04-27-2007 | #4936 |
puslu
|
(Öğreniyorsun Yavaş yavaş) Kadın milletinin ettiği duadan bile korkacaksın! dua eder silahını kullanamazsın, beddua eder aklını kullanamazsın velhasılı kimseden korkmasan da kadından korkacaksın bannn |
04-27-2007 | #4937 |
Ergenekon
|
sana edilen yemini bilirim, akreple yelkovanın buluştukları andır ben gene bilirim ki,senin yanında zaman ölüme doğru ilerlerBundan böyle dostun dostumdur, düşmanın düşmanımendişen olmasın ustam, kadın dostum olmaz, kadın düşmanım yaşamaz ban |
04-27-2007 | #4938 |
puslu
|
Bu alemde iki şey adamı bitirir biri kadın ,biri ihanet kadın adamı ihanete zorlar, hain adamı satar bannnnnnnnnnnnnn |
04-27-2007 | #4939 |
Ergenekon
|
Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır sana sadakat, bilesin yaşama sebebimdir, bilirim herşeyin , zamanı var; yaşamanın, sevmenin, hatta ölmenin bile kadın da yok, ihanet de ustam, karanlık mazimin boz bulanık alacasında bırakıp geldim ocağına ban |
04-27-2007 | #4941 |
Ergenekon
|
Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır de ki beyazsın ,yolunda çamuralarda yuvarlanayım, de ki siyahsın, aşırı bağlılıktan suçlanayım sadece şahlar hamleyi önceden sezer , ben piyonum usta, ustasını tanımayan ve dinlemeyen it peşinde gezer, şahımın emri başım üstüne bannn |
04-27-2007 | #4943 |
Ergenekon
|
ben çiftlikte at tımar ederken, sen ormanda aslan tımar ediyordun usta biliriz Dünya bir gündür, sen her günsündür senin yanında özgürlük, sonu meçhul bir firardır Biz belimize silahı silahla vurulmak için koyduk ban |
04-27-2007 | #4946 |
puslu
|
:))))))offf offf bizim amacımız var amacımıza ulaşıncaya kadar karşına çıkan herkez hayatıyla amacımıza hizmet etmezse ölümü ile bu hizmeti gerçekleştirecek bannnnnnnnn :))))) |
04-27-2007 | #4947 |
Ergenekon
|
İki kişinin bildiği sır değildirAramızda sır kalmasın bildiklerini bana öğret illa velakin gene de ben ben olacağım sen olmaya özenmem ustam büyük güç büyük sorumluluk ister Örsünde dövülelim, ateşinde kızaralım, çekicinden şekil alalım, muradımız budur bannnnn |
04-28-2007 | #4949 |
Ergenekon
|
gözden akan bir damla yaş, kimsenin susuzluğunu gidermez sen gövdeden kopan başlar üzerinde ilerlersin, bildim de geldimkapı önlerinde zaten dolanmam senin yanında hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır ban |
|