|
|
#481 |
|
suskun
|
İnsanlara güven verebilen ve kendisini illaki sevdirmesini bilen biri:))
|
#483 |
|
suskun
|
Dobra ve kimseye sözünü esirgemeyen biri bence çok güzel ve sağlam bir karekter ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#485 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Şen şakrak biri mi diyeyim, insanı kendine nasıl ısındırdığından mı bahsedeyim Her şekilde de seversiniz Rahatsız'ı![]() ![]()
|
|
|
|
#486 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ O ßir Masal kahramanı gißim ßişi, O ßir Cesur yürek, O ßir İSİMSİZ KARANLIK ![]() ![]() ~~
|
|
|
|
#491 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Bazen böyle alçakgönüllü davranıyor Kendisi de biliyor asıl harikalık onda![]() ![]() Sözlerdeki zerafete bakar mısınız ya?
|
|
|
|
#492 |
|
suskun
|
beni güzel yapan sözlerimde dahail senin gibi iyi yürekli insanlar isimsiz ![]() ![]() Sen çok iyi niyetli bir insansın bence herkez senin gibi bir dost sahibi olmaz Ne mutlu bana senin gibi bir dost kazandım![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#493 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ HımSss ![]() ![]() Ne Desem ßiLmiyorum söylenecek pek laf yok Sanırım Herşey orTada mükemmel ßir insan![]() ![]() ~~
|
|
|
|
#494 |
|
suskun
|
Asıl mükemmel sensin rahatsız konuşmanla insancıl hareketlerinle solda sıfır bırakırsın beni ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#495 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ Teşekkür ederim :) ßu kadar şımartmasan iyi edersin :) ßunLarın hepSi senin güzeLLiğin asLında ![]() ![]() ~~
|
|
|
|