Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #46
Prof. Dr. Sinsi

arkadaslar ,dogru yere mi actim konuyu bilmiyorum ama afiniza siginiyorum
nolur yardim edin bi yol gösterin , ne yapacagimi sasirmis bir durumdayimsevdigim kisiden 3 ay cvp alamadim sonra kendimi dualara verdim, bir haftadir sadece yazili olarak görüyüyoruz ama pek hos dgl beni sevdigini söylüyor , dio ki sen bunu bil yeter diyor ama ailem beni nisanlicak fln da dio sasrdim ben aileme karsi gelemem yoksa silerler beni dio(((

ben napicam zaten ayni sehirlerdede yasamiyorz allahim canimi alsada bende bu azapdan kurtulsam diye artik dua ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #47
Prof. Dr. Sinsi

kızlar yaklasık ıkı ay once ayrıldıgım erkek arkadasım az once aradı daha dogrusu o benı terketmıstı mesaj attı nasılsın senı merak edıyorum dıye ama cevap bıle vermedım zafer bızımdır

--- Sonraki mesaj ---

hayır cnm hatan yoksa hıc de sahıp cıkma ben de senın gıbıydım elımden gelenı yaptım alvardım agladım hatta ama ıyıce uzaklastı sadece sırtını don ve onsuz yapabılecegını goster o zaman gercekten senı ıstıyorsa donuyor yoksa tamamen kaybedersın oyle ugrasırsan cok cıddıyım ben denedımgordım
umutsuzü Nickli Üyeden Alıntı

madem seviyorsun sevgine sahip çık unutmak niye

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #48
Prof. Dr. Sinsi

beni_seviyor Nickli Üyeden Alıntı

Bende senin gibiydim çok acılar çektim çok dualar ettim havasla ilgili etkili oldu iletişme geçti ama sadece o kadar sonuç yine birlikte değiliz Sanırım bu bizim sınavımız Şimdi ise bu tarz dualar yapmıyorum artık namaz kılıyorum ellerimi açıyorum allah'a yalvarıyorum ve inan acım daha çok dinmeye başladı ve dedim ki Rabbim verecekse bu şekilde de verecek bana Aynı senin yaptığını yaptım Face'den sildim ama silerkende öyle bir mesaj attım ki ona kimse altında kalamaz Ama şimdi içim rahat eğer kaderimse gelir bulur Biz çok duygusalız hayatımızı ve ömrümüzü veriyoruz onlar için halbuki çok değerliyiz ve kimse bizi bu şekilde üzemez Ben şuan sadece normal dualar yaparak Rabbim'den diliyorum ve sabırla bekliyorum Emin kabul buyuracak Rabbim

aynen bende öyleyim ama merak ettiğim tek şey aklıma nie gelio
segim kalmadı sonucda
ama karsımda gorunce o da afallıyo bende o kısmını anlamıs deilim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #49
Prof. Dr. Sinsi

maskesiz Nickli Üyeden Alıntı

geçenlerde bir konu açmıştımeğer o konuyu okursanız beni anlayacağınızı düşünüyorum
sevdiğim insanla görüşmeye başladık ne yazıkki ikimizde evliyiz ve beraberliğimiz daha yeni ben sevdamı gizli saklı yaşamak istemiyorum amacım eşlerimizden boşanıp evlenmemizFakat bunu ona asla söyleyemem duygularını azçok biliyorum birbirimizi yolda dahi görmediğimiz günümüz üzüntüyle geçiyorŞuan onu kaybetmekyen çok korkuyorum sanki avuçlarımdan kayıp gidiverecek gibi hissediyorum çok geç ve zamansız buldum kaybetmek istemiyorum Amacım onunla zina yaşamadan birlikteliğimize devam etmek malüm ateşle barut yanyana nekadar dayanabilirkiZinasız en az günahla bu işi evliliğe götürebilmem için dualarınıza ihtiyacım varOna açıkça soramam sorguya çekemem benimle ilgili neler düşünüyorsun evlenecekmiyiz vesayire bunları söyleyemem beni kınamayın neolursunuz yardım edin allah rızası için

arkadasım evlı kadınla ve evlı adamla olmaz lutfen bu hatadan kurtul mutluluk getırmez allah rızası ıcın aklını basına topla

