![]() |
Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım... |
![]() |
![]() |
#46 |
merve16
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içimebir hüzün |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içimebir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yenidenhayata ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yenidenhayata tutunmak için |
![]() |
![]() |
|