![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
mate
|
![]() Vallahi puslu konuyu inceledimde tebrik etmeden geçemeyeceğim fakat aklıma takılan bir şey var ergenekonun üzerinde oynadığı resimlerin 1-1 aynısını her seferinde nasıl buluyorsun? google da arasan o kadar çabuk mümkün değil sana zahmet bi söylesen cidden çok merak ettim ablacım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
angelesdream
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
puslu
|
![]() Arkadaşlar ne söylememi istediğinizi pek anlamadım aslında bu forumdaki benim soru merakımı asyaland bilir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
mate
|
![]() Alıntı:
şimdi ben değiştireyim sen bul farketmez ben yine merak edeceğim senin o kadar çabuk nasıl bulduğunu :sm_wink: Bu konunun sırrı nedir? merak konusu bu :sm_smile: Bide bu konunun asyalandla ne alakası var onu çözemedim onuda sorayım bari sormuşken :sm_smile: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
puslu
|
![]() canım resmi tanıyorsunuz önce google la grafiklere yazıyorsun elbet vardır resmin aynısı onu kopyalıyorsunuz bu kadar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Ergenekon
|
![]() ![]() ![]() üzerinde oynanmış fotoğraf ile fotoğrafın aslını karşılaştırtığımızda ikisi arasında pek fazla fark olmadığı görülüyor, ilgili kişiyi tanıyanın soruyu cevaplaması pek zor değil, tüm mesele o sanatçıyı tanıyor olmak, ama berkant'ı tanımayan cevap vermekte zorlanır, arama motorunda "berkant" grafik veya resimlerde arandığında zaten karşınıza aynı resim çıkacaktır ![]() İyi şanslar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|