![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
*scotland*
|
![]() dun ıdda kasandım 25m sayılırmı bu :)) en son ne saman CUMHURIYETTIN 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
J_TERRY
|
![]() bilmem 2 hafta oldu sanırım enson nezaman bi hayvan sevdın ve handı tur
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
*scotland*
|
![]() bu gun kızların kawgasında (benım manıta dayak yıyodu parcalıcaklardı zor aldım kızların elınden :)) ] en son ne zmn hikkırrdın :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~yanLıs anLamadıySam hıckırDın demek ısTedın :) yahu ne ßiLem :) az onCe oLaßiLir dun aKsam oLaßiLir oLmustur ßi ara rofl rofl rofl rofl ___En Son ne Zaman Kendini kaYßedip CHE quevera SAndın :) ___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
*scotland*
|
![]() hıc sanmadım ama bundan sonra oyle bısı yapıcak olursam soz o olmaya calısırmm :)) :PP ee aldakı daa daa nasıllsın :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
bessraa
|
![]() ama sn en son ne zman die soru sormassan olmass ki yaahh:) en son ne zman kendi kendine şarkı söledin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
*scotland*
|
![]() sımdı halende soyluom ben ve kedı kesen duet yapıo z:) en son ne zmn kedı kesenden haber aldınız:) hea |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
bessraa
|
![]() falla hber getirip gtüren yoqkipunish ama 3-5 gün önce knuşmuştum eccik en son ne zman saçma saçma espriler yaptıngrinmnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~Hmmm ARada SıraDa oLuyor oLE seYLEr ßikac gun iCinDe oLmusDur :)~~ ___En son ne Zaman monopoLy oynadın___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
bessraa
|
![]() falla uzun oldu yaahhh :S yanneee 1,5 ay olmuştur;) en son ne zman sezen aksu dinnedin |
![]() |
![]() |
|