01-28-2007 | #526 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Teşekkür ederim Rahatsız :) Birbirimizin adamı olmaya devam edelim :) Rahatsız'ın yazılarına bakmayın, gören de Rahatsız sanki eğlence müptelası, hayat arkadaşı değil sanır Oysa biz biliyoruz ki Rahatsız bunların yanında kahkahanın dostu ve sevginin kardeşi |
01-28-2007 | #527 |
rebellious23
|
isimsiz karanlık kardeşinde çok girişimci ve çok saygılıbide bişi soracam sana abi sende şairlik falan varmı cümlelerini okuyorum mest oluyorum o nasıl bağlama yaa helal olsun yanii yeteneklisin hep böyle kal |
01-28-2007 | #528 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Teşekkür ederim rebellious, sen de içindekileri dökmesini biliyorsun :) Bir kitap yazmayı düşünüyorum, ama birkaç taneden fazla şiir yazmadım Hah, bu arada aklıma gelmişken, rebellious sizinle öyle sıcak konuşur ki, en yakın dostunuzlar konuştuğunuzu düşünürsünüz rebellious'un içine inseniz de o temiz duygularla karşılaşırsınız zaten Benim bir öğretmenimin dediği gibi, "Adam gibi adam"dır rebellious |
01-28-2007 | #530 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Eh, hayalgücüm yüksek diyelim :) aisha'nın duyguları çok temiz anlayabildiğim kadarıyla Ayrıca eğlenmesini bilen, kahkahasını eksik etmeyen, espiri anlayışı olan biri Sevmiştim kendisini zaten kısa zamanda |
01-28-2007 | #531 |
aisha
|
ay çok mutlu oldum saolasın,yazdıklarının hepsi doğru ,iyi gözlemlemişsin isimsiz anladığım kadarıyla iyi,komik,sevimli biri |
01-28-2007 | #532 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Teşekkür ederim aisha :)) aisha bu taraftan bakınca insanın içini ısıtan yazılarıyla dikkat çekiyor ve seviliyor Ben de seviyorum aisha'yı İyi birisi çünkü Nerede ne yapacağını bilmekle kalmayıp, insanlara kendini değerli hissettiriyor |
01-28-2007 | #533 |
aisha
|
ya isimsiz için ne yazıyım kihangisini yazıyımsiz biliyorsunuz zaten SÜPPER biri |
01-29-2007 | #537 |
RaHaTSiZ
|
~~ßu akSAm qorDuqum kaDarıyLA cevDet De az deiLmis yapTıkLarı geyiqe ßaKıLınCA :Pp~~ |
01-29-2007 | #538 |
mate
|
Rahatsız tek kelimeyle MÜKEMMEL biri ,az raslanan insanlardan Adamına göre muamele yapmayı iyi bilen iyi olan herşeyi hakeden bi adam Hep böyle kal toprakımmm |
01-29-2007 | #540 |
rebellious23
|
çok tanımıyorum ama konuştuğum kadarıyla seviyeli saygılı biri ama her kız gibi cadı :)) |
|