köle buluyor ama Aşk'ı bulamıyor ![]() ![]() Şems Tebriz-i |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Kendinizle barışana kadar sahip olduklarınızdan hoşnut olamazsınız ![]() ![]() -Doris Mortman- |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Hayatın amacı,kendine varmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() H ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..Aşıkken tam yaşamalısın ![]() ![]() ![]() Ağla, üzül, berduş ol ![]() ![]() ![]() Zaman olur ruhun kanatlanır, Ve bir zaman olur yüreğin büzüşür üzüntüden ![]() ![]() ![]() Nasıl gerekiyorsa öyle yaşa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu senin sorunun değil ki ![]() ![]() ![]() O eksik kalsın, sen tam yaşa; Aşık olma, Aşk Ol ![]() ![]() Osho |
![]() |
![]() |
|