Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Geyik Odası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sence, üstteki, üye

Eski 01-28-2007   #526
İSİMSİZ KARANLIK

Teşekkür ederim Rahatsız :) Birbirimizin adamı olmaya devam edelim :) Rahatsız'ın yazılarına bakmayın, gören de Rahatsız sanki eğlence müptelası, hayat arkadaşı değil sanır Oysa biz biliyoruz ki Rahatsız bunların yanında kahkahanın dostu ve sevginin kardeşi
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #527
rebellious23

isimsiz karanlık kardeşinde çok girişimci ve çok saygılıbide bişi soracam sana abi sende şairlik falan varmı cümlelerini okuyorum mest oluyorum o nasıl bağlama yaa helal olsun yanii yeteneklisin hep böyle kal
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #528
İSİMSİZ KARANLIK

Teşekkür ederim rebellious, sen de içindekileri dökmesini biliyorsun :) Bir kitap yazmayı düşünüyorum, ama birkaç taneden fazla şiir yazmadım Hah, bu arada aklıma gelmişken, rebellious sizinle öyle sıcak konuşur ki, en yakın dostunuzlar konuştuğunuzu düşünürsünüz rebellious'un içine inseniz de o temiz duygularla karşılaşırsınız zaten Benim bir öğretmenimin dediği gibi, "Adam gibi adam"dır rebellious
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #529
aisha

isimsiz karanlık çok komik iftira atan biri
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #530
İSİMSİZ KARANLIK

Eh, hayalgücüm yüksek diyelim :)

aisha'nın duyguları çok temiz anlayabildiğim kadarıyla Ayrıca eğlenmesini bilen, kahkahasını eksik etmeyen, espiri anlayışı olan biri Sevmiştim kendisini zaten kısa zamanda

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #531
aisha

ay çok mutlu oldum saolasın,yazdıklarının hepsi doğru ,iyi gözlemlemişsin

isimsiz anladığım kadarıyla iyi,komik,sevimli biri

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #532
İSİMSİZ KARANLIK

Teşekkür ederim aisha :))

aisha bu taraftan bakınca insanın içini ısıtan yazılarıyla dikkat çekiyor ve seviliyor Ben de seviyorum aisha'yı İyi birisi çünkü Nerede ne yapacağını bilmekle kalmayıp, insanlara kendini değerli hissettiriyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #533
aisha

ya isimsiz için ne yazıyım kihangisini yazıyımsiz biliyorsunuz zaten SÜPPER biri
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #535
aisha

cevdet iyi,komikanlayın işte iyi şeyler :P
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #537
RaHaTSiZ

~~ßu akSAm qorDuqum kaDarıyLA cevDet De az deiLmis yapTıkLarı geyiqe ßaKıLınCA :Pp~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #538
mate

Rahatsız tek kelimeyle MÜKEMMEL biri ,az raslanan insanlardan
Adamına göre muamele yapmayı iyi bilen iyi olan herşeyi hakeden bi adam

Hep böyle kal toprakımmm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #539
yosun_26

walla tanınıom ama resme bakılırsa melek gibi biri :)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #540
rebellious23

çok tanımıyorum ama konuştuğum kadarıyla seviyeli saygılı biri ama her kız gibi cadı :))
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com