![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaslar ,dogru yere mi actim konuyu bilmiyorum ama afiniza siginiyorum ![]() nolur yardim edin bi yol gösterin , ne yapacagimi sasirmis bir durumdayim ![]() ![]() ![]() ben napicam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)kızlar yaklasık ıkı ay once ayrıldıgım erkek arkadasım az once aradı daha dogrusu o benı terketmıstı mesaj attı nasılsın senı merak edıyorum dıye ama cevap bıle vermedım zafer bızımdır --- Sonraki mesaj --- hayır cnm hatan yoksa hıc de sahıp cıkma ben de senın gıbıydım elımden gelenı yaptım alvardım agladım hatta ama ıyıce uzaklastı sadece sırtını don ve onsuz yapabılecegını goster o zaman gercekten senı ıstıyorsa donuyor yoksa tamamen kaybedersın oyle ugrasırsan cok cıddıyım ben denedımgordım umutsuzü Nickli Üyeden Alıntı madem seviyorsun sevgine sahip çık unutmak niye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)beni_seviyor Nickli Üyeden Alıntı Bende senin gibiydim çok acılar çektim çok dualar ettim havasla ilgili etkili oldu iletişme geçti ama sadece o kadar sonuç yine birlikte değiliz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aynen bende öyleyim ![]() ![]() ama karsımda gorunce o da afallıyo bende ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)maskesiz Nickli Üyeden Alıntı geçenlerde bir konu açmıştım ![]() ![]() sevdiğim insanla görüşmeye başladık ne yazıkki ikimizde evliyiz ve beraberliğimiz daha yeni ben sevdamı gizli saklı yaşamak istemiyorum amacım eşlerimizden boşanıp evlenmemiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadasım evlı kadınla ve evlı adamla olmaz lutfen bu hatadan kurtul mutluluk getırmez allah rızası ıcın aklını basına topla --- Sonraki mesaj --- vefkın tuttugunu soyluyorlar ama sıze yapan kısı uslune gore yapmaqmıstır bence yoksa olurdu dertlıyım Nickli Üyeden Alıntı göya turkıyenın sayılı medyumlarından bırınden vefk yaptırdım ıkı sefer olmadı nasıl ınanayım vefkle bı kışının gelecegıne allah askına kız donmemde dönmem dıyor halende unutamamış bılıyorum ama yok dıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)dertlıyım Nickli Üyeden Alıntı göya turkıyenın sayılı medyumlarından bırınden vefk yaptırdım ıkı sefer olmadı nasıl ınanayım vefkle bı kışının gelecegıne allah askına kız donmemde dönmem dıyor halende unutamamış bılıyorum ama yok dıyor tabı o vefke bı tonda para bayıldın bence sadece forumdakı ask duaları adı altındakı uygulamaları deneyebılırsın ama sunuda unutmamalı eger kaderınde bıtıs ıse ne yaparsan yap olmayaktır her bıtıs bır baslangıcın anahtarıdır kaderı sonuna kadar gören allahtır ve bızde hayırlı olanı ıstereyerek tevekkul etmeyız yapacak baska bırsey yok ısrar guzeldır umudu yıtırmeden sabırla beklemek allahtan ısrarla ıstemek fakat ısrarın dozu kacarsa kötu seyler ıstemıs olabılır takdır allahın hayırlısını verensın rabbım de ve ıcınden geldıgı gıbı dua et özel bır dua arama samımı duyguların yeterlıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ne olur yardımınızı bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)merhaba arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ebedi 61 elbette herşeyden önce hayırlısı diye dua ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaşlar sitede bir çok yöntem,uygulama vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaşlar 5 gün önce erkek arkadaşım beni terk etti,ayrılmadan 1 dakika önce ne bir kavga ne bir tartışma vardı adeta dünyanın en mutlu çiftiydik incir çekirdeiğini doldurmayacak sebeplerden dolayı yaklaşık 10 gündür 3 yada 4 kez ayrılıp barışıyorduk,5 gündür ne msjlarıma cevap veriyor ne telefonlarıma çıkıyor bende aramaktan vazgeçtim ama üzerimizde muska nazar yada başka bişe var gbi gliyor muhteşem giden herkesin gıpta ettiği bir ilişkimiz vardı,,onun dönmesi,aramaızın eskisi gibi hatta daha iyi olması için ne yapabilirm,vefk,tılsım gibi çalışmalar yapan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun,,bir medyuma danıştım çok para istiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)aymesev2010 Nickli Üyeden Alıntı Teşekkür ederim arkadaşım ![]() ![]() ![]() İmkanı olsa çoğu kişi zaten dua okumazdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)enbiya suresi 69 ayetı önündekı engel ve sıkıntıların gıtmesı açılması için okuyunuz ya naru kuni berden ve selamen okuuyunuz süreklı nıyetınızıde alınız okumadan önce ve de talak 2-3 ayetleri problemlerı çözmek engellerı kaldırmak ıcın gunde 1000 defa okunacak ve men yettekıllahe yecal lehü mahrecen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)daha oncede bu forumda birsey yazdiydm deminden beri aglyiorm gece boyunca uyumadim sarhos gbiym sevgilm we ben 4 yildir birlikteyiz annesi ilk beni istiordu begeniyordu simdi birden vazgecdi ogluna bu kizla ewlenirsen sana '' Hakkımı Helal Etmem Sütüm Helal Etmem '' Demis coook zorr durumdayim ![]() nolur bildiginiz bi dua varmi?? yalvaririm yardimci olunn ALLAH Rızası için Ne Olur Kücük bi el yardimi istiyorm icim Nasil kaniyor Anlatmaya gücüm bile yok ben artik sözün bitti Yerdeyim ben sevgilim icin herseyi yaparim oda yapardi ama kadin sutunu helal etmiyor ben kadina naptim onu da bilmyiorm ![]() Hani derler ya bazi delicesine asiklara insan aci cekince yasayan ölü gibi olurmus ben henüz ölmedm ama yasayan bir ölüden farkimda yok üstelik ailem de bilyiordu yalvaririm bole sorunlari olan bana yardimci olsn hangi dua yi okumam gerektinde ![]() lütfen Moderatörlere Sesleniyorum Yalvarırım silmeyin deminde yazmıştım silinmil nolursunuz Çözüm arıyorum Allah rızası için silmeyin: ![]() Feraha Kavuşmak Istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)merhaba arkadaslar ![]() bu sitede yeniyim özellikle bu derdimi paylasmak icin üye oldum buraya ![]() ![]() ![]() 1,5 yil önce tanistik eski sevgilimle cok iyi anlasiyorduk yani "ruh ikizim" di o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)durucuk Nickli Üyeden Alıntı merhabalar, eşimle 5 yıldır evliyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() allah yardımcın olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|