![]() |
Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix] |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]kara gözlüm HAHAH BEN GOKHAN BU PARCA BIR ARKADASA ARMAGAN OLSUN 69 KARA GOZLUM O BILIR ![]() ![]() KARA GOZLUM NEREDESIN SEN SIYAH SACLIM NEREDESIN SEN ![]() GEL GEL YANIMA BAKISLARIN VARYA KAP KARA HATIRLAR MISIN SOGUK HAVALARDA BULUSURDUK GIZLI GIZLI BIRBIRIMIZI COK SEVERDIK SU YALAN DUNYADA YEMIN EDERDIK AYRILMAYACAZ DIYE DUA EDERDIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dj akman --->: Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-MajiX] frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-MajiX] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]kahpe hayat hayat acı yasandı bu acıları ceken var mıdr bız cekıyoruz sıze soruyoruz crazy ossıe anlatsana sızı dınlıyoruz ![]() bılıyorum dostum hayat acıdır hayatın kendısı var mıdr zor olsa bıle bunu yasamaktır yasamadan once bunu bılıyoruz gercek acıları bız cekıyoruz sıze anlatmaktan bız bıkmıyoruz zor olsa bıle bız yasıyoruz hayatın acısını bız goruyoruz dogmadan once bız batıyoruz ılerıye gıtmekte zorlanıyoruz kara zındanlarda omrumuz gecıyor curuye cıruye hayatımız bıtıyo sokak koselerın de cocuklar aglıyor bunları gordukce ıcım yanıyor kaderımız abı dıyolar bana ınanmak gelmıyo ıcımden buna dogru olabılır mı kı acaba soyle bana soylke bana yalan olan dunya bıktım artık bunları duyup gormekten sızın gbı ınsanlaraa boyun egmekten yeter artık serefsızler bızı yıkıp dagıttınız param parca edıp bı kenara fırlattınız bumu sanıyosunuz ama yıkılmadık yıkılmadık hala ayaktayız crazy ossıe anlat sunlarane kadar acı cektık hayatımız boyunca ![]() ![]() ![]() anlatayım mc serkan sıze geldım yanınıza butun dertlerım le sımdı sıra bende yeter artık bu kadar cıle bu hayat bı fılmdır fazla surmez obur dunyaya gıtsen gerı donulmez cennet mı cehennım mı orası bılınmez sızın gbılerıne zaten farketmez ![]() ![]() ![]() kahpe kahpe olan dunyadır senı tek basına bırakmayı basarır zor olan zten budur zor olan zaten yalnızlıktır verdıler elıme bır sıgara oburune desen bır marıbana cektım ıcıme dondum delıye bır gun gfeleceksın sen benım yerıme ondan dıyorum dostum sana akıllı ol gıty kendı yolun da kanma sakın bu ınsanlara senı saptırırlar saptırırlar kotu yollara paran olmadın mı senı hıc anmazlar paran oldun mu kapını calarlar senı arkadasım dıye bagrına basarlar ıste bunlar uc kurusluk adamlar senın gbılerının cebını soyarlar paran bıttı mı senı tanımazlar ıste bunlar boyle kahpe ınsanlar dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]her şey vatan için her şey vatan için her şey vatan için her şey vatan için her şey vatan için dökülen bu kanlar yaralar bağlamaz acı verir bu vatan toprağına dökülen karış karış ya vatan ya da can rabbimden rahmet sana kefensiz yatan gözünü böyür geldi kendini oyarım gözünü çakal fazla gölge ediyorsun ha bu cennette milliyet biraz daha ciddiyet derler bunların peşinde nefret önünde sağa sola bakmasana lan şimdi bana türk milleti geliyor işte sana bomba dalgalansın göklerde yıldız ve hilal hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal çalışan türkiye gözümün önünde atam sen rahat ol yerinde mahmetçik tepede bekler nöbette türk bayrağı dalgalansın göklerde türkiye için ölürüm ben sözümde kimse duramaz türkün önünde ben varsam bu dünya üzerinde kimse