![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
tatia27
|
![]() cep tlfonumun arkadaşlar tarafından hal hatır sormak için deilde işlerini görmem için aramalarından nefret ediyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
*scotland*
|
![]() bu sinsi forumda bırının sureklı dedıgı sordugu bı soru ![]() ![]() :::::::::::: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
sayuri_0510
|
yazılının 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
J_TERRY
|
![]() hoca senı yatar ken gorur sorar h: nabıyon sen ö:sızce ne yapıyom hocam
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
rebellious23
|
![]() Okuyomusun kaça gidiyosun dersler nasıl bakim ![]() ![]() ![]() ![]() oku oku okumak iyidir ![]() ![]() köye gidesim gelmiyo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
ati_gs_ceza_ati
|
![]() bide biri bana kitap okurken napıon derse kesin öldü eğer kitap okurken bişe olsun çok sinirlenirim weya başka bir konuya odaklanmışken |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
tatia27
|
![]() beni işyerimden arayıp __müsaitmisin şenay? __evet ne oldu hayırdır ![]() ![]() ![]() ![]() __hiç müsaitsen sana gelecektim diyen arkadaşlarım ![]() ![]() ![]() bunu yüzlerinede sölüyorum burası bnm işyerim cafe deil diye ama kime sölüyorum gel desen bi türlü gelme desen bi türlü!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
YOLKESER
|
![]() Telefonla konuşurken --Ne yapıosun --Senle konuşuyorum --Niye?? Böle sorulardan nefret ediorum, arkadaşlarım bol bol soruor böle suratına kapatıom:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() - Sence ben nasıl biriyim abi? - İyi birisin Ali ![]() ![]() ![]() - Sağol abi ![]() - Sevimli birisin Ali ![]() ![]() ![]() - Sağol abi ![]() - Böyle giderse suratını hiç sevmeyecekler Ali ![]() ![]() ![]() Ee, böyle plağın takılmasından hiç hoşlanmam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
ctn_86
|
![]() arayıp görüşüyorum diolar ya gıcık oluorum arayan sizsiniz benim sormam lazım deyip kapatmak en iisi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
angelesdream
|
![]() misafirliğe gidildiğin de --aa geldinizmi diye sorulmasından nefret edıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
angelesdream
|
![]() yine facia bir durum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|