![]() |
Cevap : Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#556 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Günün SözüCihan bizim sevdiğimizin güzelliğinin aynasıdır
![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüNâfile ibâdetlerin, farzlar yanındaki kıymeti, okyanus yanında, bir damla su gibi bile değildir ![]() İmâm-ı Rabbânî “Rahmetullahi aleyh”
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün Sözüİstediklerini vermediğiniz zaman kızan, kırılan veya küsen arkadaş, gerçek arkadaş değildir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüÂlimle gezen aziz, câhille gezen zelîl olur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüHer kap içine bir şey konuldukça daralır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüBütün işlerin neticesinin sıhhatli ve faydalı olabilmesi için, iki şart vardır: Sabır ve ihlâs ![]() Abdullah Mürteiş “Rahmetullahi aleyh” |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Günün SözüHAKK ÂŞIKININ İBÂDETİNİN, AMELİNİN, İYİLİKLERİNİN SEVÂBI, KARŞILIĞI HAKK TARAFINDAN VERİLİR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün Sözüİnsanların en cömerdi, istenmeden veren, en asîli de intikâma gücü yeterken bağışlayandır ![]() Hazret-i Ali “Radıyallahü anh” |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün Sözüİbret alınacak hâdiseler pek çoktur ![]() ![]() Yahyâ bin Muâz-ı Râzî “Rahmetullahi aleyh” |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüSufilere sohbet gerek
Ahilere ahret gerek Mecnunlara leyla gerek Bana seni gerek seni! ![]() ![]() ![]() "Yunus Emre" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüCömertlik olmayınca malın, vefâ olmayınca ise, arkadaşlığın hayrı olmaz ![]() Ahmed bin Kays “Rahmetullahi aleyh” |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüKahraman, güreşte ve yarışta kazanan değildir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüKimseye faydası olmayan, kimseden faydalanamaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüEğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa ![]() Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme! Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
b@ron
|
![]() Cevap : Günün SözüAllahü teâlâya ulaşan en emin yol; bütün iş, hareket ve ibâdetlerde Peygamber efendimizin sünnetine tâbi olmaktır ![]() |
![]() |
![]() |
|