bölemez bu vatan göklerde bu vatanın üstünde herkes kardeştir bunu beynine iyi yerleştir her şey vatan için her şey vatan için her şey vatan için her şey vatan için her şey vatan için her şey vatan için her şey vatan için her şey vatan için insansı şaşırma sabrımı taşırma geliyor işte bu define suratına kartal gibi havalanırım göklere gökler benim ay-yıldız benim simgem affedemem vatanıma yanlış yapanı 30000 askerin canını alanı aklım almaz nasıl birşeydir unutmadım yapılanların hepsini hatırladım gözümün önünde ağlayan bir küçük çocuk baba diyor babasının künyesine mezar taşına sarılmış medeniyet sordum bunu kendime vatan vatan toprak altında yatan unutma sakın seni aldatanher zaman şeytan bitsin artık ölümler bitsin artık bu çile çekemem bile bile birlikten güç doğar güçler birleşti satik,nefes,ses diyene güçler birleşti budur bizi birleştiren nokta hedef durumda şaşma bir elin nesi var iki elin sesi var güçler birleşti hip-hop sonsuza kadar sonsuza kadar her şey vatan için her şey vatan için her şey vatan için her şey vatan için dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]hepsi benim cikti yine karsina mikrofonda hayalet ![]() ![]() baba bak hele bak neler getirdim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dj akman ![]() ![]() yol ver dünya benim ona göre cekilin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayalet ve dj akman beyinle savasan ![]() ![]() dj akman ![]() ![]() ![]() ![]() sözüm kanun saka maka bir kenara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dj akman ![]() ![]() orhan abi gibi duyun beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]hayatın çilesi (ft tehlikeli madde) Hayatin cilesi sokak kaldirimlarinda Esrar eroin ve buna benzerler Bunlara hemen kanma, Yolun genc ama temiz olsun Hayat ne ki anlamini cikarmak cok zor Sahte seyler nefesler ve buna benzerler alip gotururler seni her yere Bunlari gelde birde bozkirliya sor Hayatin anlamiydi cikarmak istedigimiz Ama bıktım Bu sahteler goturdu bizi yalanlara Uyusturucu ve buna benzer olaylar Hep yanlisklari gosterdiler Seneler gecti yalan dolan sokaklar gorduk Bunlarin icinde sanki buyuduk Sabah aksam yeminlerle yatip kalktik Ibo abi bilir bu hayati Tozu fazla kacir ama kurtulmaya bak Azrail pesinde Hayalet bunlar icin cok soddette Rapin icinde kara kuyular vardi hedefinde Ailesi ve sevenleri gozler onune getir ve seni dusunenleri bir dinle Sensiz gecmez bu yasam Ibo abiye hediye olsun bu parcam Yanlis seyler istemez gec ama temiz biri olarak gelecen bu hayata Ibo abiyle herkese gosterecez nasihati olan seyleri gozler onune serecez Burda akman baba anlamiyorum hayati Benmiyim yanlis acaba Hayatimda cok yanlisim oldu Ama birgun bitecek bu ruya Bitecekmi sandin sorunlar Bu laflarimiz size arkadan vuran piclere Ama unutma bir gun hedef degiscek ve seni sececek O yuzden erkenden gelde grime bu yollara Bu laflarim belki senin icin bosuna Ama duyupra girdin bu hayta İlerleyene cok zor gecen yillatini sevmek icin herseyi goze alanlari Kendisini bu islerle buyutturup kafa bulanlari Problemlerini cozemezsin boyle Baksana etrafina her yer bataklik Uzun ince yola ciktik ucumuzde Akman hayalet ve ibo abi Her zaman gorurum televizyonda gazetede yanlis yolda gidenleri Anlattilar da inanmadik bos laflara kandik Halbuki ne umutlarla geldi buyuklerimiz buraya Calisip dogruca para kazanacaktik