![]() |
Aslı - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aslı - Şarkı SözleriBir Ah Çeker Misin? Bir gün uyansan Yanında olmasam Hayatından çıkıp gitmiş olsam Yastığı alsan Derince koklasan Kokumu arayıp bulamasan Bir ah çeker misin? Derinlere gider misin? Yoksa hayatta bu da var deyip öylece pes eder misin? Kalıp büyüyen aşk ise çekip gitmemi sadece seyreder misin? Bir ah çeker misin? Derinlere gider misin? Yoksa hayatta bu da var deyip öylece pes eder misin? Kalıp büyüyen aşk ise beni sevmeyi hak eden adam sen misin? İstediğin kadar inkar etsen de Bu koca adamın da yaşamadıkları var 10 yıl var arada bazen zor olsa da Bu koca çocuğu seven bir kadın var --->: Aslı - Şarkı Sözleri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Aslı - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Aslı - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aslı - Şarkı SözleriAyrılan Yollar Bu şehirde senin gibi, benim gibi insanlar yaşar gider Hem sevdalı, hem yorgun Hem dalgalı, hem durgun Herkes kendi gönlünce birine tutkun Kokladım şehri ben, Heryerde kokun vardı Duyduğum şarkılar, her telden hüzün çaldı Kokladım şehri ben, Heryerde kokun vardı Attığım her adım senden bir öykü yazdı Aldığım her nefes her bir köşe başında ayrılan yolları vardı |
![]() |
![]() |
![]() |
Aslı - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aslı - Şarkı SözleriAşkların En Büyüğü Uykusuz geceler boyunca düşündüm Işıklar dostum olunca birden üzüldüm Sana söyleyemediğim sözler Dert oldu içime Önemli değil,önemli değil sonuç değişir miydi? Aslında aşkların en büyüğü sendin benim için x3 Duvarlar geldi üstüme küçüldüm Nehirler aktı içimden sana döküldüm Bana veremediğin sözler dert oldu içime Önemli değil, önemli değil sonuç değişir miydi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Aslı - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aslı - Şarkı SözleriArtık Sevgilim Değilsin Dün Gece Bir Erkeği Öptüm Sırf Hayatından Çıkmak İçin Eskiden Aşığım Sandığım Eskileri Bir Bir Aradım Üzgün Kadın Portresi Çizmek Hiç Hoşuma Gitmez Sıraladım Bir Kaç AY Hayatı Paylaştık Dedim Arada Bir Konuşalım Artık Sevgilim Değilsin Artık Sevgilim Değilsin Dostluğumuzda Burda Bitmesin Artık Sevgilim Değilsin Hayatına Bir Kadın Girerse Kaldırmam Zor Olurdu Bunlara Rağmen İyi Gibi Görünmek Çok Sıkıcı Hayatını Benden Saklamana Şahit Olmak İstemem Bir Anda Kopar Gidersin Derken Çapkın Olan Sensin Derdin Artık Sevgilim Değilsin Artık Sevgilim Değilsin Dostluğumuzda Burda Bitmesin Artık Sevgilim Değilsin |
![]() |
![]() |
![]() |
Aslı - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aslı - Şarkı SözleriAnlamak Zor Anlamak zor Sevginin sihirini Geçip gitmek zor Bilirsen zehrini Kelimeler yok Şekillerin gücünden çok Konuşmaya gerek yok Çizermisin resmini Bir söz, bir sır yeter Bir şans vermeye değer Bir güç bir ruh yeter Aşkımı yüceltmeye Anlamak zor Gözlerin sihrini Geçip gitmek zor Bilirsen zehrini |
![]() |
![]() |
|