![]() |
Kargo Şarkıları=Sözleri |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Sen Ağlama -------------------------------------------------------------------------------- Sen ağlama dayanamam Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğin bende kalırsa yaşayamam ![]() ![]() Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Sen ağlama dayanamam Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğin bende kalırsa yaşayamam ![]() ![]() Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Sen ağlama dayanamam Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğin bende kalırsa yaşayamam ![]() ![]() Bir sır gibi saklarım seni Bir yemin bir gizli düş gibi Ben bu yükü taşırım sen git, Git acılarla ![]() ![]() Sen ağlama dayanamam Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğin bende kalırsa yaşayamam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Sen Bir Meleksin -------------------------------------------------------------------------------- Denizler durulunca Işıklar kapanınca Unut yıktığın günleri Gel,gir rüyama Bembeyaz bir söz ol Unuttur kendini Utandıma özlemi Gel , gir rüyama Uzun bir sessizlik ol Bekleme sözleri Razıyım susmaya Gel,gir rüyama Sen bir meleksin ,meleksin Herşeyi affedersin Sen bir meleksin, meleksin Her şeyden güzelsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Sen Uyurken -------------------------------------------------------------------------------- Sen uyurken oturdum tek başıma Düşünmek zor geldi daldım yanlızlığa Sen uyurken kelimeler dudağımdan Döküldüler damla damla yatağıma Sen uyurken rüyalarında ben var mıyım sen uyurken Sen uyurken rüyalarında ben var mıyım sen uyurken yanımda Sen uyurken oturdum tek başıma Düşünmek zor geldi daldım yanlızlığa Sen uyurken uyandın birden Gülümsedin bana düşündüklerimi bilmeden Sen uyurken rüyalarında ben var mıyım sen uyurken Sen uyurken rüyalarında ben var mıyım sen uyurken yanımda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Seni Seviyorum -------------------------------------------------------------------------------- Bırak mucizeler Yaratayım sana Hergün arayayım seni Etrafında dolanayım Çünkü Seni seviyorum Çünkü Seni seviyorum Uzak durma Sarılayım sana Herkes görsün Çiçek yollayayım Şaşırtayım seni Çünkü Seni seviyorum Çünkü Seni seviyorum Kimseyi sevme Sadece benim ol lütfen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Seninle Başım Dertte -------------------------------------------------------------------------------- Bilmiyorum seninle sonumuz ne olacak Belki bu aşk ölümsuz belki yarım kalacak Her gun değişiyorsun avutuyorsun beni Bir bilmece gibisin çözemedim ben seni Seninle başım dertte ne yapsam bilmiyorum Canımdan bir parçasın söküp atamıyorum Bazı gün darılırsın bazı gün barışırsın Bazı günde kaybolur hasrete karışırsın Her gun değişiyorsun avutuyorsun beni Bir bilmece gibisin çözemedim ben seni Seninle başım dertte ne yapsam bilmiyorum Canımdan bir parçasın söküp atamıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Senle ya da Sensiz -------------------------------------------------------------------------------- Sen mi hayatla oynuyorsun Yoksa hayat mı senle Burada neden bulunuyorsun Durma oyna kendinle O ince çizgide Senle ya da sensiz Dünya döner durur Senle ya da sensiz Dünya döner durur Sen mi sabırla bekliyorsun Yoksa hepsi mi eğlence Sorma cevabı biliyorsun Durma oyna kendinle O ince çizgide Senle ya da sensiz Dünya döner durur Senle ya da sensiz Dünya döner durur Döner durur Dünya seni tuttu en sonunda Dünya geçti kendinden Dünya ayaklarının altında Dünya değişti seninle O ince çizgide |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Sil Baştan -------------------------------------------------------------------------------- Herşey yeni baştan başladı Ezbedledim artık neden başlayalım yeniden Geçmişi unutmadan sen hep güzel anıları hatırlıyorsun Acı anıları ise baktım unutmuşsun Yeni bir hayata eskiden kalma Olursa eğer Herşeye yeni baştan başlamak gerek Sil baştan sil baştan olduk biz Sil baştan yeniden sil baştan olduk biz Sil baştan yeniden Neler yaptık neler ettik bir hatırla Az mı kavga ettik seninle bu yolda Sorunlar hep aynı Çözümlerse hic değişmedi Şimdi ise başlamak her şeye yeniden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Sevda Sözleri -------------------------------------------------------------------------------- sevda sözleri söylerim ben gördüklerimden sonra zamansız itiraflar kaybolan pişmanlıklar dürüstlük sonum oldu başka birinin ellerindesin yaptıklarımdan sonra bakışlar gülüşler hepsinden daha özel rüyalarımda benimlesin dünyanın sonu olmasa da duygular beni aldatsa da görmesemde,duymasam da inanmakta zorlansam da istesem de,bulmasam da yanında hiç olmasam da sevgiyi onda buluyorsun hatalarımdan sonra gerçekler hiç değişmez oynansa bile bana çok acı veriyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriPaylaşım için tesekürler |
![]() |
![]() |