aslinda Ama bu yalanlarla dolu ulke yokmu Yakti bizi bu Hollanda Yanlis seyler istemez gec ama temiz biri olarak gelecem bu hayata Ibo abiyle herkese gosterecez nasihati olan seyleri gozler onune serecez Buyuk bir mercedes altimda karilar ve kizlar Ama isin icine girdikten sonar bunlara hic birine zaman ulasamazsin Hayallerin gec ama temiz olsun bize yani genclige yakismaz bu gibi seyler Bu zehirin adi ustunde beyaz olum diye buyuk bir bela derdinde Sahte beklentiler yapmacik dunyaya baliklama daldi Evet ibo abi kac kere nasihet verdin sen ama hic kimse dinlemedi Simdi birde hallerine baksana yasayan bir oluden farki yokki dur diyen yokki Cunku toz pembe bir yasam bu gibi seyler bizden gecti pasham Dertlerin sonu silahda yada hirsta sanma Yatak odandaki zevki baskalarina tattirma Kendi idarenle bu hayati kazan gel sende dogrulari bizde kazan Bir ALLAHa inan birde bizden gelen nasihatlara inan dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]hayatı sevemedim Dostum Beni iyi dinle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatı sevemedim ben dostum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güldüm,sevdim yine yenildim ![]() ![]() ![]() ![]() İsyanım doğuştan kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yaşımda neler çektim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok ezildim ben bu rüyada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onu bunu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi bak dostum herşey paramı ![]() Sevmek varken böyle yaşarmı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu rapta sana patlarım ![]() ![]() Dostum hani tek yumruktuk ![]() ![]() ![]() ![]() Benim çektiğimi sen bilemezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni kırdılar paramparça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi gençlik olalım elele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyah saçlıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bize gelipte hayatı anlatma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatı sevemedim ben dostum ![]() ![]() ![]() ![]() Güldüm,sevdim yine yenildim ![]() ![]() ![]() ![]() İsyanım doğuştan kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yaşımda neler çektim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben rapteyken çoktan ölmüşüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mum gibi söndüm ama ezilmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Kaderime inat bu ![]() ![]() ![]() ![]() Sonunda yenecem bunu unutma ![]() ![]() ![]() ![]() Mezar taşın benden olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüzgar gibi özgürsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her anım sana batacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin gibileri kurşuna dizerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eyvallah kurban eyvallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçin dışın hep nefret dolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Son Nefes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatı sevemedim ben dostum ![]() ![]() ![]() ![]() Güldüm,sevdim yine yenildim ![]() ![]() ![]() ![]() İsyanım doğuştan kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yaşımda neler çektim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar tek yumruktuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Değermi