![]() |
İsmail Yk Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriOfff offf Benim bu son mesajımı okuduğunda Belkide içine yaşlar dolacak Dünyan dönecek, çünkü okuduğunda Ben hayatta olmayacam ki Sana veda etmeden önce O eski resimlerdeki yalan mutlulukları izledim Lanet ettim ağladım İçmeden sarhoş oldum be Başım döndü hep seni düşündüm Aradım seninle olduğum o güzel günleri Hani sarılırdık şarkılar okurduk Ama duygularımı anlatacak gücüm yok artık O yüzden bu şarkının sözleri yok bu şarkının sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Ben ölmüşüm seni saracak canım yok Seni çok seviyordum O sevenin artık yok Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Sensiz ben inan yaşayamadım Seni çok seviyordum O sevenin artık yok Off off off off ooooffff Sevenler duygularını şarkılarla anlatırmış Çekilmeyen acılarını dostlarla paylaşırmış Beni öyle öyle vurdun anlatacak gücüm yok İşte bu bu yüzden bu şarkının Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Ben ölmüşüm seni saracak canım yok Seni çok seviyordum O sevenin artık yok Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Sensiz ben inan yaşayamadım Seni çok seviyordum O sevenin artık yok --->: İsmail Yk Şarkı Sözleri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: İsmail Yk Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriHmm varmi olan vücüdü 90 60 90 hop Www ![]() ![]() Kafam atti bak yine Akil mi kalir bu yerde Internetteyim çetteyim Yazisiyorum bak biriyle Onu hiç görememistim Birden webcam'ini açti Bana bir hareket yapti şak a sex tenini oynatiyor A cicileri amanim konusuyor Diskomatik vücüdü tam 90 60 90 Amanim simsicacik o belini sarsam Www ![]() ![]() Www ![]() Bir güzel bekler burda O dudaklar,bal yanaklar Girde bir bak daha neleri var 90 60 90 vücüdüm var Doya doya bitmez tadim var Kendime arkadas ariyorum Aradigim bana uyacak dedigimi yapacak Isterim bu yar benim olsun Yalniz bana bana baksin Hem oynasin, hem yorulsun Yorulup yanima uzansin Herkes tipki benim gibi O kizi istiyor Bu kizda zaten sayfasinda Arkadas ariyor Www ![]() ![]() 90 60 90 vücüdüm var Doya doya bitmez tadim var Kendime arkadas ariyorum Aradigim bana uyacak Dedigimi yapacak (90 60 90 vücüdüm var) 90 60 90 60 bu kizi kim daratlmis sak sak cep telefonlar herkes onu kayit yapmis Tak tak bel kemerine sürükleyip beni takmis Bak bak internetten bana bana sorular yazmis Bu kiz bana yasimi sordu 21 dedim Yerin yurdun nerelisin dedi bekarim dedim Tam bana göresin dedi nasil sevindim Pat diye rüyadan uyandim kendime geldim Www ![]() ![]() 90 60 90 vücüdüm var (nakarat 2) Doya doya bitmez tadim var Kendime arkadas ariyorum Aradigim bana uyacak Dedigimi yapacak Hastayim hasta hasta, zordayim zorda zorda Sana sana ölürüm, sana sana biterim Sana sana yanarim, yanar yanar yanarim Sana sana yanarim, yaninda oynarim Tatli tatli konusur ne istersen yaparim Hergün evde kalirim sarma sarma sararim Ellerin ayaklarina mmm ![]() ![]() ![]() Derdine derman olurum sana kurban olurum Saga sola yanar durur kulun kölen olurum Mmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Darman darman darman duman her tarafi yakarim Www ![]() ![]() 90 60 90 vücüdüm var Doya doya bitmez tadim var Kendime arkadas ariyorum Aradigim bana uyacak Dedigimi yapacak yalanir bomba ![]() ![]() 90 60 90 vücüdüm var Doya doya bitmez tadim var Kendime arkadas ariyorum Aradigim bana uyacak Dedigimi yapacak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriAh hiç mi aklın Ya benim olmadın bana yanmadın Yazdım senide o benim kara deftere Yanarım yıllara sorarım aylara Gençliğim bin parça öyle sandım Kızmayın siz bana kizmayin sakin ama Bilseniz ne oldu bundan sonra (Verdigim sözümü tutamadim, kizmayin) Benim yarim ondan ayrılmış Tıpış tıpış yine bana geliyor Onun için yandım öpücüğüne kandım Verdiğim sözü sattım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriBenim için hep sen vardın Bunu hep senden senden duyardım İki gözüm kör olsun Of nasıl sana inandım Bin cefa gördüm Bin defa öldürdün Kahrolsun bıktım ya artık Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun 2x Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin yaaar Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin Bomboş yere yaşıyorum Hergün acı çekiyorum Her dakika eriyorum Yeter artık senden nefret ediyorum Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin yaaar Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin İçimdeki nefreti kimse alamaz İsterse ölüm gelsin Hala seviyorum seni Allah belânı versin Allah belânı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin Hayatımı sen mahfettin Acımadın neler ettin Allah seni de kör etsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriNereye gülüm söyle nereye Canım istesen hazırdım ben vermeye Sana göz bebek gibi ben bakdım Unutuldum çok yanlızım Haram bana senle olmak Öyle zor ki yanlız kalmak Gidiyorsun öyle zalim Yalvarırım son kez dön bak Yar yar yar yar Vurma beni derinden Zor zor zor zor Vazgecip kopmam sende Bir sor haber ver Gittiğin o yerlerden Yanar yanar tutuşurum Habersiz kalsam senden ( Siir ) Ayrılığın bedelini çekerek binlerce kez ödedim Bu şehirleri bu sokakları Adım Adım milim milim boynu bükük gezdim Şu an ne haldeyim ne dertdeyim Nerden bileçeksin be gülüm Onun için en son dileğim Seni son kez ölmeden göreyim |
![]() |
![]() |
|