|
|
#466 |
|
[KAPLAN]
|
'Yaz saati uygulaması' bu gece sona eriyor Bu gece saat 02 00'de saatinizi bir saat geri almayı unutmayın Yaz saati uygulaması, 28 Mart 2004 pazar gününden bu yana sürüyordu Çalışma saatlerinin günün güneşli bölümüne alınmasını sağlayan uygulama sayesinde, bu yıl 700 milyon kilovatsaatlik, yani orta ölçekli bir hidroelektrik santralın bir yıllık üretimi kadar tasarruf sağlandığı hesaplanıyor Kış saatine geçildiğinde ise akşam saatlerinde en yüksek değerine ulaşan enerji talebinin azaltılması hedefleniyor 27 Mart 2005 pazar günü saat 01 00'de saatlerin bir saat ileri alınmasıyla tekrar yaz saati uygulamasına geçilecek![]() ![]()
|
|
|
|
#467 |
|
lptarik
|
inanabiliyormusun sen bizim okulda olsan hayatta konuşamazdım senle bu şekildeee bide bana zaten msnini wermesdin de o baskaaa:D
|
|
#469 |
|
[KAPLAN]
|
Sağol mate ![]() ![]() Sizi iyi görüyorum , daha iyi oluyorum![]() ![]() Bugün istanbula gideceğim![]() ![]() Trabzon'dan ayrılmanın bi burukluğu var içimde![]() ![]() Sen nasılsın mate ?
|
|
|
|
#470 |
|
mate
|
bana dedin galiba vermezdim tabi her öğrenciye msn verilir mi ama şu an istiyosan verr ben ekliyeyim eğer sorcağın bişey olursa yardımcı olurum |
|
|
|
#471 |
|
mate
|
ii kaplan nasıl olsun benim aynı devam işte memleketten ayrılmak zor geliyo demi yaaa ne çektim bende kaç sene var daha senin bitmesine |
|
|
|
#478 |
|
mate
|
özel ders veriyorum daha çok yeni bitti malum kpss les falan uğraş dur bölüm matematik sen bilg müh di dimi |
|
|
|
#479 |
|
lptarik
|
aaa ben sakaryalıyım hemen orda oturdum serdivan biliyon mu orayı biliyosundur kesinnn |
|
|
|
#480 |
|
[KAPLAN]
|
Evet bil müh ![]() ![]() Hayırlısıyla bitiriyim , 2 sene çalıştıktan sonra vatani görevimi yapmayı düşünüyorum![]() Bu şekil kaba taslak bi plan var önümde![]() ![]() Hayılısı olsun diyorum![]() ![]() ![]() Senin geleceğin adına planların neler ?
|
|
|
|