Cevap : Forum Kimliği |
06-13-2009 | #46 |
bukett
|
Cevap : Forum KimliğiAdınız = buket 2 Doğum Tarihi= 1993 3 Varsa Lakabınız = herkese göre değişiyo xD 4 Nick'inizin Anlamı = adım 5 Yaşadığınız Yer =bursa 6 Göz Renginiz = kahverengi 7 Boy/Kilo =50 168 8 Mesleğiniz = öğrenci 9 En Sevdiğiniz Yemek = yaprak sarması 10 En Sevdiğiniz Tatlı = tavuk göğsü 11 En Sevdiğiniz Şarkı = manga- her aşk ölümü tadacak 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = sevgilimm 13 Tuttuğunuz Takım = fenerbahçe 14 Hobileriniz =kitap okumak, spor yapmak, müzik dinlemek, sevgilimle konusmak =D 15 Fobileriniz = arı, yılan 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = yokk 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = yok 18 Yaşama Dair Görüşleriniz =Yaşamak herseye ragmen çok guzel 19 Medeni Haliniz =bekar 20 En Belirgin Özelliğiniz = çok sıcakkanlı ve konuskan olmam xD __________________ |
06-14-2009 | #47 |
melis
|
Cevap : Forum KimliğiAdınız = melis 2 Doğum Tarihi= 1992 3 Varsa Lakabınız = 4 Nick'inizin Anlamı = adım 5 Yaşadığınız Yer =bursa 6 Göz Renginiz = mavi yada yeşil siz ne derseniz xD 7 Boy/Kilo =55 167 8 Mesleğiniz = öğrenci 9 En Sevdiğiniz Yemek = yaprak sarması 10 En Sevdiğiniz Tatlı = şeker pare 11 En Sevdiğiniz Şarkı = james bLunt - out of my mind 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = hiiiiççççççç :D 13 Tuttuğunuz Takım = galatasaray 14 Hobileriniz =kitap okumak, spor yamak, gece yatarken müzik dinlemek:D,bi konu hakkında biriyle iddalaşmak:D , sürkli bişeler karalamk xD 15 Fobileriniz = ( şişşş ) :D 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = yokk 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = yok 18 Yaşama Dair Görüşleriniz =bazen dursn bitsin artık desemde doyasıya yaşamak 19 Medeni Haliniz =bekar 20 En Belirgin Özelliğiniz = gülerken bile ağlayan birisiyim xD sanım en belirgini bu xD
06-14-2009 | #48 |
Aragorn561
|
Cevap : Forum KimliğiAdınız = Tacettin 2 Doğum Tarihi= 15 ocak 1994 3 Varsa Lakabınız = kolcu 4 Nick'inizin Anlamı = sınırda iz süren ve ülkesini koruyan 5 Yaşadığınız Yer = istanbul 6 Göz Renginiz = koyu kahverengi 7 Boy/Kilo =171 / 70 8 Mesleğiniz = öğrenci 9 En Sevdiğiniz Yemek = çoğu (iskender ;)) 10 En Sevdiğiniz Tatlı = hepsi :D 11 En Sevdiğiniz Şarkı = ben soundtrack'cıyım 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = saat/zaman 13 Tuttuğunuz Takım = ben takım tutmam (o beni tutsun :D) 14 Hobileriniz = eğlenceli herşey ve film koleksiyoncusuyum yani filme bayılıyorum 15 Fobileriniz = bir ALLAH'tan korkarım gerisi yalan 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = keskin hatları olan,hızlı,konforlu ve görünce vaaaay dedirten cinsten ve arabadan çok chopper motorsikletler var ama ikiside güzel bence 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = hayvanım ama evcil değilim :D :D :D hayvanları sevsemde yok 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = hayat bir oyun ve ben bu oyunu nasıl oynadığıma bakarım (kurallar esnetilebildikçe uyulmalı),zarlar bende :D 19 Medeni Haliniz = müzmin bekar (bir reşit olsam varya :D) 20 En Belirgin Özelliğiniz = kendimi tek kelime ile anlatabilirim oda; 'Beni tek kelimede anlatamazsın' dır not : ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız :D:D ehuehuehueheu (daha ayrıntılısı için sormanız yeterli bir tık uzağınızdayım)
06-15-2009 | #49 |
TiFus
|
