![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriSen Gittikten Sonra Terketti Beni Hayallerim Bayram Yapti Içimde Yarattigim Hüzünlerim Sen Gittikten Sonra Terketti Beni Sevinçlerim Bayram Yapti Içimde Yarattigim Hüzünlerim Beni Görüp şasirma Yüregimden Vurgunum 2x Bir O Kadar Sevdali Bir O Kadar Yorgunum --->: Emrah Şarkı Sözleri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriInan Kusursuzsun Kudurtursun Sana Hayir Demek Imkansiz Cok Acayip Hic Kimsede Olmayan Birseyler Var Sende Inan Kusursuzsun Kudurtursun Sana Hayir Demek Imkansiz Cok Acayip Hic Kimsede Olmayan Birseyler Var Sende Sansli Saymam Gerek Kendimi Dünyaya Yeniden Geldim Sanki Simdi Yep Yeni Bir Sayfa Actim Ben Seninle Beraber Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Inan Kusursuzsun Kudurtursun Sana Hayir Demek Imkansiz Cok Acayip Hic Kimsede Olmayan Birseyler Var Sende Inan Kusursuzsun Kudurtursun Sana Hayir Demek Imkansiz Cok Acayip Hic Kimsede Olmayan Birseyler Var Sende Sansli Saymam Gerek Kendimi Dünyaya Yeniden Geldim Sanki Simdi Yep Yeni Bir Sayfa Actim Ben Seninle Beraber Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Kusursuzsun |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriGözlerin bu sevdanın en kalleş haliydi Vedasız gideceğin her halinden belliydi Hani ölüm ayırırdı ikimizi bu sevdadan Beni inkar edemezsin bıraktığım anılardan Düşündükçe çılgına dönüyorum Sana yabancı bir elin dokunuşunu Hiç bekleme beni teslim olmuyorum Kendime ayırdım o son kurşunu |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriBaşka düşüm yok ki benim Kalp atışım tek sebebim Kim kimin olsun diye sorarsan Ben seninim sen de benim Aklına geleni yüzüme söyle hadi Söylede bilsin herkes Kim akıllı kim deli Anlamadım hangimiz seviyor Hangimiz ziyan ediyor Kabul kabul Hiç zora gelemem desen kabul Emrine esirim ol desen kabul Say beni kölen yerine Kabul kabul Karbeyaza kara desen kabul Buluşmak son bahara desen kabul Sakla beni en derine |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriBen Gurbetin Kucaginda Düsé Kalka Yoruldum Bir Zalimin Ocaginda Can Evimden Vuruldum Iki Gözüm Iki Cesme Yanaklarim Islanir Bu Gidisle Deli Gömlüm Dert Cektikce Uslanir Esme Rüzgar Deli Deli Aklim Basimda Degil Bu Gidisle Benim Sonum Galiba Belli Degil |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriKorkmuyorum ölmekten, korkum sensiz yaşamak Zor geliyor her güne, hasretinle başlamak Kavuşmak istiyorum, her an sana kavuşmak Zor geliyor birtanem, yokluğuna alışmak Çareyse aşkıma seninle ölmek Kormadan seninle ölmek isterim Seninle yaşamak seninle ölmek Hayatı seninle sevmek isterim İhtiyacı var, ihtiyacı var Ruhumun sevgine ihtiyacı var Şu gençlik ömrümün, biçare gönlümün Sana her günümün ihtiyacı var Vurulsada yüreğim, kanım akmaz hasretten Çürümez ki bedenim, sana hasret gitmekten Arıya bal olurum, mezarımda çiçekten Konarım yar tenine, korkmam tekrar ölmekten Çareyse aşkıma seninle ölmek Korkmadan seninle ölmek isterim Seninle yaşamak seninle ölmek Hayatı seninle sevmek isterim |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriSözlerin vardı onca yollardan bana ulaşan Özledim sözlerini şimdi gel Gözlerin vardı en buruk anda gönlümü ısıtan Özledim gözlerini şimdi gel Bekliyorum seni çok özlüyorum Sensiz geçmiyor ki hiç günler İstiyorum seni çok seviyorum Canımsın sen benim artık gel [Nakarat] x2 Haydi şimdi gel, sensin olamam ki Haydi şimdi gel, yalnız kalamam ki Haydi şimdi gel, kollarına al beni Şimdi gel ah şimdi gel Ellerin vardı sımsıcak ellerime dokunan Özledim ellerini şimdi gel Yüreğin vardı benim için çarpan deli yüreğin Özledim aşkını şimdi gel Bekliyorum seni çok özlüyorum Sensiz geçmiyor ki hiç günler İstiyorum seni çok seviyorum Canımsın sen benim artık gel [Nakarat] x4 |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriEl ele tutuşan bir çifti görsem Yüreğim burkulur hatırası var O anda aklımdan sevgilim geçer Anmadan duramam hatırası var Kalbimdeki aşkın hala yanıyor Ne sönmek biliyor,ne külleniyor Cüzdanımda resmin saklı duruyor Verdiğin o gülün hatırası var Hatırası var,hatırası var O güzel günlerin hatırsı var Evlenmiş olsanda