|
|
#46 |
|
tatia27
|
cep tlfonumun arkadaşlar tarafından hal hatır sormak için deilde işlerini görmem için aramalarından nefret ediyorum ![]() ![]()
|
#48 |
|
*scotland*
|
bu sinsi forumda bırının sureklı dedıgı sordugu bı soru ![]() ![]() :::::::::::: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ::::::::::::::
|
|
|
|
#49 |
|
sayuri_0510
|
yazılının 3 sorusunu ne yaptın kaç bekliyosuuunn?? sorusundan nefret ederim
|
|
|
|
#50 |
|
J_TERRY
|
hoca senı yatar ken gorur sorar h: nabıyon sen ö:sızce ne yapıyom hocam
|
#51 |
|
rebellious23
|
Okuyomusun kaça gidiyosun dersler nasıl bakim ![]() ??okulu bıraktım serbest meslek amcaa![]() ![]() oku oku okumak iyidir ![]() gülermisin ağlarmısın arkadaş köye gidesim gelmiyo ![]() :))
|
|
|
|
#53 |
|
ati_gs_ceza_ati
|
bide biri bana kitap okurken napıon derse kesin öldü eğer kitap okurken bişe olsun çok sinirlenirim weya başka bir konuya odaklanmışken |
|
|
|
#54 |
|
tatia27
|
beni işyerimden arayıp __müsaitmisin şenay? __evet ne oldu hayırdır ![]() ![]() ![]() ![]() __hiç müsaitsen sana gelecektim diyen arkadaşlarım ![]() ![]() ![]() bunu yüzlerinede sölüyorum burası bnm işyerim cafe deil diye ama kime sölüyorum gel desen bi türlü gelme desen bi türlü!! |
|
|
|
#55 |
|
YOLKESER
|
Telefonla konuşurken --Ne yapıosun --Senle konuşuyorum --Niye?? Böle sorulardan nefret ediorum, arkadaşlarım bol bol soruor böle suratına kapatıom:D |
|
|
|
#56 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
- Sence ben nasıl biriyim abi? - İyi birisin Ali ![]() ![]() - Sağol abi Peki genel olarak nasıl biriyim? - Sevimli birisin Ali ![]() ![]() - Sağol abi Abi, peki kızların gözüne nasıl görünüyorumdur? - Böyle giderse suratını hiç sevmeyecekler Ali ![]() ![]() MANYAK MISIN OĞLUM, İŞİN YOK MU SENİN! NE AYNI SORUYU SORUP DURUYORSUN EŞEK! Ee, böyle plağın takılmasından hiç hoşlanmam ![]() ![]()
|
|
|
|
#57 |
|
ctn_86
|
arayıp görüşüyorum diolar ya gıcık oluorum arayan sizsiniz benim sormam lazım deyip kapatmak en iisi |
|
|
|
#59 |
|
angelesdream
|
misafirliğe gidildiğin de --aa geldinizmi diye sorulmasından nefret edıyorum yok aslında gelmedikte çaktırmıyoruz teyze!! dıycem birgünde utanıyorum işte:wallbash:
|
|
|
|
#60 |
|
angelesdream
|
yine facia bir durum daha 5 dakika önce konuştuğun arkadaşın sana msn e tekrar eldiğinde eee nabersin arki neler yapıyorsun ? demesine uyuz oluyorum
|
|
|
|