![]() |
Cevap : Hergün Bir Dua |
![]() |
![]() |
#451 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir Dua
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah’ım benden Sevgini ve sevgiyi esirgeme, Güçsüz anlarımda kendimi güçlü göstermek zorunda bırakma, Birine ihtiyaç duyduğumda bunu o kişiye söyleyecek cesareti ver bana, Sağlıklı olup farkında olmadığım her gün için sana hamd olsun, Bereketi yağmur ve toprak yerine başka şeylerde arayan gözlerimi aç, Yalvarıyorum Sana ![]() Bana verdiğin velinimetlerden başım dönmesin ve bana paylaşmayı hatırlat, Yeni bir yıl değil, her günün yeni bir gün olduğunun bilincini bana bahşet ![]() Karşımdaki insanı kendim gibi sevebilmem için, bana kendimi doğru sevmeyi öğret ![]() Işık’ını üzerimden ayırma ne olur, yürüdüğüm yolu aydınlat ![]() Bir Sen varsın gerisi boş bomboş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaBismillahi ![]() ![]() ![]() ![]() Estağfirullah ![]() ![]() ![]() ![]() "Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Efsane
|
![]() Cevap : Hergün Bir DuaSevgili Şengül Hanım bu güzel dualarınız için size çok teşekkür ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaİFTAR DUASI: Bismillahi vel hamdü lillâhi, allâhümme leke sumtü ve alâ rızkıke eftartü ve aleyke tevekkeltü, Sübhâneke ve bi hamdike tekabbel minni, inneke entes semiul aliym ![]() Anlamı: Allahım! Senin için oruç tuttum, Senin rızkınla orucumu açtım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaGünün Duası Allah’ım, Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mevlam, ey mevlam! Sen mevlasın biz ise bir kuluz; kula mevladan başka kim merhamet eder? Mevlam, ey mevlam! Sen -varlığımızın- sahibisin, biz ise sahip olunan; sahip olunana sahip olandan başka kim merhamet eder? Mevlam, ey mevlam! Sen azizsin, biz ise zelil; zelile azizden başka kim merhamet eder? Mevlam, ey mevlam! Sen yaratansın, biz ise yaratılan; yaratılana yaratandan başka kim merhamet eder? Mevlam, ey mevlam! Rahmetinin hakkı için bize merhamet eyle ![]() ![]() Ey bağış, ihsan, fazl ve nimet sahibi! Rahmetinin hakkı için -duamızı kabul buyur-, ey merhametlilerin en merhametlisi! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaHz ![]() Ey Rabb’im! Beni ve soyumdan gelecekleri namazlarını dosdoğru kılanlardan eyle ![]() ![]() (İbrahim Sûresi,40) |
![]() |
![]() |
|