bizi böyle ezip geçenlere ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]hayat bu HAYAT BU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİR RÜYADAN UYANDIRILMIŞTIM SANKİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOĞRU YOLA ADAYAMADIM AYAĞIM SAPLANDI KARA ÇUKURA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAYAT BU BAZEN AĞLATIR BAZEN GÜLDÜRÜR ![]() ![]() ![]() YAŞAMAYI ÖĞREN ÖLMEYİ ÖĞREN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]hasretinle yana yana DİLİNİ KANA BULAMA SUS DA ÖLDÜR BENİ NOLURSUN GÖNLÜNÜN DARAĞACINA AS DA ÖLDÜR BENİ NOLUR HASRETİNLE YANA YANA ÖMRÜ TÜKETTİM UĞRUNA BİR TAŞ MİSALİ BAĞRINA BAS DA ÖLDÜR BENİ NOLUR SEVDAM NASİP ALACAKSA HASRET YETİM KALACAKSA SONU VUSLAT OLACAKSA KÜS DE ÖLDÜR BENİ NOLUR NOLUR HASRETİNLE YANA YANA ÖMRÜ TÜKETTİM UĞRUNA BİR TAŞ MİSALİ BAĞRINA BAS DA ÖLDÜR BENİ NOLUR DOLAŞTIR DONAN KANIMI RUHUN İLE YAK CANIMI KÖRÜKLEYİP YANGINIMI ES DE ÖLDÜR BENİ NOLUR HASRETİNLE YANA YANA ÖMRÜ TÜKETTİM UĞRUNA BİR TAŞ MİSALİ BAĞRINA BAS DA ÖLDÜR BENİ NOLUR dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]hasret kaldım o gülüşüne hiç bi zaman gerçek aşık oldunmu,hiç bir gün benim için ağladınmı zalimim,nereden geldiğini hiç bi zaman unutma,hatırla hayata gelmez olaydım,çıktık uzun ince bir yola önümüzde boş bir ova,burcumsa kova kalbim deli dolu,senin o güzel kalbin için çarpmakta ama ne fayda,askerlik günü geldi çattı yolcu yolunda gerek,tren kalmak üzere kalbim kıvılcımlar firarda,içimde zelzele yer yerinden oynamakta,önüme geçen dur diyen yok hedeflerimiz duman olup uçup gitti,giden geri gelmez gözlerim kara,kalbimse yara benim sevgim sınır tanımaz hedefini alır,adresi teslim bir halde gecenin bi yarısı,geçmişimizi değil geleceğimizi yazdım o kadar çok mutluydum ki,dağları aşacak enginlere sığmayıp taşacak kadar kaleme bir türlü söz geçiremedim,aşk bu söz geçmez kim anlar ki halimden,kimim var ki bu dünyada günün birinde iki dağ arasına geçip,senin adını seslendim onlar bile bu içimdeki yanıklığı hissedip ağladılar aradan tam 10 ay geçti,değişen bişi yok ne arayan nede soran var benim bakışıma karayel,zaman akışına paralel nehirden akan suyun akışı hala aynı senin adını koydum bunun bir tek açıklaması vardı oda ÖZLEMDİ hasret kaldım o gülüşüne,o güzel gülüşüne,seviyorum deyişine 'hasret kaldım'(2x)hasret kaldım sevgilim hasret kaldım o gülüşüne,o güzel bakışına,seni seviyorum deyişine o melek bakışlarına,seni seviyorum gülüm o lafları unutmadım,kafamın içine yazdım her gece oturdum ağladım,seni hatırladım yalanlarla bizi kırdılar ayırdılar yaş 18 unutmadım olanları,canıma kıydığın o anı belimden vurulduğum zamanı anlamsız ihanetini,başkalarının kollarına girişini beni unuttun,kötü yollara düşüşünü daracık sokaklar,kırmızı odalar,yaşlı yaşlı babalar bitanem zehiri çeke çeke girdin beyaz kefene boynumdan büküldüm,kalbim kan ağladı gözlerim yaşlandı,damladı damladı bir nehir gibi doldu,aktı ağaçlar çiçek açtı,güneşimse hiç doğmadı karanlık günler beni terketti hasret kaldım o gülüşüne,o güzel gülüşüne,seviyorum deyişine 'hasret kaldım hasret kaldım sevgilim söyletmez dj akman hasret kaldım sevgilim dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]hani bizim sevdamız Hani bizim sevdamiz devirirdi daglari hani bizim sevdamiz eritirdi daglari bir daha soruyorum hani bizim sevdamiz yikardi