|
|
#526 |
|
YOLKESER
|
Saol 2 tane modemim oldu :D Alttakine benden Cornetto Chocolata Disc :D:D:D |
|
|
|
#528 |
|
pesimistt
|
saol yaff bndn deee ii bi dost ;))
|
|
#529 |
|
black_R-O-S-E
|
bak buu iii oldu alttakine benden yüksk dozda moral
|
|
#532 |
|
black_R-O-S-E
|
allah rası olsun alttakine konser bileti(yok yaa bulursan banada haber ver bende bilet ne arasın:P) |
|
|
|
#533 |
|
doctor88
|
ediyomusun etmiyomusun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gerci lasım degil bulursan kendine saqkla kardeşimmm![]() ![]() ![]() alttaki sinsi sana bi aksam yemegi iyi gider ![]() ![]() beraber söle basbasa sohbet o biçim rahatsızıda alırısss onsuzz alem olmas![]() bi ufak felan![]() ![]() sacmaladım yaa
|
|
|
|
#534 |
|
TEMUR38
|
ya abi ciddimisin hemen ayarla fena olmaz geliyorum :)) Resim dersinde yaptığım resmi hediye etsem (çok kötü olsada)
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|
|
|
#535 |
|
90burcu
|
tşkleer emek verilerek hediye edilen şeyler süperdir ![]() ![]() ![]() alttakine benden eti cin |
|
|
|
#538 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
saol karacierimm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anahtarlık alttakine ![]() ![]() ![]()
|
|
#539 |
|
TEMUR38
|
saol ama napacam anahtarlığı nese sallarım :)) alttakine Araba veriorum (oyuncak ama) |
|
|
|