![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Şansı doğuran etmenlere inanan biriyim diyelim ![]() Tatlılıktan, tatlı olmaktan veya tatlı konuşmaktan hoşlanan biriyiz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
bluemoonlight
|
![]() :) haklısın evet :) Değer verdiğimiS şeyleri kaybetmekten korkan biriyiS ve kaybetmemek için elimiSden geleni yapan biriyiS ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Korku, pek yok ![]() ![]() İnsan ilişkilerine önem veren ve insanlarla sohbet ederek onları neşelendirmekten hoşlanan biriyiz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ah, tabii ![]() ![]() ![]() Paparazzi'lerden hoşlanmayan biriyiz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
bluemoonlight
|
![]() heheee :) evet Kızıyorum hatta Eleştirilmekten korkmayan,kızmayan biriiiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Hayır, kesinlikle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şairane duygularımızı imzalarımızda dile getirmekten korkmayan biriyiz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
bluemoonlight
|
![]() evet bildin :) (bu arada şarkı sözü imzamgrinmnnn ama şiirerimde var asla dile getirmekten korkmam,en iyi şekilde ifade ediyorum şiirlerimle kendimi) şiir okumaktan hoşlanıyoruS__? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Evet, ama güzel noktalara değindiği sürece ![]() Kitap okumayı cidden seviyor muyuz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Cevap gecikti, çünkü ufak bir gülme krizine yakalanmış bulunuyorum ![]() Ben bugünlük ayrılıyorum, uzun günler hoş geceler desem ne deriz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Yetişmem gereken bir yer olduğunu hatırladım da grinmnnn "İyi biri" dediğiniz bir insana sevginizi belli eder misiniz? (Uzun günler ve hoş geceler öyleyse millet, ve özellikle bluemoonlight, güzel sohbetlerin için) |
![]() |
![]() |
|