![]() |
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz... |
![]() |
![]() |
#46 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...senden uzakta hep birşeyler eksik gönlümde derman yok inan bir nefeslik ne bir avuntu nede biraz ümit ne yaptın bana nedir bu sessizlik ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...susma! söyle nasıl yaşar böyle insan susma konuş hadi anlat büyük insan söyle bi aşka çare olurmu zaman böyle kaldırıp at artık bu sevdayı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...gidiyorum bütün aşklar yüreğimde gidiyorum kokun hala üzerimde sana korkular bıraktım birde yeni başlangıçlar bir kendim bir ben gidiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...zavallı kalbim yine inandı bi iki güzel lafına kendini gerçek sevdada sandı uyandı bi iki defa şimdi yine yalnızım kalbim kış uykusuna yatar senin olabildiğim kadar benim olamadın yar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...durdurun giden zamanı götürüyor her anımı bahara benzer ömrümü döndürüyor kışa beni ooy ömrüm ooy |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...her selamın her kelamın yaradır bende son bir kere görseydim son nefesinde sende git yaar sende bırak sende unut beni kanasın yaram sararsın bahçem zaman için de aglama yar aglama birgün gelir bu hasret biter döneceğim aglama bekle beni aglama |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...simsiyah yine hertaraf yanlış düzen yanlış zaman sönüp giden bu ışıklara tek ben miyim hep kan ağlayan
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...gözlerin gözlerimde ben sana kurban olayım ugruna yorulayım ugruna yanılayım içimde fırntınalar rüzgarın olayım sesini sesime kat sesinde bogulayım sen ateş ol ben yanayım sen yaz ol ben ayaz kalayım uzasın gölgeleri şu ışıkların sen tutukla ben hükümlü kalayım! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
efobedo
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...sagopa-24 Dudaklarim Kilitli, Hosçakal Bugün! ![]() ![]()
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...erken öten horozun başı kesilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...ilk değil son olmaz hayat yanlız yaşanmaz gidenin ardından bakıp ağlanmaz
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Ahh eyleniyor kendi başına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...güzeli gördümü kalbini çalmalı sebebi yoktur anam canını sıktımı hatunu salmalı sebebi yoktur anam sebebi yoktur anam sebebi yoktur anam hatunun canı çeker şeytan aklını başından alır kaçar gider satar seni o dilbere |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin ![]() Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden yıldızları alacaktın Günden güne sevgimiz artacaktı Ben sana,sen bana tapacaktın Hiç sanmam fazla kalayım,senin gibi mızmız mızmızla Hiç sanmam fazla durayım,senin gibi mızmız mızmızla |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...yazık günah ziyansın hayata ziyansın ne aç ne tok senin umurunda bir zehirsin |
![]() |
![]() |
|