|
|
#481 |
|
mate
|
aslında öğretmenlik pek istemiyorum ben ama mecburiyetten şu an ing olsa birazda bilg bilgi-işlem merkezleri daha uygun bana |
|
|
|
#484 |
|
[KAPLAN]
|
Öğretmenlik bence bu ülkede yapılacak en son mesleklerden biri ![]() ![]() ![]() Monoton bi hayat sürmek kimse istemez![]() ![]() İngilizce kurslarına girmeyi hiç düşünmedin mi ?
|
|
|
|
#485 |
|
mate
|
ya düşündümde biraz süresi var şimdi biras para kazanmam lazım anlatabildim galiba:)) |
|
|
|
#486 |
|
[KAPLAN]
|
Anladım : ) Bu arada tavsiye edebileceğiniz hafif müzikli, ahh ettirecek bir şarkı var mı ? |
|
|
|
#489 |
|
mate
|
trabzonda sevdiklerini bırakmak zor geliyo galiba sanırım doğru tahmin ?? ölemi bu arada aklıma geldi eğer sevrsen tual-kasım da iyi gider |
|
|
|
#491 |
|
mate
|
anlayabildim:))) nese fazla derin konulara girmeyelim sen tual-kasım dinle walla iyi gider arkadaşım |
|
|
|
#492 |
|
[KAPLAN]
|
Özellikle forumda hiç girmeyelim : ) Sakıncalı ![]() ![]() ![]() ![]() Ne tür müzikler seversin ![]() ? Hazır konu şarkılardan açılmışken ![]()
|
|
|
|
#493 |
|
mate
|
ya aslında duruma göre her türlü müzik dinlerim ama rock metal hariç daha çok durgun müzikleri severim içinde biraz hüzün olan yani:)) sen? |
|
|
|
#494 |
|
[KAPLAN]
|
Açıkcası olmayan tarzımız aynı diyebilirim ![]() ![]() Güzel olan her şarkıyı dinlerim![]() ![]() Yeterki beni dinlersin![]() ![]() Özellikle TSM dinlerim![]() ![]() Tual - Kasım şu an indirdim, dinliyorum,, teşekkürler ayrıca onun için
|
|
|
|
#495 |
|
mate
|
önemli değil ya evet bencede olmayan tarzımız ayynı:)))) bu arada sakıncası yoksa adın ne ne zamandır konuşuyoruz ama adını bilmiyorum bu arada forumun en iyi muhabbt eden üyesi sensin gerçekten teşekkürler:))) |
|
|
|