![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözleriüzülme Herkesin hayatla bir kavgası var Barışmıyor bir türlü yıldızları Hayaller güneye gerçekler kuzeye doğru Dünyayı hep bulutlu gördün mü sen? Denizleri her zaman dalgalı Yağmuru sonsuz güneşi yalancı mı bildin sen? Kabullenmek lazım olur demek lazım Ağlamayı öğrenmek hayatı sevmek lazım Üzülme yarına kadar dinecek,bu rüzgar da bitecek Sonunda eskiyen sen olma Hep mutluluk bekliyor olabilirsin Karanlıktan korku duyabilirsin Gece olmasaydı gündüzü sevebilir miydin? --->: Yalın Şarkı Sözleri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözleriyağmur Kışla yaz gibiydik,sen kar tanesi ben güneş Çözmek zor bu buzları yalvarsam ne farkeder Çocukça kavgalar bunlar mazaretler Sebebimiz olmuş yabancı gözler Kışla yaz gibiydik,hep aramızda bir yarış Belki sen birinci ya da ben ne farkeder Çocukça kavgalar bunlar mazaretler Sebebimiz olmuş yalancı gözler Bir küçük yağmur damlası kadar Değerim yok mu sende? Güz ayrıldığımız gündür kimbilir kaçı bitmiş Gözyaşı yok bende ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözlerizalim Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Hadi seni sevdim diyelim bir daha, Gözümü karartıp yeniden taptığımda Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var? Gelip de birtanem olmaya ne hakkın var? Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Hadi seni sevdim diyelim bir daha Gözümü karartıp yeniden taptığımda Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var? (x5) |
![]() |
![]() |
|