--- Sonraki mesaj ---

vefkın tuttugunu soyluyorlar ama sıze yapan kısı uslune gore yapmaqmıstır bence yoksa olurdu
dertlıyım Nickli Üyeden Alıntı

göya turkıyenın sayılı medyumlarından bırınden vefk yaptırdım ıkı sefer olmadı nasıl ınanayım vefkle bı kışının gelecegıne allah askına kız donmemde dönmem dıyor halende unutamamış bılıyorum ama yok dıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #50
Prof. Dr. Sinsi

dertlıyım Nickli Üyeden Alıntı

göya turkıyenın sayılı medyumlarından bırınden vefk yaptırdım ıkı sefer olmadı nasıl ınanayım vefkle bı kışının gelecegıne allah askına kız donmemde dönmem dıyor halende unutamamış bılıyorum ama yok dıyor

tabı o vefke bı tonda para bayıldın bence sadece forumdakı ask duaları adı altındakı uygulamaları deneyebılırsın ama sunuda unutmamalı eger kaderınde bıtıs ıse ne yaparsan yap olmayaktır her bıtıs bır baslangıcın anahtarıdır kaderı sonuna kadar gören allahtır ve bızde hayırlı olanı ıstereyerek tevekkul etmeyız yapacak baska bırsey yok ısrar guzeldır umudu yıtırmeden sabırla beklemek allahtan ısrarla ıstemek fakat ısrarın dozu kacarsa kötu seyler ıstemıs olabılır takdır allahın hayırlısını verensın rabbım de ve ıcınden geldıgı gıbı dua et özel bır dua arama samımı duyguların yeterlıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #51
Prof. Dr. Sinsi

ne olur yardımınızı bekliyorumlütfen çok sıkıntılı durumdayım bana yardım edebilecek biri varmıhem maddi hem manevi yıkıntıdayım sevdiğime kavuşamadım kızları beni istemediler ayırdılar durumu çok iyi olduğu için miras bölünecek diye babasının evlenmesine mani oldular beni çok seviyor ve benden başkasıyla asla olamayacağını vede olmayacağınıda söylediği halde evlenmemizinde mümkün olmayacağını dile getiriyor telefonda görüşüyoruz ben büyük maddi sıkıntılarda içindeyim ne olur beni sevdiğime kavuşturmaya vesile olun sonrasında mutlaka altında kalmayacağıma emin olun sebeb ne olur bu beni
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #52
Prof. Dr. Sinsi

merhaba arkadaşlarforumda artık neredeyse bir çoğunuz benim aşkhikayemi biliyor bilmeyenlerede şöyle bir özet geçeyim benim 6 senedir hoşlandığım çocuk vardıgeçen sene haziranda çıktık,ilişkimiz 1 ay sürdü ve ayrıldıktan sonra en yakın arkadaşıma teklif ettikız ilk başta kabul etmesede şuan (2 aydır) çıkıyorlarayrı bi facebook ve msn adresi açmışlar mutlular mı mutsuzlar mı bilmiyorumilk başlarda çok kafama taktımsonradan dualarla felan ayakta durmayı başardım artık pozitif düşünebiliyorumama az önce eski sevgilimin bana aldığı hattı açtımmsjları hala duruyordugözlerimden 2 damla yaş süzüldü en yakın arkadaşıma verdiği sevgi aslında bana vermesi gereken sevgiydihemen hattı kırdım attımşimdi düşünüyorumda acaba geri dönse kabul edermiyim bilmiyorum ihanet affedilmez zaten adamın dönme gibi nietide yok her neyse ahım onları zaten rahat bırakmayacak hem bu dunyada hem öteki taraftaama yinede ayrılıp bana geri dönmesini çok bekliyorumbenden ayrıldı en yakın arkadaşım benim eski sevgilimi kabul ettişimdi o uğursuz kızdan ayrılsa kendi sevgilim i ben neden kabul etmiyimama geri dönmesi hayırlı mı şerli mi bilmiyorumnolur bişeyler yazın bana yardım edinacımı hafifletecek bişeyler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #53
Prof. Dr. Sinsi

