![]() |
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriBir gülüş bin acıya bedeldir Gül artık yaşamak çok güzeldir Koşsana mutluluk bize gelmiş Sorsana önce nerelerdeymiş Baksana masmavi gözlerin gibi bu hayat Sevmek güzel baksana Yemyeşil gözlerin gibi bu hayat Sevmek sevilmek ne güzel Bir ömür seni bulmakla geçti Gördüğüm her şeye seni sormakla geçti Sevmenin böylesi olur mu deme Sen yokken bile seni sevmekle geçti --->: Orhan Gencebay Şarkı Sözleri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Orhan Gencebay Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriBensiz bensiz Sevme bensiz sevilme bensiz Gülme bensiz ağlama bensiz Sensiz sensiz Allah'ım almasın bu canımı sensiz Seni çok seviyorum Sevmeni istiyorum Yaşayamam ki sensiz Yağmurlar rüzgarlar Benim göz yaşlarım senin nefesindir Bir toz gibi savrulsam önünde Akıp gitsem göz yaşlarımın selinde Rahmetindir Ben sensiz yarım yarım kalırım Ben sensiz dilim dilim olurum Ben sensiz elinde sonunda kaybolurum Bulunamam ki sensiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriBıraktım kaderime Aşkımızın sonunu Aradım bulamadım Mutluluğun yolunu Yoruldum koşa koşa Her ümidin pesinden Kırıldı ümitlerim Bu sonsuz bekleyiş den Bırak artık kaderimle Kendi halime beni Vazgeçelim bu sevgiden Unutalım her şeyi Severek ayrılalım Aşka hasret kalalım Eğer mutlu olursak Yeniden barışalım Sevmemiştim kimseyi Seni sevdiğim kadar Çekmemiştim kimseden Senden çektiğim kadar Olur mu sevgi diye Izdıraba sarılmak Bu yol mutluluk yolu Tek çare imiş ayrılmak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriSeviyorum seni anlamıyorsun Ne kadar değiştim inanmıyorsun Ben dünkü ben değil bu günkü benim Bu günü dün ile karalıyorsun Sen de koştun yoruldun Az çekmedin ki benden Sevenlerin kaderi bu Çekermiş sevdiğinden Anla artık beni sensin ilacım Seviyorum seni sana muhtacım Anla artık beni sensin ilacım Bugün daha fazla canım sana muhtacım Ne söylersen söyle bence haklısın Belki benden daha çok sen yaralısın Gururun mu mani beni sevmeye Aşkımı gururuna sığdıramazsın Bırakamam ki seni Ayrılamam ki senden Sevenlerin kaderi bu Çekermiş sevdiğinden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriSevenler mesut olmaz, Derlerdi inanmazdım, Şimdi mesut değilsin, Bilseydim bağlanmazdım, Ben cefanın kederin, Hem kışı hem yazıyım, Yeterki sen mesut ol, Ben herşeye razıyım, Gel artık,sev artık, Ömrümüz geçmeden canım sevgilim, Günahın benim olsun, Sevabım senin olsun, Diliyorum Mevladan, Her seven mesut olsun, Ben cefanın kederin, Hem kışı hem yazıyım, Yeterki sen mesut ol, Ben herşeye razıyım, Gel artık,sev artık, Ömrümüz geçmeden canım sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriAşkin Gözlerimde Kararsiz Biriken Damlalar Gibi Ağlasam Yaş Olup Düşeceksin Ağlamasam Canimdan Edeceksin Ben Tükenirken Sen De Tükeneceksin Aşkimla Biteceksin Herşeye Rağmen Seven Affeder Biliyorum Ağlatma Beni Seni Kaybetmek Istemiyorum Yalniz Birakma Senden önceleri Gibi Beni Bir Ah Da Sen Alma Yüreğimden Biraz Da Sen çalma ümidimden Vurma Beni En Hassas Derin Yerimden Vurma Sensizliğinden Herşeye Rağmen Seven Affeder Biliyorum Ağlatma Beni Seni Kaybetmek Istemiyorum Herşeye Rağmen Seven Affeder Biliyorum Affettim Seni Ne Yapsan Yine De Seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriSevemedim kara gözlüm seni doyunca Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cefa ediyorlar bilmem nedendir Benim korkum senden değil kaderimdendir Herkes bana deli diye gülüp geçiyor Senin aşkın beni kara gözlüm deli ediyor Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriHer günün ardında senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin İçimde bir duygu gözümde bir hayal Sanki sevecekmiş gibisin Sevmek acı dolu sevmek çile dolu Çektirecekmiş gibisin Aklımı başımdan beni şu canımdan Sanki edecekmiş gibisin Ne sevdim diyorsun nede seviyorsun Açmayan bir