![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerCaglayagmur´isimli üyeden Alıntı Sen benim; ''Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim'' Rüzgar kardeşim okumaktan büyük bir zevk aldığım sözler hepside yukardaki hikayenin özellikle bir kısmı tam can alıcı noktasıydı tırnak içine aldım teşekkürler paylaşımına ![]() Allah herkese böyle bir bilinçle sevmeyi ve sevilmeyi nasip etsin ablam =) |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerRUZG4R´isimli üyeden Alıntı Allah herkese böyle bir bilinçle sevmeyi ve sevilmeyi nasip etsin ablam =) Amin kardeşim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerSen bizim suretimize değil, siretimize bak ![]() 'Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerSen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişimsin… Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin… Sen benim; Bugünüme şükür ve… yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin, Ve kapanmayan avuç içimsin… ne söylenilebilir ki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan Sözler[size="3">[b]"] [/size] Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerÖyle bir Yar sev ki evladım ![]() ![]() Elinde su tasıyla iftarı bekleyen oruçlu gibi beklesin seni ![]() ![]() ![]() Mevlana |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan Sözlerİzninle bende bir söz ekleyeyim ![]() ![]() Unutma bunalmış olmak bir şeyi hak etmeye delalettir ![]() ![]() Mevlana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan Sözlerizin ne demek ne zaman istersen ekleyebilirsin =) İnsanları iyi tanıyın ! Her insanı kötü bilip kötülemeyin, her insanı da iyi bilip övmeyin ![]() Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerGüzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister ![]() Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir ![]() Şems |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerRUZG4R´isimli üyeden Alıntı Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister ![]() Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir ![]() Şems Gülmek ortaksa ağlamakta ortak olmalı benim degil bizim olmalı dostluklar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerRUZG4R´isimli üyeden Alıntı Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister ![]() Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir ![]() Şems nerde öyle dost ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#57 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan Sözlersitem´isimli üyeden Alıntı nerde öyle dost ![]() ![]() ![]() umudu yitirmek yok kuzucuk |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerCaglayagmur´isimli üyeden Alıntı umudu yitirmek yok kuzucuk sultan ne derse o ) |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan Sözlersitem´isimli üyeden Alıntı sultan ne derse o ) oy oy tesekkür ederim canım belki eski dostlukları zamanımızda bulmak zor ama hiç yok dememek için karşılıklı ilişkilerde dostluk adına fedakarlık ve vefa gösterirsek 10 tane olmasada 1 tane saglam dostluk edinmek zor degil;) |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerCaglayagmur´isimli üyeden Alıntı oy oy tesekkür ederim canım belki eski dostlukları zamanımızda bulmak zor ama hiç yok dememek için karşılıklı ilişkilerde dostluk adına fedakarlık ve vefa gösterirsek 10 tane olmasada 1 tane saglam dostluk edinmek zor degil;) bu konuda çok şanslı sayılmam belkide gereğinden fazla fedakarlık ediyorum karşı taraf için ve kıymet bilinmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|