Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2 |
10-14-2012 | #31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Dağlar küçük kalır Senin yanında, Denizler bir damla Gibi sultanım Ölmek gerekirse Senin yoluna, Emrin olur Ben hazırım sultanım Aşk tanımam Ben aşkımın üstüne, Bedel iste Gönlümdeki sevgine, Can gerekirse Girmek için kalbine Emrin olur Ben hazırım sultanım Aşkın için çoktan Geçtin canımdan, Esirinim kovma, Beni kapından Şüphen varsa sana Olan sevdamdan Vur boynumu Ben hazırım sultanım --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2 frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2 |
10-14-2012 | #32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Ağlıyorda Olsam Bile Gözyaşıma Bakma Gitsin Bana Ne Haldeyim Diye Hatırımı Sorma Gitsin Aşk aradım Hicran Buldum Dost Aradım Düşman Buldum Sevdiğime Pişman Oldum Gerisini Sorma Gitsin Düştüğümü Görsen Bile Ellerimden Tutma Gitsin Bu da Kimin Nesi Diye Gerisini Sorma Gitsin |
10-14-2012 | #33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Vurgun yemiş misali gönlüm Tutuldu aşka Ciğerimden yanıyorum ben bu defa başka Bu yangın benle ölünceye dek Yaşasın varsın Dünyanın o son günü Sen beni arayacaksın Doymadım doyamadım sevmelere seni ben Saymadı sayamadım sensiz geçen yılları Ne inkar ne itiraf Bu yalnızca sitem Zannetme birgün geri dönmek değil niyetim Hasreteteslim oldum gelmeyeceğim Doymadım doyamadım sevmelere seni ben Saymadı sayamadım sensiz geçen yılları Ne inkar ne itiraf Bu yalnızca sitem |
10-14-2012 | #34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Silinmiyor gözlerimden o hatiralar Uzadi bitmiyor bu ayriliklar Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Simdi benim tek tesselim Bir yudum sarap Bunca yildir bekliyorum Yetmezmi ah yar |
10-14-2012 | #35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Dilimi bağlasalar anmasam hiç kimseyi Gözümü dağlasalar görmesem hiç yüzünü Elimi bağlasalar tutmasam ellerini Silemezler gölümden ne aşkını ne seni Dünyamı karartsalar unutmam hiç kimseyi Büyüler yaptırsalar sevemem hiç kimseyi Gurbete gönderseler kan doldursa içimi Silemezler gölümden ne aşkını ne seni |
10-14-2012 | #36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Ne oldu sana boyle Degistin birden bire Cok simardin sevgilim Seni candan sevince Ahh sevgilim Nedir arzun istegin Yerine getireyim Vicdanin yokmu senin Yedin bitirdin beni Sevmemeli sevmemeli Vallahide sevmemeli Senin gibi bir zalime Vallahi yar dememli Ahhh sevgilim Yoksa sevdiginmi var Onun icinmi bu nazlar Soyle gizleme benden Benimde bir gururum var Ahh sevgilim Batsin boyle yasanti Usandim bittim gayri Anlasamadik gitti Dunyamis ayri gayri Ahh sevgilim |
10-14-2012 | #37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Sevmek istiyorum seni delice bütün benliginle benligime dog yak beni sevgilim delicesine Küllere dönsemde atesim sen ol Sönmesin gönlümün ümit cirasi nasilsa cehennem senden sonrasi bendeyse sevipde yanma sirasi Küllere dönsemde atesim sen ol Alev Alev dolas bütün tenimde tek düsüncem sen ol ümitlerimde yanmaya raziymda senin sevginle Küllere dönsemde Atesim sen ol Sönmesin gönlümün ümit cirasi nasilsa cehennem senden sonrasi bendeyse sevipde yanma sirasi Küllere dönsemde atesim sen ol |
