![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
tatia27
|
![]() besra bnm msni herkese vermiş türkiyeden herkes eklemiş ya aşkolsun sana güvenmiştim kız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
sevdalibulut
|
![]() tatia aslında rus bir hizmetçi türkiyeye çalışmaya gelmiş net e de çalıştığı evde patronlar yokken takılıyo :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
bessraa
|
![]() sewdalibulut aslında başka bi foruma üye ordan gördüü çaldıı herşei gelio bissle paylaşıo bide kendisi yükselmek istio patrondan siteyi ele geçirmek istio |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
sevdalibulut
|
![]() bessraa aslında türkçe özürlü bir vatandaşımız tdk bessraya bedava kurs veriyor ama nafile hala türkçeyi tam çözemedi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
tatia27
|
![]() j terry i geçenler ftih ürekle yemek yerken gördüm onla ne işin olur ki senin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
aisha
|
![]() senin arto'yla ne işin varsa onun da o işi vardı bende seni artoyla sinemada gördüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() aaaaaaaaaaaaa ttaattiiaa bunu sen den beklemessdimm ya napmısın sen cok ayıp yasık yasık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
tatia27
|
![]() kedi kesen aslında kedilerden korkuyo üya kahraman olacak ya kesiyom biçiyom falan geç bunları türk milleti yemez böle şeyleri ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
sevdalibulut
|
![]() tatia kendine birini bulma k için foruma takılıyomuş ayrıca siber alem - kalbimdesin gibi sitelerin platin üyesiymiş bana özelden msj atıp söyledi gerçekten ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|