Cevap : Forum KimliğiDikkat Çok Önemli Biri Kimliğini Açıklıyor !!! =) 1 Adınız = Furkan 2 Doğum Tarihi= 30031993 3 Varsa Lakabınız = TiFus 4 Nick'inizin Anlamı = Tehlikeli Bir Bakteri Tedavisi Yok Ancak Aşı İle Önlem Alınabilir Dünyada Çok Ender Bulunur 5 Yaşadığınız Yer = Hatay 6 Göz Renginiz = Kahverengi 7 Boy/Kilo = 178 57 kg 8 Mesleğiniz = Öğrenci 9 En Sevdiğiniz Yemek = İskender 10 En Sevdiğiniz Tatlı = Künefe 11 En Sevdiğiniz Şarkı = Neyim Varki Rapten Gari 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = - 13 Tuttuğunuz Takım = Fenerbahçeli Olunmaz Fenerbahçeli Doğulur 14 Hobileriniz = FUTBOL FUTBOL FUTBOL 15 Fobileriniz = - 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = BMW 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = Köpek 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = Salla Gitsin 19 Medeni Haliniz = Bekar 20 En Belirgin Özelliğiniz = Hoşgörülü , Zeki , Kısaca Mükkemmelim Ya :) |
06-22-2009 | #50 |
delishhhh
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız = neslihan 2 Doğum Tarihi= 30061985 3 Varsa Lakabınız = deli kız 4 Nick'inizin Anlamı = normal olmayan 5 Yaşadığınız Yer = Ankara 6 Göz Renginiz = kahverengi 7 Boy/Kilo = 180---- 57 8 Mesleğiniz = diplomalı ev hanımı 9 En Sevdiğiniz Yemek = kızatma 10 En Sevdiğiniz Tatlı = baklava 11 En Sevdiğiniz Şarkı = feridun düzağaç/gölge 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = minik bir fil 13 Tuttuğunuz Takım = beşiktaş 14 Hobileriniz = spor yapmak özellikle basketbol ve tüm kitap dostlarımla vakit geçirmek 15 Fobileriniz = yalnız kalmak 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = palio:) napim kendi arabamı seviyorum 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = - 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = kendine yatırım yap 19 Medeni Haliniz = evli 20 En Belirgin Özelliğiniz = kin tutmamak ve yapılan yanlışları çabuk unutmak |
07-14-2009 | #51 |
gencer20
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız = hasan 2 Doğum Tarihi= 28,05,1986 3 Varsa Lakabınız = gencer 4 Nick'inizin Anlamı = soyismim 5 Yaşadığınız Yer =hatay- antakya 6 Göz Renginiz =ela 7 Boy/Kilo =60 1,70 8 Mesleğiniz =memur 9 En Sevdiğiniz Yemek =ayırd etmem 10 En Sevdiğiniz Tatlı =baklava 11 En Sevdiğiniz Şarkı =opera slov vb 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = batıl inancım yok 13 Tuttuğunuz Takım =beşiktaş 14 Hobileriniz = sinema gezmek ve yemek yapmak 15 Fobileriniz =yok 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =ferrari 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =kedi 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = geldik gördük gidiyoruz 19 Medeni Haliniz =dul 20 En Belirgin Özelliğiniz =yalnızlık |
07-14-2009 | #52 |
alper1482
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız = Alper 2 Doğum Tarihi= 25,09,1993 3 Varsa Lakabınız = 4 Nick'inizin Anlamı = ismim ve ilkokul numaram 5 Yaşadığınız Yer =Ankara 6 Göz Renginiz =yeşil 7 Boy/Kilo =67-69(değişiyo sürekli) 1,75 fln varım sanırım 8 Mesleğiniz =ögrenci 9 En Sevdiğiniz Yemek = Makarna , Mantı 10 En Sevdiğiniz Tatlı =Hiç aram yok 11 En Sevdiğiniz Şarkı = Papa Roach - Carry Me (su aralar:) 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = 13 Tuttuğunuz Takım = !!!BEŞİKTAŞ!!! 14 Hobileriniz = Teknolojık aletler:) pc oyunu oynamak 15 Fobileriniz =yok 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =Küçüklüğümden beri Honda - Civic 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =kedim vardı öldü:(Balklarım var 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = 19 Medeni Haliniz = bekar 20 En Belirgin Özelliğiniz = Bilgisayardan anlamam , suratımın sabahları cok asık olması :) |
|