![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarBendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluydum huzurluydum Nasıl kıydın anlat bana Bir an mıydı anlat bana Kimim vardı senden başka Güvendiğim dağlara kar yağdı Hiç ummadığım yerden yara aldım Haykırdım yalvardım duyulmadı Aşkımda kimin gözü vardı --->: Resimlerle Şarkılar frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarCandan Erçetin - Sevdan Olmasa ![]() Bende bu cehennem gibi yürek olmasa Bende deli rüzgar gibi hasret olmasa ![]() Bir de cana can katan o Sevdan olmasa, sevdan olmasa ![]() Bende bitip tükenmeyen umut olmasa Ferhatın dağları delen sabrı olmasa Bİr de cana can katan o Sevdan olmasa, sevdan olmasa ![]() Gönlümde bu dinmek bilmez sızı olmasa Gözlerimde gözlerinin izi olmasa Bir de cana can katan o Sevdan olmasa, sevdan olmasa ![]() Aahh Bu hayat çekilmez Aahh bu hayat çekilmez ![]() Sen olmasan canım ![]() Aaahh Bu çile çekilmez |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarAşkın Nur Yengi - Yazık ![]() Yazık şu geçen zamana yazık Yalanmıydı bizmi aldandık Yazık şu gençliğimize yazık Nasıl böyle erken yıprandık ![]() Böylemi sona erecekti Böyle parça parçamı olacaktık ![]() Bu kadar yalanmı yaşandı herşey ![]() Hem sana hem bana yazık ![]() Ne olursun yalan de Bu bir rüya sadece Ne olursun konuşma Sana ihtiyacım var dinle İkimizede yazık Gençliğimize yazık Bu kadar yalanmı yaşandı herşey söyle |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle ŞarkılarGülsen--NeYine güVeniYoR kaLbiM ![]() En zorunu buldum askin Kendini bana sakla Yasayamazsam bugünü Hayat beni bagislamaz Yarini bilmem unut dünü Sana zararim dokunmaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Resimlerle Şarkılar |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimlerle Şarkılar![]() ![]() farzet onu hiç sevmedin farzet onu hiç görmedin degermı hiç bir vefasıza çektıklerın yetmedımı ah gönlüm ondan sana hayır yok ah gönlüm içerimde derdim çok değermi hiç bir vefasız uğruna unut sende boşver gönlüm ebe gülüm seviyorsan harbi seveceksin sevmiyosan gözlerime bakıp delıkanlıca soylıyceksın! gururla oynanmaz aşkla oynanmaz eger sevilmeyi bılmıyorsa sende acıma vur tekmeyi koy gitsin! o vefasızı o hayırsızı o taş kalpliyi o duygusuzu bir kalemde unut gitsin! unut gitsin unut gitsinnnnnnnnnnnnnnn! ağlama hiç değmez ki kahretsende o donmez onu nasıl sevdıgını o kıtapsız anlamaskı onu nasıl sevdıgını o duygusuz anlamaskı ah gönlüm ondan sana hayır yok ah gönlüm içerimde derdim çok değermi hiç bir vefasız uğruna unut sende boşver gönlüm |
![]() |
![]() |
|