![]() |
![]() |
![]() |
#481 |
mate
|
![]() aslında öğretmenlik pek istemiyorum ben ama mecburiyetten şu an ing olsa birazda bilg bilgi-işlem merkezleri daha uygun bana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
[KAPLAN]
|
![]() Öğretmenlik bence bu ülkede yapılacak en son mesleklerden biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
mate
|
![]() ya düşündümde biraz süresi var şimdi biras para kazanmam lazım anlatabildim galiba:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
[KAPLAN]
|
![]() Anladım : ) Bu arada tavsiye edebileceğiniz hafif müzikli, ahh ettirecek bir şarkı var mı ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
mate
|
![]() trabzonda sevdiklerini bırakmak zor geliyo galiba sanırım doğru tahmin ?? ölemi bu arada aklıma geldi eğer sevrsen tual-kasım da iyi gider |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
mate
|
![]() anlayabildim:))) nese fazla derin konulara girmeyelim sen tual-kasım dinle walla iyi gider arkadaşım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
[KAPLAN]
|
![]() Özellikle forumda hiç girmeyelim : ) Sakıncalı ![]() ![]() ![]() ![]() Ne tür müzikler seversin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
mate
|
![]() ya aslında duruma göre her türlü müzik dinlerim ama rock metal hariç daha çok durgun müzikleri severim içinde biraz hüzün olan yani:)) sen? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
[KAPLAN]
|
![]() Açıkcası olmayan tarzımız aynı diyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
mate
|
![]() önemli değil ya evet bencede olmayan tarzımız ayynı:)))) bu arada sakıncası yoksa adın ne ne zamandır konuşuyoruz ama adını bilmiyorum bu arada forumun en iyi muhabbt eden üyesi sensin gerçekten teşekkürler:))) |
![]() |
![]() |
|