![]() |
Cevap : Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#571 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüGüzel söz söyleyen ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüKendinde bulunduğu zaman gizli kalmasını istediğin bir şeyi, başka birinde görürsen açığa çıkarma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüGülümseyin !!! :)çünkü bugün hayatınızın geri kalan günlerinin ilk günü !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüNîmetlere şükretmeyen, elden çıkmalarına çalışmış olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün Sözü''Dünya İşlerinde yetmiş yaşında nene gibi ol Ahiret işlerinde on beş yaşında ki delikanlı gibi ol'' efendi hzretleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün Sözüİnsanların en hayırlısı, geç öfkelenen, çabuk sakinleşendir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüSöylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür ![]() ![]() ![]() Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür ![]() ![]() ![]() Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür ![]() ![]() ![]() Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür ![]() ![]() ![]() Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür ![]() ![]() ![]() Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür ![]() ![]() ![]() Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür ![]() ![]() ![]() (Mahatma Ghandi )
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Günün SözüBen; kul oldum, kul oldum, kul oldum! Ben kul, utanarak başımı önünde eğiyorum! Her kul âzad edilince, kulluktan kurtulunca sevinir; hâlbuki ben, Sen’in kulun olduğum için seviniyorum!
♥ HZ ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüGünahlar gizli olarak işlenirse; bunun zararı, günahı işleyenleredir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün Sözüİnsanı helâk edici üç şey vardır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüMeşhur olmak sevdası ile yanıp tutuşana, doğruluk nasip olmaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüZaman Gösterdi ki: Cennet ucuz değil Cehennem dahi lüzumsuz değil
![]() ![]() BEDiÜZZAMAN SAiD NURSi (R ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüEn garip ve en çok muhtaç olduğun gün,kabre konulduğun gündür ![]() Ebu Zer-i Gıfari (ra)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün Sözüİnsanları hor hakir ve aşağı görmen,senin için tedavisi mümkün olmayan büyük bir hastalıktır ![]() Ebu Bekir el- Betaihi (ra) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Günün SözüDoğru olsam ok gibi yabana atarlar beni
![]() Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni |
![]() |