o yalan daglari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]görüyorsun herşeyi GÖRÜYORSUN HALİMİZİ GÖRÜYORSUN ÇİLEMİZİ GÖRÜYORSUN DERDİMİZİ GÖRÜYORSUN HERŞEYİ YÜREĞİME AYRILIK ATEŞİDÖKÜLDÜ YANDIM AMA DİYEMEDİM NE FAYDA NE FAYDA GÜLDÜM KADERİME GİBE FANİ DÜNYA ANLAT KARDEŞİM ÇİLELERİ ÇEKTİK BU ZAMANA ELİMİZE NE GEÇTİ GİNE YENİLDİK BÖYLE YAŞAMANIN ANLAMI NEREYE KADAR DÜNYANIN SORUNLARI BURAYA KADARMIŞ HAYAT ÜSTÜNE YAŞAM SEVİLMEK YASAK DERTLER BİTMEMİŞ DAHA YENİ BAŞLAMIŞ HAYAT ANLATIYORUM BAKALIM KİM DUYACAK SOKAK HAYATI BİLE AYAKTA UYUMUŞ FAKİRLER EKMEK İÇİN SOKAKLARA DÖKÜLMÜŞ HADİ BANA EYVALLAH YOLUM AÇIK OLSUN İNŞALLAH GÜN GELİR SENDE ANLARSIN BAHÇEMDEKİ ÇİÇEKLERİ BİLE AĞLATTIN GÜNDEN GÜNE HAYATIM ÇOK DEĞİŞTİ HER AKŞAMLARI KALBİM GİNE ÇİLELİYDİ AMA EZİLMEDİK SONUNA KADAR DEDİK NE FAYDA DOSTUM HAYAT BU DJ AKMAN FT SON NEFES HANİ SEVGİ DOLU KALACAKTIK BE NAMUSLU BİRŞEKİLDE ODA GİTTİ ELDEN BE DOSTUM AMA DOST DEDİK SENDE HAİN ÇIKTIN GURBET BİZİ BATIRDI BAŞÖRTÜ KALMAMIŞ HANİ BU YABAN ELLERDE ELELE OLACAKTIK HANİ VATANDAŞIMA BİŞE OLURSA ONA YARDIM KOŞACAKTIK YAZIKLAR OLSUN BE BÖYLE GEÇEN YILLARA YAZIKLAR OLSUN DJ AKMAN FT SON NEFES İNSANOĞLU SİZE SESLENİYORUM ÇİLELERE ALIŞTIK GURBETE YAŞADIK ONLARIN AĞZINI BU ZAMANA KADAR KOKLADIK BIKMADINIZ MI AŞAĞALANMAKTAN BIKMADINIZ MI BÖYLE YAŞAMAKTAN AĞLIYORUM GECELERİ TÜRKLER EL ELE DÜŞMAN OLDUK BİRBİRİMİZE BE ARKADAŞ HERŞEY BİTER BÖYLE YAVAŞ YAVAŞ ELLERİM TUTMAZ GÖZLERİM GÖRMEZ SEVGİ YADA SAYGI BURALARDA KALMAMIŞ DİSKOLARDA MİNİ ETEKLER KONUŞUYOR BAŞÖRTÜMÜZSE LEKELENİYOR ANNE BABA SAYILMIYOR NE KADAR ACI BABA NE SEN BİLİRSİN BENİM DERDİMİ YAZIK BE BU KADAR GEÇEN YILLARA DEMEK ALIŞTIK HER BÖYLE YENİLMEYE BEN YENİLMEDİM TÜRKÜM TÜRK BEN YENİLMEDİM AY YILDIZLI BAYRAK İÇİN SONUNA KADAR DEDİM SONUNA KADAR DEDİM YEAH TÜRKÜM TÜRK dj akman --->: Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-MajiX] frmacil beşinci 5 sayfa --->: Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-MajiX] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]gitme (feat tehlikeli madde) SENİ SEVİYORUM ÖLÜMÜNE KADAR NE OLUR GİTME SENSİZ BU BEDENİM NE YAPAR DAYANAMAZ GÖZLERİMDEKİ YASLAR AKAR KALBİME KADAR SANA DOGRU GİDER BU YOLLAR SENİN YOKLUĞUN SENİ SEWDİĞİMDEN DOLAYI BANA CARPAR SENDE BENİ SEWİYORSUN BİLİYORUM SOKMA ARAMIZA ACILAR DİZLERİME SANCILAR GÖZLERİMDE GÖZÜNÜ GÖZLEYEN BAKISLARIM YİNE SENİN İÇİN AĞLAR ELVEDA DEMESİ BİLE BÖYLE KOLAY OLURSA BU BENİM İÇİN KOPMAZ OLAN BAK BÖYLE KOPMAZSA LANET OLSUN BÜTÜN AŞKLARA KORKMA ARAMAM SENİ BASKASINDA ARTIK SEWEN İNSAN GELİR YANIMA BİLEMEM ONADA MI KANIP DEĞER WERSEM ACABA VEREMEM BEN BİR KERE SEWERİM BİN DEFA SEVEMEM KALBİMİ SANA VERDİM SENDEN ALIP BASKASINA VEREMEM ŞİMDİ SENMİSİN BENİM KALBİMİ ALIP TERK EDEN BANA BİR NEDEN DE VERSEN ACIKLAYIP GERCEKLERİ ORTAYA SERSEN DE TAMAM DESEN TABİ SENİ İLGİLNDİRMEZ GİDEN SEN YOKLUĞUNU CEKEN BEN ANLASANA SEWGİLİM ELİNİ TUTAM O KOLA BERABER GİDELİM ARAMIZA GİRMEK İSTEYENE İZİN VERMEYELİM GİTME BEBEĞİM DİNLE BENİ MELEĞİM FEDA OLSUN CANIM KANIM SANA HERSEYİM ![]() NE OLURSUN GİTME SENSİZ NE YAPARIM SÖYLESENE SEWİYORUM SEWİYORUM HEMDE DELİCESİNE BENİM KALBİMSE SENİN SENİN KALBİNSE BENİM ELLERİMSE ELLERİM GÖZLERİNSE GÖZLERİM YANLIZLIKTAN KORKUYORUM SEN BANA YEMİN ETMİŞTİN BEN BIRAKTIĞIN YERDEYİM HANİ SEN NEREDESİN SENİ BEKLİYORUM BU ZAVALLI AĞLAYAN GÖZLERİM YANLIZ KALDIM