![]() |
![]() |
![]() |
#4951 |
Ergenekon
|
![]() şans, doğru zamanda doğru yerde olmaktır ![]() kanunumuz, düşeni yemektir ![]() Azdan az, çoktan çok gider ![]() soru sormam sadece dinlerim sizi, sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4952 |
puslu
|
![]() sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, tevazuda toprak gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol, öfkede ölü gibi ol,her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4953 |
Ergenekon
|
![]() Benim için: bela, kişinin sevdiklerinden gelir ![]() ölmek, en büyük maceradır! ölüm, yaşamdan daha gerçektir ![]() kimse canından emin olamaz ![]() ![]() ![]() sürek avı hiç bitmez ![]() bizim sadece hırslanınca şakalarımız oynar, ban |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4955 |
Ergenekon
|
![]() ölüm soğuk yenildiğinde lezzetli aştır Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği tozdur Yaşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız Bannn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4957 |
Ergenekon
|
![]() Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar ![]() ![]() Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar ![]() Bannnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4959 |
Ergenekon
|
![]() Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin ![]() karı, buzu, pusu, isi, dumanı severiz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4961 |
Ergenekon
|
![]() Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir ![]() Türk büyüktür, güneşi asla batmaz bannnn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4962 |
puslu
|
![]() aslan ceylanı yemeye 40 gün önceden karar verir de 40 gün ortalarda gözükmez karnının gurultusu duyulmasın diye ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4963 |
Ergenekon
|
![]() Ölenin arkasından ağlamaki, sen öldükten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !! Biz ölmeyi çoktan göze aldık da, yanımızda kimler götürüceğiz onu düşünüyoruz ![]() usta yaaa, nasıl sınavı geçecek gibimiyim ban ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4964 |
puslu
|
![]() horoza sormuşlar yumurtamı tavuktan çıkar, tavukmu yumurtadan diye! horoz 'bana ne' demiş, ben işime bakarım, öter geçerim! ![]() ![]() ![]() oluyor azimlisin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4965 |
Ergenekon
|
![]() Her gün olan yenilik, benim geleneklerime bir ihanet ve hakarettir ![]() gardaşım deriz, çayı şekersiz içeriz ![]() ![]() alemin tavuğuna bahçemize dalmadıkça kışt demeyiz ![]() |
![]() |
![]() |
|