![]() |
Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisin |
![]() |
![]() |
#46 | |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi SevindirebilirmisinAlıntı:
ama başkalarını sinir etmek hoşuma gider doğru sinirlenmeyeceksin gülüm ![]() ![]() yaşının 15 olduğunuda biliyom boşuna büyütme :D bende seni lunaparka götürürüm çarpışan arabalar falan eğlenirsin :D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinhahahahha bu arada yaşım 15 deil sneide inandırmak zorunda değilim ok bunu kafana sok canımm lunaparkda küçüklerin çarpışan arbaşlarına alırla snei ancak yoks büyükde korkarsın sen demi canım neyseki ebn varım aynında:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinben seni lunaparka götürmeyim evde otur hastalanırsın falan şimdi aman başımıza bi de çocuk bakmayalım ben sana en iyisi bir oyuncask araba alıyım sen onlarla idare et ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinbu arada sudecim sana demedim o kendini bilio |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisiniyi güldürdünüz beni :D oyuncak araba iyi olur aslında ![]() ![]() bende size barby bebek alırım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinaalll ben de onu sana veririm artık ya da kardeşime falan iyi olur çocuk sevindiririz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinayy ne mutlu bize merve obstinateyi güldürmüşüz :D hayatta en çok istediğim şeydi biliomusun :)barbay sen sevgiline alırsın şekerim dur acele etmke o kızda istiodu unuttunumu sen yavrumm koşmaa:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisino zaman sana karadeniz manzaralı bir balkonda ızgara yanındada buz rakı ![]() ![]() ![]() dicem ama çocuklara içkide verilmezkiii :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinniyeymiş anlaşılan sen içiosun yani çocuklara içki veriliyormuş ama sudecim zaten içki içmez senin gibi değil ben sana en iyisi susturucu alıyım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinlğtfen ama sınırları zorluyorsunuz zaten içki kullanmıyorum canım gondola bindiriyim diycem ama ıı oda olmazki korkarsın sen şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinsudecim gel biz gondola binelim sen takmışsın bugün gondola valla ne güzel olur hadi gidelim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinbende onu diyom çocuklar içmemeli bilinçli tüketici olmak lazım ![]() ![]() ![]() o zaman senle bir ortaköy, bebek yapalım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinhadi gidelim korkmuycan ama sözmüüü elimi tutarsın bişey olmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisinneee bebekmi anlamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyi Sevindirebilirmisingezelim diyor yani hani istanbul da bebek die bir yer varya onu diyor ![]() |
![]() |
![]() |
|