Dünyanın En Güzel Travestisi |
08-04-2012 | #46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiBunlara yapılan estetiği ineğe yapsan aynı sonucu alırsın Tanrı vergisi güzel kızlar dururken bunlara mı bakılır |
08-04-2012 | #47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi aldacı Yan yana gelsek eleman beni her türlü tokatlar ya, bu ne Bi saniye ben bi depresyona girip gelicem Gel beraber depresyona girelim |
08-04-2012 | #48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiGözlerim beni yanıltmıyorsa ilk resim ve sondaki yarışmanın birincisinin aynı kişi değil ve ilk resimdeki kişi gerçekten hatun bir erkeğin estetik ameliyatlarla bu seviyeye gelmesi imkansız tek savım ilk resimdeki hatunun adem elması yok ? bu erkeklerde belirgin olarak gözle görülür bunu estetikle aldıramazsın son resimlerdeki kişilerde mevcut ve ilk resimdeki zatı şahane uzak doğuluya hiç benzemiyor |
08-04-2012 | #49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiGerçekten çok güzel |
08-04-2012 | #50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Yorgun Yürek Gözlerim beni yanıltmıyorsa ilk resim ve sondaki yarışmanın birincisinin aynı kişi değil ve ilk resimdeki kişi gerçekten hatun bir erkeğin estetik ameliyatlarla bu seviyeye gelmesi imkansız tek savım ilk resimdeki hatunun adem elması yok ? bu erkeklerde belirgin olarak gözle görülür bunu estetikle aldıramazsın son resimlerdeki kişilerde mevcut ve ilk resimdeki zatı şahane uzak doğuluya hiç benzemiyor Al benden de o kadar Ben de aynı kişiler olmadığına inanıyorum İlk resimdekinin anadandoğma kadınmış gibi bir görüntüsü var Sakın bu fikrimden kadınlar konusunda uzman olduğum sanılmasın Freud ile birlikte, kadınlar hakkında uzun araştırmalar yapmamıza rağmen tam anlamıyla onları tanıdığımız söylenemez Öyle değil mi Freud? |
08-04-2012 | #51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel Travestisiolayın bide bu yanı var Videoyu Göremeyenler Tıklayınız |
08-04-2012 | #52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiKahkayı patlattım resmen |
08-04-2012 | #53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiZencilerin tuvalette beyazlara yaptığı şaka daha komik,şakanın içeriğini tahmin etmişsinizdir artık |
08-04-2012 | #54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Platon Zencilerin tuvalette beyazlara yaptığı şaka daha komik,şakanın içeriğini tahmin etmişsinizdir artık Hala zenci beyaz diye bir ayrım mı var yahu |
08-04-2012 | #55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi EkoL Hala zenci beyaz diye bir ayrım mı var yahu Ne o zenci beyaz ayrımı kalktımı sanıyorsun ? ben ne diyorum sen ne yorum yapıyorsun |
|