Cevap : Haftanın Konuğu |
09-08-2008 | #46 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuBenim için değer vermek herkezi seversin ama değer verdiğin birini canın gibi seversin yani sevgiye sevgi katarsın işte böyle birşey konukluğun için teşekkürler arkadaşım sudenaz
09-08-2008 | #47 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Haftanın KonuğuBir soruda bendenGeleceğinden umutlumusun? |
09-08-2008 | #48 |
KRDNZ
|
Cevap : Haftanın KonuğuHayatta gerçekten bu benim dostumdur diyebileceğin kişiler var mı? Ya da hala bir yerlerde gerçek dostluklar kaldı mı sence? Ya da sen gerçek bir dost olabilir misin ne de olsa hep karşımızdaki insan olmaz yanlış yapan |
09-09-2008 | #50 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın Konuğuyeni tanıdığım biri var çok az tanıyorum ama o işi benim için gerçek bir dost bende gerçek bir dost olabilirim yanlız dostluklar zor bulunur eskisi gibi dostluklar yaşanmıyor uzaklaştın mı unutuluyorsun çok az günümüzde yani konukluğun için teşekkürler KRDNZ |
09-09-2008 | #51 |
|
Cevap : Haftanın Konuğuüyelerimiz arasında biliyorum hepsini seviyorsun ama en çok saygı duyduğun,sevdiğin kimlerdir Gözyaşı bizimle paylaşırmısın? |
09-10-2008 | #52 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın Konuğukonukluğun için sağol sudenaz çok zor bi soru sormuşun sevdiğim üyeler çok bu yüzden isimlerini yazmayayım yazarsamda iyi olmayacağını düşünüyorum saygı duyduğum bi büyüğüm olarak şengül hanım ve su perisi hanımefendi var |
09-10-2008 | #53 |
|
Cevap : Haftanın Konuğucvbın için tşk ederim Gözyaşı |
09-11-2008 | #54 |
|
Cevap : Haftanın Konuğusitenin sevmediğin yönleri var m Gözyaşı? |
09-11-2008 | #55 |
karamel
|
Cevap : Haftanın Konuğusitede nasıl tanınırsınız?biraz kendinizden bahsedermisniz yeni olduğum için=) |
09-11-2008 | #57 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuSitede saygı duyulan bir kişiliğim var sitede kalıcı olursan seninde tanıma şansın olur saten eski üyelerimiz bilir sevmeyen varsada saygı duyarım ben burayı aile olarak görüyorum konukluğunuz için sağolun tekrar hoşgeldiniz ailemize sevgili karamel |
09-12-2008 | #58 |
|
Cevap : Haftanın Konuğuaile yapından bizlere bahsetmek ister misin Gözyaşı? |
09-12-2008 | #59 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuHep beni köşeye sıkıştırıyorsun benim bir ailem yok diyebilirim saten benim için aile demek sevdiğim insanlar diyebilirim çünkü onları ailemden daha yakın hissediyorum o yüzden yanlarında olmak istemiyorum yanlızlık benim için daha güzel alıştım zaten benim sevdiğim insanlar bana yeter sadece annemi özlüyorum konukluğun için sağol fazla derinlere dalmayayım sanırım bu kadar yeterli olur : ) |
09-12-2008 | #60 |
|
Cevap : Haftanın Konuğucvp vermek zorunda değildin Gözyaşı rica ettim ama yinede tşkler fazla özele girdiysem affolla=) |
|