yuva kursanda Üçbeş çocuklu bir anne olsanda Bu aşkın üstüne karlar yağsada Gönlümde sımsıcak hatırası var Kalbimdeki aşkın hala yanıyor Ne sönmek biliyor,ne külleniyor Cüzdanımda resmin saklı duruyor Verdiğin o gülün hatırası var Hatırası var,hatırası var O güzel günlerin hatırası var |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriBir güzele sevdalandım Uyku girmez gözüme Sevdasıyla yaralandım Ateş düştü içime Dağlara dağlara Hasret yağar dağlara Hasret yağar dağlara Gel canım gel malım Ben senin aşığınım Ben senin hayranınım |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriAklım başımda değilki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yar yine bana haram geceler Senin için ağlıyorum Yanıyorum yanıyorum Ah yanıyorum yanıyorum Yar yine bana haram geceler Senin için ağlıyorum Hatıralar gözlerimde Dalıp dalıp gidiyorum Acımasız derterimle Yapayalnız yaşıyorum Yar yine başım belalarda Senin için ağlıyorum Yanıyorum yanıyorum Ah yanıyorum yanıyorum Yar yine başım belalarda Senin için ağlıyorum Yar yine bana haram geceler Senin için ağlıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriHaram Haram Haram Zalimlere Kötülere Haram Haram Haram Sevmek Nedir Bilmeyene Sevilipte Sevmeyene Kiymet Nedir Bilmeyene Haram Olsun Haram Olsun Haram Haram Haram Tüm Söylenen Yalanlara Para Diye Tapanlara Insanliği Satanlara Haram Haram Haram Olsun Bu Dünya Seviyorken Ağlatana Terkedipte Brakana Aşkini Hiçe Sayanlara Haram Olsun Haram Olsun Haram Haram Haram Tüm Vicdansiz Zalimlere O Insafsiz Yüreklere Garipleri Ezenlere Haram Haram Haram Olsun Bu Dünya Haram Haram Haram Zehir Olsun Bu Dünya Haram Haram Haram Olsun Bu Dünya --->: Emrah Şarkı Sözleri frmacil beşinci 5 sayfa --->: Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriBu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere ![]() ![]() ![]() Ben sensiz nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına yalnız kalamam Senin kokunu özlerim Hep yollarini gözlerim Götur beni gittiğin yere ![]() ![]() ![]() Aşkındır beni yaşatan Beni hayata bağlayan Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriGözümde yaşlarla bırakıp beni Elveda diyerek gitme sevgilim Bir anlık öfkeyle yıkma herşeyi Kalbine sormadan gitme sevgilim Ağlatır şarkılar susturamazsın Zor gelir ayrılık alışamazsın Canlanır anılar unutamazsın Kalbine sormadan gitme sevgilim Mutluluk getirmez vefasız yıllar Teselli vermezki baktığın fallar Gurur dağlarından aşılmaz yollar Kalbine sormadan gitme sevgilim Ağlatır şarkılar susturamazsın Zor gelir ayrılık alışamazsın Canlanır anılar unutamazsın Kalbine sormadan gitme sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriVerse 1: Bir rüzgarlik, ömrü olan, Ben daglarda, bir dumanim, Bir varmis bir yokmus gibi, Farzetki ben bir yalanim, Bir rüzgarlik, ömrü olan, Ben daglarda, bir dumanim, Bir varmis bir yokmus gibi, Farzetki ben bir yalanim ![]() Unut beni, bir dün gibi, Savur beni, bir kül gibi, Güz mevsimi, bir gül gibi, Farzetki ben bir yalanim ![]() Chorus: Ne cok sevdik ne de yandik, Bir rüyayi gercek sandik, Hic birseyi paylasmadik, Farzetki ben bir yalanim, Ne cok sevdik ne de yandik, Bir rüyayi gercek sandik, Hic birseyi paylasmadik, Farzetki ben bir yalanim ![]() Verse 2: Bir rüzgarlik, ömrü olan, Ben daglarda, bir dumanim, Bir varmis bir yokmus gibi, Farzetki ben bir yalanim ![]() Unut beni, bir dün gibi, Savur beni, bir kül gibi, Güz mevsimi, bir gül gibi, Farzetki ben bir yalanim ![]() Chorus: Ne cok sevdik ne de yandik, Bir rüyayi gercek sandik, Hic birseyi paylasmadik, Farzetki ben bir yalanim, Ne cok sevdik ne de yandik, Bir rüyayi gercek sandik, Hic birseyi paylasmadik, Farzetki ben bir yalanim, Ne cok sevdik ne de yandik, Bir rüyayi gercek sandik, Hic birseyi paylasmadik, Farzetki ben bir yalanim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriDön Sevgilim Dön Ayriligina Dayanmaz Kalbim Bu Hasret Bu Cile Zaten Bir ölüm Bir De Bu Ayriliga Yok Tahamülüm Sen ümit Isigim Hayat Verensin Bu Halde Birakip Nasil Gidersin Cok Sevdi Cok Elinde Degil Garip Gönlümün Bilsemki Olacak Senden ölümüm Cekinmem Canimi Sana Veririm |
![]() |
![]() |
|