![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Gözyaşı
|
![]() aisha güzel olmadığından bizi kıskandırmaya çalışıyor isimsiz intar edecek az sonra maksat cesedim yakışıklı olsun diyor
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ya, babam kafamın arkasına vuruyor hadi kalk diye ![]() ![]() ![]() ![]() Hastaneden çıktıktan sonra cevdet'le ben arkadaş olduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahtekarlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
aisha
|
![]() evettttttt herzamanki gibi süperdi isimsiz suyun içinden kalktı tam cevdetle ben giderken benim elimden tuttu ve dediki ya benim olacaksin ya toprağın bende o an cevdeti değil isimsizi sevdiğimi anladım üzgünüm cevdet ![]() ![]() ![]() sonra isimsiz beni yarı yolda bıraktı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() E ne yapayım, sende cevdet hâlâ ünlü ama, aganigici o diyordun ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar, cidden çıkıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Gözyaşı
|
![]() sende kavgadan kaçtın bi yumruk yedim gözüm mos mor oldu bir ay acısını çekerim aishaya pansuman yapıver dedim o da git başımda be seninle mi uğraşacağım dedi biz yine arkadaş kalalım isimsiz karanlık aisha yardım etmedi pansuman yapmadı ufff çok ağrıyor nasıl vurdu yavvv |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~hüeeyyTT !! noLiyor uLeaynn !! ßenim haKKımDa atıp TuTmayın oyarım hea !! ߀n yoSSunu SEfiyom uLeayn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
yosun_26
|
![]() ya aisha bizi çok kıskandığı için rahatsızı sewiom diomuş herkese olmazki sewenlerin arasına girilmezki ayıp yaniii |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
yosun_26
|
![]() yyaaaffff burcu hanım burcu hanım nie sapık diosun rahatsıZza aa amma kıskançsınız beee |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
90burcu
|
![]() siz bilmiosunuz rahatsızıı o melek görünümlü şeytannndırr :)) ve de uyuzdurr +gıcıkdır:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~doga tutkunu hojgeLdin ßu arada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|