YANLIZ KALDIM AMA FAZLA SÜRMESİN SEN BENİM KALBİMDESİN HONİS OTELİN HANİ KUCAK DOLU YEMİNLERİN SEN BAN YALAN SÖYLEYEMEZSİN BIRAKIN BIRAKIN AMA ELLEMEYİN ONU SEWİYORUM KENDİME YEMİNLİYİM NE KADAR SÜRERSE SÜRSÜN ONU BEKLEYECEĞİM ADIM GİBİ EMİNİM SENDE BENİ SEWDİN KENDİNİ KANDIRMA BEBEĞİM İNADI BIRAK YANIMA GELDE SENİ DOYASIYA ÖPEYİM KİM NE DERSE DESİN UMRUMDA DEĞİL SEN BENİM ALIN YAZIM HEMDE GÜNEŞİMSİN NE OLUR GİTME SANA MUHTAÇ OLAN BİRİYİM BİRİYİMM BİRİYİMM ![]() ![]() AŞKIM HADİ DÖNDE MURADIMIZA ERELİM YETMEZ Mİ BU KADAR BANA CEKTİRDİĞİN BU BEDENİM OLDU SENİN ESERİN GİTTİN GİDELİ TUTMUYOR ELLERİM DİZLERİM KÖR OLDU BU GÖZLERİM TEHLİKELİ MADDE,DJ AKMAN, MC SERKAN, CRAZY OSSİE, MKİ ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]gitme Seni seviyorum olumune kadar Ne olur gitme Sensiz bu bedenim ne yapar Dayanamaz gozlerimdeki yaslar Akar kalbime kadar Sana dogru gider bu yollar Senin yoklugun seni sevdigimden dolayi bana carpar Sen de beni seviyorsun biliyorum Sokma aramiza acilar Dizlerime sancilar Gozlerimde gozunu gozluyen bakislarim yine senin icin aglar Elveda denmesi boyle kolay olursa Bu benim icin kopmaz O lamba boyle koparsa Lanet olsun butun asklara Korkma aramam seni baskasinda Artik seven insan gelir yanima Bilemem ona da mi kanip deger versemi acaba Veremem ben bir kere severim bin defa sevemem Kalbimi sana verdim senden alip baskasina veremem Simdi sen misin benim kalbimi alip terkeden Bana bir de neden versen Aciklayip gercekleri ortaya sersen de tamam desem Tabi seni ilgilendirmez Giden sen yoklugunu ceken ben Anlasana sevgilim elimi tutan mutluluga beraber gidelim Aramiza girmek isteyene izin vermeyelim Gitme bebegim dinle beni melegim Feda olsun canim kanim sana herseyim Ne olursun gitme sensiz ne yaparim Soylesene seviyorum seviyorum hem de delicesine benim kalbimse senin 'senin kalbimse benim elerimse elerin gozlerimse gozlerin yanlizliktan korkuyorum sen bana yemin etmistin ben biraktigin yerdegim hani sen nerdesin seni bekliyor bu zavalli aglayan gozlerim yalniz kaldim yalniz kaldim ama fazla surmesin sen benim kalbimdesin hani sozlerin hani kucak dolu yeminlerin sen bana yalan soyleyemezsin birakin birakin ama ellemeyin onu seviyorum kendime yeminliyim ne kadar surerse sursun onu bekleyecegim adim gibi eminim sen de beni sevdim kendini kandirma bebegim inadi birak yanima gelde seni doyasıya opeyim kim ne dese desin umrumda degil sen benim alın yazim hem de gunesimsin ne olursun gitme sana muhtac olan biriyim askim hadi don de muradimiza erelim yetmezmi bukadar bana cektirdigin bu bedenim olmus senin eserin gittin gideli tutmuyor ellerim, dizlerim,kor oldu bu gozlerim dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]git gelme artık bak hadi dünyada bıraktıgın eserine bakta kendınle ıntıhar et ben sadece seni sevmiştim nerden bileyim bir gün cekip gidecegini şimdi aglıyorum tek bıraktın benı hani hiç beni yanlız bırakmazdın hani bizi hiçbir şey ayıramazdı hepsi YALAN nerde bana verdigin o sözler nerde bana verdigin o yeninler hepsi gecti gitti hepsi yalandı degilmi olsun ben senı böylede severim yeterki benimle kal yeterki beni tek bırakma bu dünyada şimdi senden arda kalanlarla geciriyorum ömrümü artık sadece aglıyorum ama sakın sana agladıgımı sanma kendıme aglıyorum nasıl böyle kör olabildigime nasıl bukadar seni büyüte bildigime bana demişlerdi