Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Geyik Odası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
forumsinsi, gececileri

Eski 10-29-2006   #496
[KAPLAN]

İsmim Barış, senin de mubabbetin gerçekten güzel,,, belki olmayan başka şeylerimizi keşfederiz : ) isim neydi acaba ?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #497
mate

başak
bende olmayan şey çoooookk:))
bu arada memnun oldum barış

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #498
[KAPLAN]

Ben de memnun oldum Başak Olmayan bi uykudan söz edebilir miyiz mesela şu an : )
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #499
mate

kesinlikle olmayan uyku fevkalade mevcut:))

bu arada forumda yine sadece biz kaldık galiba

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #500
[KAPLAN]

: ) Fazlasıyla olan bi uykuya sahibim Türkçeyi katletmek bu olsa gerek

Hafta içleri kaçta kalkıyorsun, ortalama ;?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #501
mate

belli olmuyor ders saatlerine bağlı ama 10 falan çok erken sayılmaz yani

uyuyacaksın galiba sen yatacaksan ben seni tutup kıvrandırmayayım ok??
söyle olur mu?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #502
[KAPLAN]

Açıkcası bi ilaç aldım, sanırım uyku veriyor Kapışıyoruz onunla

10 erken sayılmaz Normal hatta

Özel ders verdiğine göre , işinde iyisin çalışmayı sevenlerden misin ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #503
mate

işimde pekte iyi sayılmam aslında o yüzden üniv hazırlık çalışmıyorum oks ve ilköğretim genelde:((( çalışmayı çok severim gerçekten sadece işimle ilgili değil genelde severim evdede yani:))

sende gayet çalışkan birine benziyosun kendine iş dinmeyi seviyosun galiba

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #504
[KAPLAN]

Birkaç senedir, 24 saatin ne kadar kısa bir süre olduğunu farkettim Ömür gerçekten çok kısa, ve insanoğlunun bolmuşcasına dağıttığı en çok şey de zaman İnsanları bu konuda anlamakta zorlanıyorum

Böyle şeyler konuşup, sıkmak istemem seni de Bu arada fazla çalışkan biri de sayılmam : ) Sevdiğim şeyi de yapmaktan kaçmam ama

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #505
mate

yooo gayet güzel bi konudan bahsettin aslında zamanı boş geçirmek bana da çok ağır geliyo çoğu zaman kendimi bu konuda sık sık suçlarım aslında tabi insanlarıda

belli ki bilgisayar sevdiğin bi konu zamanını harcadığına göre e tabi bi de mesleğin oda var

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #506
[KAPLAN]

Bilgisayar zaman katili bir teknoloji Elimden geldiğince yeni şeyler öğrenmeye çalışarak harcadığım zamanı iyi yönde kullandığımı düşünüyorum

İnsan birşeylerle ilgilenmeden boş boş otururunca,, ben ne yapıyorum diyip geçirdiği o zamana üzülmeli Yaşlı birini düşünsene, yatağında son nefesini vermek için dakikalarını yaşıyor Sadece dakikaları kalmış,, biz ise saatlerimizi boş yere geçiyoruz

Sıra siz de : : Dinlemek istersim bu konuda düşündüklerinizi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #507
mate

tamamen hak veriyorum sana aslında verilebilecek en güzel örneği vermişsin bu konuda dediğim gibi ben de zamanımı boş geçirdiğimde kesinlikle kendimi çok yargılıyorum ve emin ol uğraşı olmayan zamanını boşa geçiren insanlar genelde psikolojik problemler yaşıyolar ki zaten
Mesela alkolik olanların çoğu boş gezen insanlardırdır derler yani alkolik oldukları için iş güç sahibi olmadıkları söylenir aksine dikkat et zaten boş işi gücü olmayan adamlar o boşluktan dolayı psikolojik sorunlar yaşayıp alkolik olurzamanını dolu yaşayan adam neden içsin ki
yani bence zaman değerli ki artık daha da değerli çünkü ben zamanın daha hızlı akmaya başladığına inanıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #508
[KAPLAN]

Genelde İnsan, küçükken büyümek ister Büyür, artık dursun isterVe sonunda Yaşlanır, gençleşmek ister Ama bu düşünceler yaşadığı her dönemde kafasını öle meşgul eder ki ,,, yaşadığı hiçbir çağın güzelliğini tadamaz Biz biraz olsun birşeylerin farkına varmışız sanırım Ne mutlu bize

Bu uykulu halimle herhangi bir yanlış sözde bulundumsa kusura bakma başak Sohbetin gerçekten çok hoşAncak artık uyu sinyalleri veriyor bünyem Mesajından sonra izninle yatacağım Şimdiden iyi geceler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2006   #509
mate

izin ne demek tabiki
beni anladığın için teşekkür ederim ve uykulu halin buysa uykusuzken nasıl cümleleler kuracağını merak ettim doğrusu uzun zamandır yapamadığım harika bi sohbetti teşekkür ederim tekrar
Allah rahatlık versin
İyi uykular Barış

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-05-2006   #510
sawman

slm mıllet nasılsınıs

Yaşamla ölümü ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayırmaz ki

ÇARŞI
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com