çiçek gibisin Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat Vazgeçilmez tesellisin İçimde bir duygu gözümde bir hayal Sanki sevecekmiş gibisin Her sözün ardında gizli bir davet var Gel diyecekmiş gibisin Aşkın kanununu kaderinin yolunu Sanki çizecekmiş gibisin Gönül toprağına dert yağmurlarını yağdıracakmış gibisin Yeşeren ümidimi kendi ellerinde sanki koparacak gibisin Ne sevdim diyorsun nede seviyorsun Kokmayan bir çiçek gibisin Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat Vazgeçilmez tesellisin Aklımı başımdan beni şu canımdan Sanki edecekmiş gibisin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriGördü gözlerim Gördü gözlerim Bir gerçeği gözlerinde Gördü gözlerim Bir heves değil bir arzu değil Sevgilin budur senin sev dedi gözlerim Seni yıllardır bekliyordum Bir sevgilim yok yok diyordum Hasretin yokluktan zehrolmuştu Dünyadan bir zevk almıyordum Sen de bahtım gibi bana vefasız olma sevgilim Ömrümce aradım seni yaşla dolmasın gözlerim Her arzunun ötesinde bir ağ gibi hep sen vardın Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim Hasretim sensin tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim Bıktı artık gönlüm gamdan kederden Ayrılık isteme sakın ne olur benden Şu benim bahtımı bilemezsin ki Yerden yere vurdu beni ne gelir elden Sen de bahtım gibi bana vefasız olma sevgilim Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim Hasretim sensin tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriBir meçhul aleme giderken dünya Belki bir gerçeğiz belki de rüya Seni buldum ya seni buldum ya Olsak ta hem gerçek hem rüya Aşk mıdır bu bilemiyorum Sanki sensiz yaşamıyorum Sevdim ama diyemiyorum Sensiz olamıyorum Dünyaya yeniden gelmiş gibiyim Dünyamı aşkına vermiş biriyim Sevince bir başka oluyor insan Bir ömrü bir anda tatmış gibiyim Aşk mıdır bu bilemiyorum Sanki sensiz yaşamıyorum Sevdim ama diyemiyorum Sensiz olamıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriBugün bir gariplik varki üstümde seni arıyorum, İnsan insana muhtaç bende sevgine sensiz yaşıyorum, Unutmadım unutamam seninle kahredip giden sevgimizi, Bugün öyle garip öyle mahsunumki sana ağlıyorum, Neredesin şimdi nerde, Her birimiz başka yerde, Herşey senle başlar biter, Hem dündesin hem bugünde, Geceler gündüzden daha acımasız dayanamıyorum, Senin yokluğunu şu garip gönlüme anlatamıyorum, Karıştırdım gerçekleri hayalleri nefretleri sevgileri, Seninle bu aşkı yaşadığımıza inanamıyorum, Neredesin şimdi nerde, Her birimiz başka yerde, Herşey senle başlar biter, Hem dündesin hem bugünde, --->: Orhan Gencebay Şarkı Sözleri frmacil beşinci 5 sayfa --->: Orhan Gencebay Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriGökyüzünden pırıl pırıl, yıldız kaydı şu dünyama Karanlıklar aydınlandı, aşkı vurdu yollarıma Sendin;dünyama düşen o yıldız Sendin;hem gecesiz, hem sabahsız Sendin kaybolan o yıllarımda, her an aradıgım o günahsız Gözlerimin gözü aydın, olaydın ta baştan sen olaydın Gözlerimin gözü aydın, dolaydın ömrüme sen dolaydın Mutlulugum herşeyimsin, aldığım her nefesimsin Sende iste beni benden, ben seninim sen benimsin Korkma;aşkta kaybolursun diye Korkma;bir gün kahrolursun diye Korkma;sevmek yaşamak demektir Sevmek, tanrı'dan bize hediye Gözlerimin gözü aydın, olaydın ta baştan sen olaydın Gözlerimin gözü aydın, dolaydın ömrüme sen dolaydın Gözlerimin gözü aydın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı SözleriGeçtiğim bu yoldan sen de geçersin Çektiğim bu derdi sen de çekersin Sevmem deme sakin sen de seversin Mutluluğa benim gibi hasret çekersin Seven benim sevilen sen aşkımı bilsen Merhamet ederdin halimi görsen Neşem de sen derdim de sen Feryat eden gönlüm sana senin için Belki insafa gelirdin aşk nedir bilsen Bu gönül sanki bir dert meyhanesi Hasretin kokuyor her bir köşesi Sevme dersen kalmaz ömrün neşesi Sen de vurma zaten vurmuş felek sillesi |
![]() |
![]() |
|