Azer Bülbül Şarkı Sözleri |
|
|
#31 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriGönlümdedir hatiralar Gözümde tatli anilar Bizi beklerken yarinlar Ayrilmakmi gerekirdi Canimdan cok sevdim seni Hic yüzünden kirdin beni Alacagin olsun alacagin emi Ayrilmakmi gerekirdi Cok severdin güya beni Anlayamaz oldum seni Yeminlerin nerde hani Ayrilmakmi gerekirdi Canimdan cok sevdim seni Hic yüzünden kirdin beni Alacagin olsun alacagin emi Ayrilmakmi gerekirdi --->: Azer Bülbül Şarkı Sözleri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Azer Bülbül Şarkı Sözleri |
|
|
|
#32 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriAmansiz bir sevda geldi Basima Yürek yandi gönül yandi ben yandim Ziyan oldu akti gitti bosuna Ömrüm yandi dünyam yandi ben yandim Ask dedigin koskoca bir yalanmis Dost bildigim gencligimi calanmis Koynumdaki yilandanda yilanmis Icim yandi canim yandiben yandim Ömür boyu mutluluktan elendim Genclik gitti acilara Belendim Öyle bir hale geldimki tükendim Gören yandi duyan yandi ben yandim |
|
|
|
#33 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı Sözlerianlayan yok sözlerimden uyku firar gözlerimden umudumu can evimden hasret vurur zanan zaman aman aman aman aman perişanım halım yaman sırtım daki yaralarım sızlar durur zaman zaman dertlerim var bülük bülük hasret ateş çile körük ocak tutmaz bacam sönük yakar beni zaman zaman aman aman aman aman perişanım halım yaman sırtım daki yaralarım sızlar durur zaman zaman |
|
|
|
#34 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriKurşun yedin sol yanından Yaralandın mı ey can? Bir güzele deli gibi Sevdalandın mı ey can? Yüreğinde hasret ile Bekledin mi gecelerce Bir aşk için senelerce Ağlatıldın mı ey can? Bir gül gibi sevdiğinden Koparıldın mı ey can? Yapayalnız bir başına Bırakıldın mı ey can? Yüreğinde hasret ile Bekledin mi gecelerce Bir aşk için senelerce Ağlatıldın mı ey can? |
|
|
|
#35 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriBaşımdasın bulut bulut içimdesin ey umut umut Diyorsunki beni unut unutamam asla seni Unutamam asla seni terkedipte gitsen beni Ne yapayım ey seviyorum unutamam asla seni Unutamam asla seni terketsende gitsen beni Ne yapayım seviyorum unutamam asla seni Sensin benim tek eğlencem kederim dostum işkencem Hayattaki tek bilmecem çözemedim ey asla seni Unutamam asla seni terkedipte gitsen beni Ne yapayım ey seviyorum unutamam asla seni Unutamam asla seni terketsende gitsen beni Ne yapayım seviyorum unutamam asla seni |
|
|
|
#36 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriCanımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen ![]() ![]() ![]() Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de sen ![]() ![]() ![]() Şu gönlüne bir girebilsem Dünyalar benim olur Sensizlik çok zor geliyor bana İlle de sen ille de sen ![]() ![]() Şu gönlüne bir girebilsem İlle de sen ille de sen Şu kalbini çalabilsem İlle de sen ille de sen ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#37 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriBır guzel sevdım guldurmedı Atesımı sondurmedı Hancer vurdu yuregıme Yaraladı öldurmedı Su bendekı kadere bak Talıhe bak kısmete bak Felek gozun kor olmasın Halımıze gulene bak Oy gelene bak gelene baaaaak Basımıza gelene bak felek gozun kor olmasın Halımıze gulene bakkkk Felek gozun kor olmasın Ustumuze gulene bak |
|
|
|
#38 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriÇok düştüm üstüne seni çok sevdim Ne zaman gel desen koşarak geldim Çözemedim seni neydiki derdin Ne yaptımsa seni anlayamadım Sen zaman istedin ömrümü verdim Kimselere bakmadım bir seni sevdim Ne kadar sordumsa sen söylemedin Ne yaptımsa seni anlayamadım Bu aşkın sonu başından belli Daha fazla artık dayanamadım Ben yaklaştıkça sen ittin beni Ne yaptımsa seni anlayamadım Aklar düştü saçımıza ömrü bitirdik Dünyaya geleli biz çok şey yitirdik Aşkta yalan olmaz böyle bilirdik Ne yaptımsa seni anlayamadım |
|
|
|