ebedi 61 elbette herşeyden önce hayırlısı diye dua ediyorum hayırsızsa hayraa çevir allahım diyorum eğer allahım yok kulum ben senin kaderini ezelden böyle yazdım derse boynum kıldan ince çaresiz kalırım öylece ve işte o zamanda yalnızca sabır dilerim ve hakkımda hayırlı olan şeye gönlümü razı et diyerek dua ederim rabbim sanada sabır versin benim duam için amin dermisin bu gece cuma gecesi AMİNNNNNN
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #54
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar sitede bir çok yöntem,uygulama vsformül varhangisini yaparsanı£ yapın istediğini£ şeye ulaşmak için 1 numaralı kural inançtırbunu burda £ikretmek istedimbelki bir faydası dokunuryürekten inanın olacağınabi£im gerek havas gerek dua konularında yaptığımı£ en büyük yanlış daha icraata başlarken bi ümitsi£lik içinde yapıyor olmamı£ben bunu gerçekten anladımdaha en başından kaybetmeyin derim beninanınhayatta ne muci£eler oluyorherşey görmeyi bilene
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #55
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar 5 gün önce erkek arkadaşım beni terk etti,ayrılmadan 1 dakika önce ne bir kavga ne bir tartışma vardı adeta dünyanın en mutlu çiftiydik incir çekirdeiğini doldurmayacak sebeplerden dolayı yaklaşık 10 gündür 3 yada 4 kez ayrılıp barışıyorduk,5 gündür ne msjlarıma cevap veriyor ne telefonlarıma çıkıyor bende aramaktan vazgeçtim ama üzerimizde muska nazar yada başka bişe var gbi gliyor muhteşem giden herkesin gıpta ettiği bir ilişkimiz vardı,,onun dönmesi,aramaızın eskisi gibi hatta daha iyi olması için ne yapabilirm,vefk,tılsım gibi çalışmalar yapan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun,,bir medyuma danıştım çok para istiyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #56
Prof. Dr. Sinsi

aymesev2010 Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkür ederim arkadaşımBen etkili dua derken hani bazen derler ya imkansızdı ve bu dua mucize gibi bişey felan o şekilde deneyimlerinizi istemiştimÇünkü o kadar ihtiyacım varki size anlatamam

İmkanı olsa çoğu kişi zaten dua okumazdı (kimse üstüne alınmasın) imkansızı olanaklı kılan yalnız yüze rabbimizdir İçten dua et ben imkansız dediğim 2 şey fatiha ve ihlas ile yüce rabbiminde izni ile oldu Hemde o kadar imkansızdı ki Dua ayrımı yapma bence içinden gelen her şekilde ve doğru bir şekilde kalpten inanarak dua et hayırlı ise rabbim kabul eder inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #57
Prof. Dr. Sinsi

enbiya suresi 69 ayetı önündekı engel ve sıkıntıların gıtmesı açılması için okuyunuz
ya naru kuni berden ve selamen okuuyunuz süreklı nıyetınızıde alınız okumadan önce

ve de talak 2-3 ayetleri problemlerı çözmek engellerı kaldırmak ıcın gunde 1000 defa okunacak
ve men yettekıllahe yecal lehü mahrecen ve yerzukhu min haysu la yahtesibuve men yetevekkel alallahi fe huve hasbuhu okyunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #58
Prof. Dr. Sinsi

daha oncede bu forumda birsey yazdiydm deminden beri aglyiorm
gece boyunca uyumadim sarhos gbiym sevgilm we ben 4 yildir birlikteyiz annesi ilk beni istiordu begeniyordu simdi birden vazgecdi
ogluna bu kizla
ewlenirsen sana '' Hakkımı Helal Etmem Sütüm Helal Etmem '' Demis coook zorr durumdayim
nolur
bildiginiz bi dua varmi?? yalvaririm yardimci olunn

ALLAH Rızası için Ne Olur
Kücük bi el yardimi istiyorm icim Nasil kaniyor Anlatmaya gücüm bile yok
ben artik sözün bitti Yerdeyim
ben sevgilim icin herseyi yaparim oda yapardi ama kadin sutunu helal etmiyor ben kadina naptim onu da bilmyiorm
Hani derler ya bazi delicesine asiklara insan aci cekince
yasayan ölü gibi olurmus ben henüz ölmedm ama yasayan bir ölüden farkimda yok
üstelik ailem de bilyiordu
yalvaririm bole sorunlari olan bana yardimci olsn hangi dua yi
okumam gerektinde

lütfen

Moderatörlere Sesleniyorum
Yalvarırım silmeyin deminde yazmıştım silinmil nolursunuz Çözüm arıyorum Allah rızası için silmeyin:(
Feraha Kavuşmak Istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #59
Prof. Dr. Sinsi

