|
|
#466 |
|
suskun
|
:))sende sağol terry ![]() ![]() ![]() ayrıca mutsuzmuşsun biraz daha iltifat ediyim avatarına![]() ![]() ![]() hemen göze çarpan ve dikkat çekici bence şahane yaa başka ne denirki:)inş keyifin yerine gelmiştir biraz:))
|
#468 |
|
J_TERRY
|
ay ay ay cok saol ya cidden saol senın avatar da adeta bı sanat eserı yanı ![]()
|
#469 |
|
suskun
|
aman aman ben teşekkür ederim terry:):)ruh durumun değişir umarım biranönce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Angeles teşekkürler ama senin avatar hık demiş burnundan düşmüş ![]() ![]() Saçlar tam süper:))
|
|
|
|
#474 |
|
J_TERRY
|
aman aman bi avatarın altına bukadar guzel bısı yazarmı ya senı ayakta alkıslıyorum
|
|
|
|
#475 |
|
suskun
|
beni utandırıyorsunuz efendim:))Teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama asıl seninki güzel imzadada kırmızılı sarılı çalışma olsa tam süper olacak kanımca:))
|
|
|
|
#477 |
|
suskun
|
bulursun aslında ![]() ![]() ![]() Sen yeterki iste:))googlede gs avatarları dersen hemencicik bulursun terry yakışır sana:))dur hatta bakıyım sana![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#480 |
|
pesimistt
|
güsel güsel :P
|
|