![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
90burcu
|
![]() Evreni gördüm Sıkı olaydı Binlerce insan Ölürken "netekim" Bir şey yapmazdı Sadece bakardı Bu kadar kaos Bize fazlaydı ki evren |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Thyen
|
![]() Saat 11:11 yine Tüm EVREN icimde Dilek tut yeter ki iste Kuantum dalgasında Yüzelim bu sene kuantum? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
tatia27
|
![]() alev alev alev yandıgımı görüyorsun bir teselli istemedim istememde biliyorsun her yeni gün yeni umut yeni güneşmi diyorsun o hergün dogar ama ben birkere biliyorsun ![]() ![]() ![]() teselli_____
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Thyen
|
![]() Yağmur yağsın üstümde Yağsın gelsin peşimden Yaşlanmış gözler görmezse bilmez Sen kalbimde bir yerde Hayal et içinden geçir beni Hayal et Gözünü yum orada bul yagmur??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
sawman
|
![]() Son kibrit çöpüm gibi Sakladım seni Rüzgarsızdı hava tiryakiydim üstelik Yakmadım seni Ben yağmur yüklü bulutum Kime çarpsam ağlarım Artık sabah olmaz Bu kentte bana Tutmaz kimseler sigara bile Düştüğün yere saplanmış bakışlarım SEVDA |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Thyen
|
![]() kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilir ki kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilir ki çocukça bir aşk deyipte geçme sakın gülme halime nasıl oldu anlamadım ama seviyorum seni delicesine delice? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
sawman
|
![]() Kara sevda kara sevda Dedikleri daha ne olabilir ki Kara sevda kara sevda Seni benden kim ayirabilir ki Cocukca bir ask deyip de gecme Sakin gülme halime Nasil oldugunu anlayamadim ama Seviyorum seni DELİCE TAPMAK |
![]() |
![]() |
|