![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
mate
|
![]() ay içerde kömür sobasını ilk yakınca en son ne zaman biri için bu 4*4 lük biri dedin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~Her Zaman Derim ßaßam~~hee Ve ßu GeCe Senın iCin SoyLEdim GercekTen OyLEsin ;)~~ ___En Son Ne Zaman AiLen iCin GuzeL ßirSEyLEr yapmayı pLanLadın___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
mate
|
![]() çok teşekkür ederim;) her zaman ya hayatta en önem verdiğim şey ailem içinm güzel bişeyler yapmak özelliklede kardeşim için en son ne zaman birine hediye aldın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~1-2 hafTa onCe evdekiLeri cikoLataya doyurDum:)~~ßuda ßir hediyedir Dimi:)~~ ____En Son Ne Zaman KArdeSinLE kavGA eTTin____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
mate
|
![]() valla heç etmedim yani ben bağırırımda o genelde susar o yüzden pek kavga olmaz;) en son ne zaman aienden biriyle tartıştın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~GecEn hafTa ßaßamLa:)~~ ___En Son Ne Zaman KesinTisiz, oLu gißi uyuDun:)___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
mate
|
![]() ay ya 3 sene oluyo istanbul karaburun diye bir yerde bi balıkçı lokantasında harikaydı en son ne zaman sadece yürümek için dışarı çıktın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
RaHaTSiZ
|
![]() (~~karaburun mu deDin :S Orası ßizim iStanßuLDaki SAhiL koyu ßiLiyor MuSun:)~~)~~Ne zaman oLdugunu hatırLamıyorum vaLLA ~~ ___En Son Ne Zaman isTanßuL'a gELdin___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
mate
|
![]() (evet ist da karaburun diye bi yere gitmiştim güzel bi yerdi) 4 ay olmuştur herhalde en son ne zaman denize girdin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~AgusTos aYında:)~~ ___En Son Ne Zaman Deniz meVsimi acıLmadan DenizE giRdin___ |
![]() |
![]() |
|