degmez dinlemedim onları şimdi onlar avutuyorlar beni gelme artık istemiyorum seni gelme artık aglamak istemiyorum birdaha biliyorum seni unutamam belki senden başkasını sevemem ama yinede seni kabul edemem şimdi artık gülüyor gözlerim seni kalbimin en derinine ittım artık birdaha hiç cıkarmamak üzere birdaha hiç bakmamak üzere şimdi gelme yanıma söyleme beni sevdigini seni kabul edermi bu gönül artık sanıyorsun herşeyi sineye cekermi sanıyorsun gelme geri bakma gözlerime acma yeniden kalbini bana artık cok gec artık cok gec ben sana nasıl güveniyim artık nasıl yenıden acıyım kalbimi sana gelme istemiyoru artık senı gelme aglamak istemiyorum geri geldiginde o senı seven kalbımı bulacagını sandın herşeyi sineye cekip senin kollarınamı atılacam sandın ögrendim artık senın ne mal oldugunu biliyorum artık nekadar serefsiz oldugunu artık bırdaha giremessin kanıma senı sonsuza kadar sıne ye cekti bu gonül gelme yanıma gelme artık bakma gözlerine şimdi sen aglıyorsun şimdide senın gözlerin yaşlı ne o benim içinmi aglıyorsun yoksa aptellıgınamı agla agla şimdi ben gülüyorum senın haline şimdi sen kaldın tek başına yoksa senın ıcın hala agladıgımımı sandın sen gittin bıraktın beni tek başıma bende degiştim nerde eski ben şimdi nerde seni seven sadece senin için carpan o kalp söylesene belki senden başkasına bakamam artık balki sen olursun ama asla bu kalp sana yenıden dönmez söyle hangimiz kaybetti hangimiz yenildi benmi yoksa senmi artık cok gec gelme kapıma gelme yanıma anla yoksun sen artık kalbimde şimdi agla haline agla da gör yaptıklarını gör elinin tersiyle ittigin aşkın büyüklügünü gelme cok gec artık gelme acılmaz kapılar yüzüne şimdide git ve asla geri gelme dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]gidiyorum (feat ![]() sevdiğim gitti dostlarımsa terketti herzaman kı gıbı haram ettıler bana herseyı bu dunyanın sonu bellı artık zamanımda geldı gıdıyorum bır daha donmem kı nedenını sormayın cok cıleler cektı bu cılelı kalbım sevmekse sevdım saygıya gelınce kafamı dık tutup hep sızı dıneldım yeter bu kadar bırakında gıdeyım farzedın kı ben ölmüş ben bırıyım sevdıklerım varsa hakkınızı helal edın ben gulemedım barı sız gulmeyı bılın kımsenız yoksa sakın uzulmeyın bana bakmayın darbe ustune darbe yemısım sucum neydı kendım bıle bılemedım gıttım bu dunyaya ben bosuna gelmısım elımde olan bısey olsaydı gelırmıyıdım yalan dolan ıste budur her ınsan da olan ne kapımı calan var ne de hal hatırımı soran babam bıle olmus bana dusman anamı sormayın o bır garıban odur zaten şu dunya da tek varlıgım olan ınsan ondan baskası yoktur bana kapısını acan sagol anam senden baskası var mıdır benı anlayan gıdıyorum artık bıktım saklanmaktan bıraz daha doğrulsam ne kadar dayanacak bu zalım kafam ![]() ![]() dayanamıyorum ustam yasamımı ettıler bana haram gıtmem lazım yoksa dınmez asla bu yaram bırını bulsam da yaramı sardırıp kapatsam ask dedıler bana o da cıktı yalan bunlara artık ınanmak ıstesem bıle ınanamam dostum olmus dusmanım benı arkamdan vuran yoldasım yolumu sızın gıbılerınden ayırdım benden ne ıstedınız ben sıze ne yaptım olan bana oldu ama artık kapımı sıze kapattım gdıyorum kendıme yenı bır dunya yaratacagım askın kıyametı geldı bunu yuregımde yakıp zamana bırakacagım benı yalnız bırakın dertlerımle basbasa kalayım ![]() ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
|