Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Az önce bunları diyen sen değilmiydin hatta msjımı alıntı yapıp cevap yazmışsın inatçıda olduk iyimi YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı Yeter ki doğru yapılsın, abartılmasın |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...Şöyle düşün, gerçekten makyaj yapması gerekenler de var Cilt türleri çok farklı Bu durumda makyaj bakım olur |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Şöyle düşün, gerçekten makyaj yapması gerekenler de var Cilt türleri çok farklı Bu durumda makyaj bakım olur zeyno az önce yorumsuzun bir konusuna bakmıştım,yanlış anlaşıldım,konu oraya doğru gidecek sanırım |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Şöyle düşün, gerçekten makyaj yapması gerekenler de var Cilt türleri çok farklı Bu durumda makyaj bakım olur Neyse ben anlamam gerekeni anladım Orda onu demedin sen genelledin herkesi O zaman benim makyaja ihtiyacım olup olmadığı kanaatine nasıl vardın Neyse yaa bakımsızlığımla mutluyum ben İnsanın yüreği bakımlı olsun |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...Yürek olayı apayrıdır Kalıcı olan güzellik Biz ise görünen yüzeysel güzellikten, başka bir deyişle fiziksel güzellikten bahsediyoruz şu an |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...yaa şimdi makyaj falan ya şu eyeliner lara bayılıyorum ne güzel çekiyorlar yaa denemelerim devam ediyor hala tam stediğim gibi beceremedim |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...onu bende beceremiyorumzamanla becericem ama |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Yürek olayı apayrıdır Kalıcı olan güzellik Biz ise görünen yüzeysel güzellikten, başka bir deyişle fiziksel güzellikten bahsediyoruz şu an Bende onu diyorum ilgilendirmiyor beni Fiziksel olarak güzel değilim bakımsız bi kızım belki Ama değilim diyede mutsuzda değilim memnunum böyle |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...arz-ı hal´isimli üyeden Alıntı onu bende beceremiyorumzamanla becericem ama bnde azimliyim koyu mavi aldım laciverte yakın yegnlere bile sürüyorum sürmeye alışmak içinyegenim silememiş geçen gün tam öyle okula gitmişöğretmeni çok begenmişhayli ilerldim yanii |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #57 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...ben kendimde deniyorumyeğenler erkek oluncabakalım olacak olacak |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...onlarda da dene bişi olmaz ben kardeşime küçükken elbise giydirim saçlarına toka takardım fıstık gibi olurdu |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...bende yapardım küçüğümüze ama şimdi büyüdü 9 yaşında kabu etmiyor |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...evet 7 den sonra kabul etmiyolarerkeğiz biz diye havaları var |
|