|
|
#33 |
|
suskun
|
vayy be cimbomum yine önde Şampiyon CİMBOM![]() ![]() ![]() ![]()
|
#34 |
|
angelesdream
|
ben bir galatasaraylıyım bunu söylemeke benim için ne kadar acı verici bilemezsiniz ama görünen köy klavuz istemıyor objektif olmak lazım ama fenerbahçe şampiyon alacak galiba:((
|
|
|
|
#35 |
|
Ergenekon
|
takım sevgisi ve hayranlığı, gönül verdiğimiz renklerin şampiyon olmasını istemek arzusu gayet doğal Ancak realite hislerden daima önde gelir Ligin şampiyonu zaten belli Anket bile yersiz Hele Galatasaray'ın kendi yöneticileri " önümüzdeki yıla bakacağız" gerçeğini dile getirmişken![]() Fenerbahçe ligi şampiyon tamamlar Beşiktaş ikinci olup şampiyon kuluplerde ön eleme oynamaya hak kazanır Galatasaray 3 tamamlar Hangi kupada oynar bilemem
|
|
|
|
#36 |
|
suskun
|
Haklısın ergenekon ama gönül isterki Cimbom şampiyon olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#37 |
|
speed
|
galatsaylılar bile kabul etmiş fazla söze gerek yok sadece bir kelime sölicem FENERBAHÇE ![]() ![]()
|
|
|
|
#38 |
|
suskun
|
speed ama kızıyorum haberin olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yensekte yenilsekte,şampiyon olsakta,olmasakta gönlümüz CİMBOMDA![]() ![]() ![]() herzamanda onun arkasındayız![]() ![]() Tebrik etmesinide biliriz![]() ![]() ![]() Önemli değil hediyemiz olsun:))
|
#39 |
|
speed
|
kızacak bişey söylemedimki suskun sadece şampiyon olacaz dedim ![]() hediyeyede ben kızıyorum ozamn:))
|
|
|
|
#40 |
|
suskun
|
speed ozaman şöyle yapalım ödeşelim ikimizde kızmamış oluruz:))tamam mı?
|
#43 |
|
suskun
|
Anlaştık meslektaşım:))Benden de özür ![]() ![]()
|