Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
10-18-2008 | #46 |
TRGTİST
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunben burda sen orda hasret bitmez büyür sevda |
10-21-2008 | #47 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunİnsanların birbirlerini en iyi tanıdıkları an, ayrılmak üzere oldukları andır
10-21-2008 | #48 |
fatmanur
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBeni bende demen bende değilem,
Bir ben vardır bende benden içeri yunus emre
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
10-21-2008 | #49 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGüneşin doğduğu da bir gerçek battığı da Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek Seni Seviyorum ya, iste o en büyük gerçek |
10-21-2008 | #50 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunYa gözlerin aklımda Yada aklım adında Ya hayalin karşımda Ya Sesin kulagımda Ya ben çıldırıyorum Yada çok seviyorum Ya sevmek çok güzel Yada sevilen çok özel |
10-21-2008 | #51 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBir gece ay bana sordu neden seni aglatan bir kızla berabersin? Aya baktim ve dedimki Sen hiç gökyüzünden vazgeçebilirmisin? |
10-21-2008 | #52 |
ardakağan
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunKayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi Kayßettim ' |
10-21-2008 | #53 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunEn Çok Seni Sevdim BitanemBeni Hayata Döndüren Sendin Ama Tekrar Öldürende Sen OLDUN !!! |
10-21-2008 | #54 |
bonsoir
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSadece kendi menfaatini işin merkezine koyan ,hiçbir zaman merkezde yer alamaz !!:56:58 Dünyanın en centilmen insanı,karanlıkta bile esnerken ağzını kapatındır:56:58 Nasıl davranırsan ,tıpkı ayna gibi sana öyle yansır:38:38 |
10-21-2008 | #55 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunŞimdi resmin elimde içiyorum sakince bana dediğin sözler aklıma gelince çıldırıyorum yerimde bu nefreti bana verdin ya lanetim senin olsun |
10-23-2008 | #56 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunDun doktora gittim ciğerimde su, bobreklerimde kum, kalbimde de seni buldular |
10-23-2008 | #57 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBu gece Ay'ın gözlerine doğmasını bekle!! Yıldızlara uzan, onlara dokunmaya çalış!! Dokunamadığın için üzülme!! seyretmekle yetin Tıpkı benim seni özlemekle yetindiğim gibi!! |
10-23-2008 | #58 |
berrak
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBugünü yaşıyorsam eğer Gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir
10-24-2008 | #59 |
AFRANGLİCH
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunyalnızlığa yürüdüğün bir akşamda , güneşin geç doğduğu bir sabahta , ölediğinde ve ağladığında , bir sıcak ele hasret kaldığında diğer elinin tutkimseden fayda yoq =) =) |
10-24-2008 | #60 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBöyle severken,deli gibi özlerken,onun için her derdi çekerken Gitmek var mı ? Ayrılmak var mı ? Söyleyin öyle kaçmak var mı ? Duysunlar isterse,vursunlar ikimizi,yasaksa kime ne ? öLüMüM seninle ! |
|