![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5 |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Ona öyle kötü bir ceza ver ki Zalimlere ibret olsun yarabbi Suçunu yüzüne öyle haykır ki Bütün cümle alem duysun yarabbi Öğrensin suçunun kötülüğünü Farketsin ne kadar küçüldüğünü Anlasın Tanrı'nın büyüklüğünü Adalet yerini bulsun yarabbi Suçuna yakışır bir ceza olsun Görenler ibretle baksın yarabbi Şarkı olup dilden dile dolaşsın Duyanlar şaşırıp kalsın yarabbi Öğrensin suçunun kötülüğünü Farketsin ne kadar küçüldüğünü Anlasın Tanrı'nın büyüklüğünü Adalet yerini bulsun yarabbi --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5 frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5tek tesellim kaldı o da hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi dene duygularımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bugünümü yarınlarımı gel canımıda al acımıyorsan unutmak istesen unutulmuyor seven gönül sözle avutulmuyor bir kadeh boşalıp biri doluyor kır kadehleride acımıyorsan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Ne olur Yarabbim affet bu kulunu Sevdiysem kalbim bir suçlu kalbim bir suçlu Koptum birer birer sevdiklerimden Beni benden eden bu benliğimden Kötü duyguları sil at kalbimden İçimdeki şeytanı öldür Yarabbi Tükenen hayatım biten ömrümdü Aşkımın kahrını çeken gönlümdü Bir ateşti yandı yangına döndü Daha büyümeden söndür Yarabbi Şimdi gözyaşlarım bir sele döndü Artık bu yüzümü güldür Yarabbi Nedense talihim yaver gitmedi Acımasiz dünya aman vermedi Ne yapsam ne etsem geri dönmedi Dönmeyen çarkımı döndür Yarabbi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Ne sen mutlu oldun nede ben mutlu İşte hem sen soldun hem de ben soldum Bu ayrılıktan söyle ne buldun ne buldun Aşkımızın sonu acılı sevda Gel de bitsin bu hasret Hasret çekilmeyen dert Böyle yaşanmaz elbet Götür beni beni mutluluklara Ağlarım ağlarım hatıralara Ağlarım ağlarım yaşananlara Bu sevdanın sonu acılı sevda Bu sevdanın adı acılı sevda Ne sen bırakırsın ne de ben seni Görmemiştir kimse böyle seveni Bu hasret niye söyle sevgilim sevgilim Bu sevdanın sonu acılı sevda Gel de bitsin bu hasret Hasret çekilmeyen dert Böyle yaşanmaz elbet Götür beni beni mutluluklara Ağlarım ağlarım hatıralara Ağlarım ağlarım yaşananlara Bu sevdanın sonu acılı sevda Bu sevdanın adı acılı sevda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5dön artık ne olur gel artık ne olur nerdesin a canım sensiz yaşanmıyor nerdesin a canım sabah olmaz gecelerim sen gittiğin günden beri sonu gelmez dertlerimin hasret kesti nefesimi taş değdi bak dizlerime yaş doldu bak gözlerime yazık etme gel bu sevgiye |
![]() |
![]() |
|