![]() |
Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne?? |
![]() |
![]() |
#46 |
merve16
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??evet ya obstinate lütfen zaten arkadaşımı da kırmışın gıcık ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??benim kırmama gerek yok o zaten hazır kırılmaya :D zaten sitem mahvolmuş gıcık oldum ondan alıyom ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??ohh ii olmuş canıma değsinbende sırf bunun için alcam işte |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??biri sitemi haklemeye çalışmış yoksa senmisin :D o yüzden alıyom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??hayatta herşey olabilir: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??sitemi düzeltmeye çalışıyom ondan alıyom ![]() ![]() ![]() hayatta herşey olabilirmiş titredim valla :D bu arada senin burcun ne ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??oğlak belli olmuyormu gerçi bu sana daha çok uyuyor ama inatcı şey ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??aslındda daha çok asi sayılırım ![]() ![]() ![]() neyse site bişiye benzedi şimdi :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??ii bari sevindim senin adına |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??sen sevindin ondan bir albenii alim :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??banamada al ama bende yazlılarım için alıorum :Dne alakaysa:d |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
merve16
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??ben de annem için alıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??seni tanıdıgım için
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??sudenaz yok sıkıldım :D o yüzden alıyom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??öff valla bende aynen onun için alıom sırf yoksa nie alıım canım:D ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|