Cevap : Hergün Bir Dua |
08-19-2014 | #466 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir Dua
10-20-2014 | #473 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaHz Muhammed (sas)’in duası; Rabbim! Bağışla, merhamet et, Sen merhamet edenlerin en hayırlısısın Mü’minûn Sûresi, 118 |
Cevap : Hergün Bir Dua |
07-06-2015 | #474 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaALLAH' ım ,! Ya Kafi , Ya Muktedir , Ya Kavi , Ya Kayyum , Ya Malik , Ya Kebir , Ya Varisİsimlerinle , Gücümü artır Ya Rauf , Ya Afuvv , Ya Kerim , Ya Berr , Ya Halim , Ya Latif , Ya Vedud , Ya Müminİsimlerinle , Sevgimi artır Ya Alim , Ya Hakim , Ya RABİsimlerinle , İlmimi , bilgimi artır Ya Gani , Ya Mecid , Ya Rezzakİsimlerinle , Zenginliğimi artır , Ya RABBİM! ALLAH' ımmm! Bugün ve bundan sonraki her gün , sadece senden geleni duymaya , senden geleni görmeye , senden geleni hissetmeye , senden geleni söylemeye , SEN' i bilenlerle ve sevenlerle beraber yürümeye ve seni tüm hücrelerimle hissetmeye niyet ediyorum ALLAH' ım ! Sevinçle , mutlulukla , güzelliklerle ve keyifle sıratımustakimde tekamülümü tamamlamayı nasip et ALLAH' ımmm! Suretindeki NUR'dan , bana da nasip etALLAH 'ımm senin hazinen bol , senden bedelsizce gelen , benim ve bütünün hayrına olan tüm kısmetleri ve kaynakları görmeyi ve o yöne yürümeyi nasip etAMİN KÜN FE YEKÜN |
|