![]() |
Düş Sokağı Sakinleri - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri - Şarkı SözleriDüş Sokağı Sakinleri - Veremem Acımı Sana Sözcüklerim bulur aşığın ateşini Yıkar gider beni ölüm gibi Bakışların deler içimdekileri Kaldırıp atar beni ceset gibi Arayıp bulmak neyi değiştirir Karşımda duruyor suretim Gülü bitirir ![]() ![]() ![]() Veremem sana acımı Kirlenir dünya Şehrin boş sokakları Islanır gözyaşıyla Kovalar arabalar Arkamdaki aynayı Kırılınca biter anlarım Düşümdeki rüya Yollarım yorar yarin günahını Döver olur beni boş kitap gibi Hüzün aşkınadır aşık uykularım Sever olur beni hançer gibi Arayıp bulmak neyi değiştirir Karşımda duruyor suretim Gülü bitirir ![]() ![]() ![]() Veremem sana acımı Kirlenir dünya Şehrin boş sokakları Islanır gözyaşıyla Kovalar arabalar Arkamdaki aynayı Kırılınca biter anlarım Düşümdeki rüya Veremem sana acımı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri - Şarkı SözleriDüş Sokağı Sakinleri - Yanar Kör Olurum Ve konuştuk sonunda Ateştir beni yakan - Düşlerimi kavuran Çirkinlikler yolcumdur - Yaşamdan ölüm çalan Yanar kor olurum - Yoluna yoldaş olurum Olurum olurum - Dönerim dönerim - İçimde sönerim Ha ya ha ya ha ya ha ya ha ya - Puf Puf Dey da dey da dey da dey da dey da Duymadan konuşamam - Konuşmadan yaşayamam Yaşadıkça seni ben - Hiç içimde kalamam Yanar kor olurum - Yoluna yoldaş olurum Olurum olurum - Dönerim dönerim - İçimde sönerim Puf Puf Hah ha -Ha ya ha ya ha ya ha ya ha ya Puf Puf Hah ha - Dey da dey da dey da dey da dey da Gözlerimde dumanlar -Uykularım çiçek açar Aşkından geçer oldum - Duvar oldu şarkılar Yanar kor olurum - Yoluna yoldaş olurum Olurum olurum - Dönerim dönerim - İçimde sönerim Ha ya ha ya ha ya ha ya ha ya - Puf Puf Dey da dey da dey da dey da dey da Düşlerimize döndük-Döner döner olduk Aşklarından geçtik |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri - Şarkı SözleriDüş Sokağı Sakinleri - Yaşadıkça Ay birikir yorgun düşlerimde Alır götürür beni sevişmelere Fırtına gelir dağıtır geceleri Alır savurur beni öpüşlere Umudunu ver ellerini okşa Sevgilerden bir demet yap Gülerek kokla Aşklar acıdır hiç yaşanmadıkça Yaşam ölümledir Kalpler hiç atmadıkça Ben uçamam sen gelmedikçe Açamam içimi ak çiçeklere Gün kararır ben uyandıkça Atamam kendimi aç gözlerimden Ölüm büyütür içimde sarhoşluklar Düşer dilimden baharlıklar Yaşam bütünlenir güneşler çekilince Aşklar vurur hep beni de Umudunu ver saçlarımı okşa Sevgilerden bir demet yap Gülerek kokla Düşler tatlıdır hep yaşandıkça Neşelidir dünya Kalpler hep çoğaldıkça Ben uçamam günler doğmadıkça Açamam içimi bulutlara Gün boyanır gözler ağlayınca Atamam rengini uzaklara Karanlıklar çoğalıyor uykular uyanınca Şiişşşt ![]() ![]() ![]() ![]() Ben uçamam gün doğmadıkça Açamam içimi bulutlara Karanlıklar çoğalıyor uykular uyanınca Şiişşşt ![]() ![]() ![]() ![]() Gün kararır ben uyandıkça Atamam rengini uzaklara |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri - Şarkı SözleriDüş Sokağı Sakinleri - Yelkenin İlk Gözyaşları Aşkın kanındadır günah Yeterli değil gücüm aklamaya Ölüm kadar ateşli ve cüretkar Ay şarkıları gelir Yelkenler bakar Su ve güneş İçimdeki paylaşılmayan eş Aşkın günahlarıdır yaramdaki kan Akar geceye dogru yavaş yavaş Saldırgan ![]() ![]() ![]() ![]() Ölüm koklar beni Ve birakıp gider eceliyet Sensizliği Ay şarkıları Şarkilarımın ayları Uzayıp gider Ve göç eder Yelkenin gözyasları ![]() ![]() ![]() ![]() Veritjo aya foya Vargaja roy ayda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri - Şarkı SözleriDüş Sokağı Sakinleri - Zaman Siler Her Şeyi Gece örter üstümü Sesim çoğalır su olur Zaman siler her şeyi Geride kalır sesim Birden sen gelirsin aklıma Zaman siler her şeyi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri - Şarkı SözleriDüş Sokağı Sakinleri - Zindan Masalları Bir mavi türkü kabarırken göğsümde Vurur dudaklarıma masallar Tütsülenmiştir artık bölüştüğümüz akşamlar O mavi türkünün içinde bir kuyu Dibinde bir adam gizlenir O saklanır ben gizleyemem Sızar dudaklarımdan zindan masalları Bir gün olsun içimde kalsın yüzün O sonsuz kuyular rehberin olsun Acılardan ben çoktan vazgeçtim Nasıl olsa hiç paylaşılmıyor Küçük bir sevince bile orta karar oldum Bir yağmurla yıkılıyor duvarlarım Sen yıkarsın ben anlatırım Sızar dudaklarımdan zindan masalları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş Sokağı Sakinleri - Şarkı SözleriEmeğine sağlık, paylaşım için teşekkürler |
![]() |
![]() |
|