![]() |
![]() |
![]() |
#4936 |
puslu
|
![]() (Öğreniyorsun Yavaş yavaş) Kadın milletinin ettiği duadan bile korkacaksın! dua eder silahını kullanamazsın, beddua eder aklını kullanamazsın ![]() velhasılı kimseden korkmasan da kadından korkacaksın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4937 |
Ergenekon
|
![]() sana edilen yemini bilirim, akreple yelkovanın buluştukları andır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4938 |
puslu
|
![]() Bu alemde iki şey adamı bitirir biri kadın ,biri ihanet ![]() kadın adamı ihanete zorlar, hain adamı satar ![]() bannnnnnnnnnnnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4939 |
Ergenekon
|
![]() Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır ![]() sana sadakat, bilesin yaşama sebebimdir, bilirim herşeyin , zamanı var; yaşamanın, sevmenin, hatta ölmenin bile ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4941 |
Ergenekon
|
![]() Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır ![]() de ki beyazsın ,yolunda çamuralarda yuvarlanayım, de ki siyahsın, aşırı bağlılıktan suçlanayım ![]() sadece şahlar hamleyi önceden sezer , ben piyonum usta, ustasını tanımayan ve dinlemeyen it peşinde gezer, şahımın emri başım üstüne bannn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4943 |
Ergenekon
|
![]() ben çiftlikte at tımar ederken, sen ormanda aslan tımar ediyordun usta biliriz ![]() Dünya bir gündür, sen her günsündür ![]() senin yanında özgürlük, sonu meçhul bir firardır ![]() Biz belimize silahı silahla vurulmak için koyduk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4946 |
puslu
|
![]() :))))))offf offf bizim amacımız var ![]() amacımıza ulaşıncaya kadar karşına çıkan herkez hayatıyla amacımıza hizmet etmezse ölümü ile bu hizmeti gerçekleştirecek ![]() :))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4947 |
Ergenekon
|
![]() İki kişinin bildiği sır değildir ![]() ![]() illa velakin gene de ben ben olacağım sen olmaya özenmem ustam ![]() büyük güç büyük sorumluluk ister ![]() çekicinden şekil alalım, muradımız budur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4949 |
Ergenekon
|
![]() gözden akan bir damla yaş, kimsenin susuzluğunu gidermez ![]() sen gövdeden kopan başlar üzerinde ilerlersin, bildim de geldim ![]() ![]() senin yanında hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|