merhaba arkadaslar
bu sitede yeniyim özellikle bu derdimi paylasmak icin üye oldum buraya lütfen okmadan gecmeyinsimdiden herkese tesekkür ederim
1,5 yil önce tanistik eski sevgilimle cok iyi anlasiyorduk yani "ruh ikizim" di oaradan 3 ay gecti,ortada birsey yokken kayboldu birdenbir türlü ona ulasamadim1 ay caresizlikten sonra onun sözlendigini facebookta bir akrabasindan ögrendimacimi icime gömdüm unutmadim ama alistim onsuzlugaaradan 6 ay gecti ve beni bir gün aradionu affetmem icin haftalarca yalvardi agladi hattabenim yasadigim sehire geldi 3 gün otelde kaldicok güzel 3 gün sonunda tartistik konu konuyu acti beni cok yaraladi o aksam ve en son "seni sevdigimden emin degilim" dedionu oracikta biraktim ciktim,pesimden kostu sarilmaya calisti gözleri doldu ama yinede gittim ve beni bir daha aramamasini söyledimyine acimi cektim yine unutmaya calistim yine onsuzluga alistim derken 1 ay önce beni facebookta arkadas olarak eklediilk bir kac gün sadece faceden yazistik sonra beni aramaya basladi2 hafta öncede yalvarmaya basladi yine "bak sevgililer günü geliyor lütfen bir sans ver bize diye" günlerce bunu söyledi durduneyse kabul ettim benim yasadigim sehire geldi ve beni aldi evine gittikiceri girdigimde her yer ciceklerle doluydu ve tatli bi ayicik duruyordu masadacok mutlu oldum o an yemege ve sonrada sinemaya gittik,daha sonraki 2 gün onun evinde kaldim ama seksüel hic bir yaklasimi bile olmadi bana karsi,önceleride hic olmamisti zaten hep cok saygili efendi davrandi bana gecen sali günü yani 15022011 de aksam beni eve birakti sonra beni bir daha aramadi aradim calisiyorum ben seni sonra ararim dedi aramadi,tekrar aradim ama cikmadi tel o günden sonra onu bir daha aramadim ama oda aramadi hayatimi mahvetti yine dayanamiyorum bu son yaptigi cok koydu!!! ne yapmaya calisiyor anlamiyorum ne olur yardim edin ALLAH rizasi icin bana akil verin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #60
Prof. Dr. Sinsi

durucuk Nickli Üyeden Alıntı

merhabalar,
eşimle 5 yıldır evliyizevlenmeden öncede 4 yıl çıkmıştıkaslında kavga dövüş yinede anlaşan bir çifttikne kadar kavga etsekte birbirimizden kopmadıkhala daha beraberiz zatenfakat son 2 yıldır eşimle kedi köpek gibiyizanlatması cok tuhaf,ayrı mekanlardayken can ciğeriz ama ne zaman biraraya gelsek o ev bize dar geliyorbirbirimize sinir oluyoruzeşim herseyime sinirleniyor,bende onun tabisürekli boşanmaktan bahsediyoruz ama yapamıyoruzdadoğumdan sonra herseyim eşime batmaya basladıyok bakımsızım,yok kilo almışım,yok konusmam şöyleymişBirde üstüne ameliyat gecirdim şimdide buna taktıhastasın işte vs diyip duruyorhasta olmama bile kızıyoroysa cocuğuma bakıyorum bu halimleişide bırakmak zorunda kaldım hem hastalıktan hem bebektenşimdi buna taktıne yapsam yaranamıyorumbüyü yapıldı desem inanın kimse yok bunu yapacak etrafımızdafakat bi ara başka bi şehre tasındıko evde asla huzur bulamadık,hatta hiç sevmedim o evi benşimdi yine baska sehirdeyizama sorun devam ediyornasıl sevdirebilirim kendimi,sözümü nasıl dinlerbuyu vs yapmak istemiyorumm asla,davet içeren dualarda vermeyin lutfenama aramızda sevgi olsun istiyorumbana hiç acımıyor,ağrıdan sızıdan ölsem bile sinirle bakıyorçok sinirlenincede kafama suratıma bişeyler fırlatıyordelirmek üzereyim

allah yardımcın olsunfakat isimleri yazarsan neden bu şekildesiniz diye bakayımisterse

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com