![]() |
Sinan Özen Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriGöründü Yolda Inan Bir Anda Sardi Beni Hali Hep Ayni Yerden Ayni Saaten Geciyor Aksam Vakti Göründü Yolda Inan Bir Anda Sardi Beni Hali Hep Ayni Yerden Ayni Saaten Geciyor Aksam Vakti Aklim Kaldi Yolunda Uykularimda Onunla Kararliyim En Sonunda Gelicez Alicaz Vallahi Evlere Senlik Kiziniz Var Bizimde Ondan Gözümüz Var Belki Birazda Naziniz Var Almaya Gelecez Vallahi Evlere Senlik Kiziniz Var Bizimde Ondan Gözümüz Var Belki Birazda Naziniz Var Almaya Gelecez Vallahi Sansiniz Yok Billahi E Zorda Olsa Tanisdik Iste Anlattim Derdimi Evet Deyince Yuvam Kuruldu Babam Dedi Al Bari E Zorda Olsa Tanisdik Iste Anlattim Derdimi Evet Deyince Yuvam Kuruldu Babam Dedi Al Bari Aklim Kaldi Yolunda Uykularimda Onunla Kararliyim En Sonunda Gelicez Alicaz Vallahi Evlere Senlik Kiziniz Var Bizimde Ondan Gözümüz Var Belki Birazda Naziniz Var Almaya Gelecez Vallahi Evlere Senlik Kiziniz Var Bizimde Ondan Gözümüz Var Belki Birazda Naziniz Var Almaya Gelecez Vallahi Sansiniz Yok Billahi Evlere Senlik Kiziniz Var Bizimde Ondan Gözümüz Var Belki Birazda Naziniz Var Almaya Gelecez Vallahi Sansiniz Yok Billahi Almaya Gelicez Vallahi --->: Sinan Özen Şarkı Sözleri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Sinan Özen Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriBenim için bir şey yap Öyle lafta kalmasın Hasta olursam birgün bir çorba yapar mıydın? Sobamı yakar mıydın, portakal soyar mıydın? Sahiden yapar mıydın istersem? Benim için ne yapardın? Ayazda mı yatardın? Sırtında mı taşırdın? Hammallık mı yapardın? Amman ne bileyim ben ![]() ![]() Yapta bir göreyim ben ![]() ![]() Ben olsaydım ne yapardım? Ayazda da yatardım Sırtımda da taşırtım Hammallıkta yapardım Aman ne bileyim ben ![]() ![]() Bekle, bekle de gör sen ![]() ![]() Başıma bir şey gelse yanımda olur muydun? Bir meselem olsaydı beni dinler miydin? Başından mı atardın? Bağrına mı basardın? Acımı taşır mıydın istersem? Kim sana gülerse, aklını çelerse, değer mi buna derse ![]() ![]() Kanma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim İçin Ne Yapardın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriSabahlari Uyaninca Bir Ses Duymak Istiyorum Aynalarada Gülümsemek Asik Olmak Istiyorum Sabahlari Uyaninca Bir Ses Duymak Istiyorum Aynalarada Gülümsemek Asik Olmak Istiyorum Istiyorum Istiyorum Istiyorum Istiyorum Aynalarada Gülümsemek Asik Olmak Istiyorum Istiyorum Istiyorum Istiyorum Istiyorum Aynalarada Gülümsemek Asik Olmak Istiyorum Sarkilara Onu Sorsam Gizli Gizli Mektup Yazsam Penceremde Hayal Kursam Asik Olmak Istiyorum Sarkilara Onu Sorsam Gizli Gizli Mektup Yazsam Penceremde Hayal Kursam Asik Olmak Istiyorum Istiyorum Istiyorum Istiyorum Istiyorum Aynalarada Gülümsemek Asik Olmak Istiyorum Istiyorum Istiyorum Istiyorum Istiyorum Aynalarada Gülümsemek Asik Olmak Istiyorum Istiyorum Aynalarda Gülümsemek Sarkilarda Sarkilarda Gülümsemek Asik Olmak Istiyorum Penceremde Penceremde Hayal Kurmak Gizli Gizli Gizli Mektup Yazmak Iste öyle Asik Olmak Istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriBu yasanmis bir ask hikayesi dinleyin Soramadim, soramadim, kimselere soramadim Ne yapiyor simdi nasil? Merak ettim saramadim Ben bunlari hak etmedim herseyimle seni sevdim Askima hep sayip ciktim hata mi ettim??? Aylar oldu, yillar oldu aramadim aramadim ellim gitti telefona gururumdan aramadim Sevdi gönlüm deli oldu, yanlis yaptin aramadim Ellim gitti telefona bende bittin aramadim |
![]() |
![]() |
|