10-14-2012 | #38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Mutluluğun dertsiz günleri nerde Nerde hayaller verdiğin söz nerde Hep ağlattın alamettin Benimle yoksun artik sen gözümde gönlümde Bir ben miyim ki aldanan sevenlerin hepsi pişman Mutluluğu bulamayan çok mu sevgiler vardır Bu dünyada doğru olan sevgililerin hepsi pişman Bende pişman oda pişman Sevdiğine sevmek bütün günahım Seni hani yeminler mutlu günler Hani sen ağlatan sen insafsız sevgili Sana sevgine tövbeler tövbesi Bir ben miyim ki aldanan Sevenlerin hepsi pişman Mutluluğu bulamayan çok mu? Sevgiler vardır bu dünyada Doğru olan sevgililerin hepsi pişman Bende pişman oda pişman sevdiğine |
10-14-2012 | #39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Aşk bir derin uçurumsa Düşenin ne günahı var Sevilende vefa yoksa Sevenin ne günahı var Kadere ona tokat atar Hayat ona çelme takar Gelen vurur giden yıkar Garibanın ne günahı var Yalnızlıktır son durağı Hazan olur gençlik çağı Kadehlerse dert ortağı İçenin ne günahı var Kader böyle insafsızsa Yarınlar karanlıksa Sevilenler vefasızsa Aşığın ne günahı var |
10-14-2012 | #40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Yine yandım bir çift göze Yine kandım bir gülüşe Deli gönlüm uslanmadı Yine düştüm bir ateşe Ne hasretler çekmistim Ben ne yeminler etmiştim Ben bir güzeli gördüm birden Yine sevdim, sevdim işte Sevdim işte Ne doymazmış gönlüm aşka Hep diyor ki bu bir başka Eyvah aynı bela başta Yine sevdim, sevdim işte Bakışından akar neşe Sanki benzer bir güneşe Bu gönlümün aklı şaştı Yine sevdim, sevdim işte sevdim işte Yine düştüm bir ateşe |
10-14-2012 | #41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2kolay değil artık seni unutmak baktığım gördüğüm duyduğum sensin senin hayalinle yaşarım her an baktığım gördüğüm sevdiğim sensin martılar ismini gelir fısıldar sahilde sensizlik benimle ağlar her tarafta senden bir hatıra var baktığım gördüğüm duyduğum sensin şimdi ben acılar ülkesindeyim yolcusuz yolları beklemekteyim çaresizce seni özlemekteyim baktığım gördüğüm sevdiğim sensin --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2 frmacil beşinci 5 sayfa --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2 |
10-14-2012 | #42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Tövbe ettim tutamadım sözümü Aşklamı yoğurdun benim özümü Güldürme allahım artık yüzümü Taş yağdır başıma sevdiğim için Kadehleri sıra sıra dizeyim Mutluluğum varsa bulup ezeyim Bırak sokaklarda yalnız gezeyim Taş yağdır başıma sevdiğim için Yarınım dünümden iyi olmasın Kimseler gelip halimi sormasın Ben kulun dünyada huzur bulmasın Kan kat gözyaşıma sevdiğim için |
10-14-2012 | #43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2Sevda yoluna düştüm Oldum divane gözlerim görmez perişanım Biçare aldatıldım terk edildim Bu sevdadan şansım buymuş Çok sevdim duştum bu hale Neler istedim neler gördüm dünyada Sevgim hasretten yara oldu bağrımda Aldatıldım terk edildim Bu sevdadan şansım buymuş Çok sevdim duştum bu hale |
10-14-2012 | #44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2sevda o peridir Sevda, o bir peridir Karar etmez yerinde Gönül ki serseridir Dolaşır izlerinde inanki çok ağladım peşinden adım adım Sevda, o gizli bir ok Görünmez kanatmadan Kavuşmanın tadı yok NAKARAT: Ben ki, pek çok ağladım Gezdim hicrana giden Yolları adım adım Beni artık yeniden Hicrana atma, güzel Yeter ağlatma, güzel |
10-14-2012 | #45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 2güldürmedin hep ağlattın derdi bana sen tattırdın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın isyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter koşturdun hep yıllar boyu peşinden gün be gün ağlattın hiç güldürmedin şu yaralı kalbimi |
|