![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~~TaßiKi ßen her Zaman Free TAkıLırım, kimSEDen emir ALmam aiLem de DahiL oLmak uzEre ![]() ![]() ____Senin De kanınDa isYankarLık varmı ßiraz Da oLSa____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~off hemde NasıL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ____CocukLuk asKın oLdu mu hec____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~hehe CocuqTuq isDe hep kenDımDen ßuyukLere SuLanırDım:)~~ ___En Cok SakLamßac oynamayı SeverDin___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
mate
|
![]() yok ya yakantop(ortadasıçan :))) severdim sen kızların saçlarını çekip kaçarmıydın çocukken |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~cıx yapmaDım hec oLE seyLEr:)~~ ___Sana cok CekTirmisLer sanırım ufakLıgınDa :) ___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
mate
|
![]() evet yaa kabus yani özellikle ilkokulda:) sen hiç tanımadıın birinden sigara istedinmi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~En Son yapIcagım seYdir~~ ____Hic CeßinDE 5 Kurus KaLmayana kAdar para HarCAdın mı? ____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~coookkk :)~~ ___Hic SigarASız kaLıp Evde yada herhanGi ßir yerDe harıL harıL sigara araDın mı___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
mate
|
![]() çooookkkkkkk hiç yalansız ve sorgusuz birini sevdinmi(genel anlamda aşk anlamında deği) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~taßiki ßutun dostLarımı canımDan cok sEVErim hee aSKıda KatarSAq isin iCine EßediyeTe kaDar iCimDe kaLAcaq oLan ßir kiSiyi SEvdim ve oLEde Devam Ediceq ![]() ![]() ![]() ___Asık oLmakTan korKuyor MuSun yada Hic Asık oLdun mu ?___ |
![]() |
![]() |
|